Sista dagen börjar ta slut så snart ska vi sova. Flyget går tidigt imorgonbitti men då kommer vi också hem tidigt så det är skönt! Längtar hem till lilla familjen nu!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!! Här skulle jag inte påstå att vi gör allt för mycket. Vi lägger oss vid poolen, käkar lunch, ligger vid poolen igen, fixar oss, käkar middag och dricker drinkar. Sen börjar det om igen! MEN idag har vi tänkt va heeelt galna och traska ner till stranden istället. Woho!

Likes

Comments

Från gårdagens barhäng!

Denna dagen har varit en äkta poolhängdag. Det är så varmt och skönt här vilket det verkar vara där hemma nu också! Ikväll blir det fest!!!!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN ÄR VI I RHODOS STAD!!! En timme med buss sen var vi framme i en stad med annat än åsnor och höns! Riktigt skönt. Vi har hunnit med att kika på stränderna, äta en galet god pizza och hänga vid poolen. Perfekt dag!

Likes

Comments

Vi körde på ännu en dag inne i stan med mumsiga crepes till lunch igen. Lite strandhäng och en pizza uppe på en takterrass hann vi också med. Nu ska väskorna packas för imorgon rör vi oss vidare!

Likes

Comments

Här regnar det idag så vi har hängt inne i stan. Sååå mysigt och fint med en massa söta, vita byggnader. Det kändes verkligen grekiskt! Till lunch mumsade vi oss några helt otroligt goda crepes, nom nom!!

Likes

Comments

​Äntligen är vi framme i Lindos! Hotellet är superfräscht och här är sååå varmt. Vi har hunnit med poolhäng vid båda poolerna, en kik på havet som vi har utsikt över från rummet, en god pastalunch och ett stopp på ett supermarket för att bunkra upp kylen med dricka! 

Likes

Comments

Efter en massa strul, ett missat flyg och en natt i Aten så sitter vi äntligen och väntar på det sista flyget som ska ta oss till Rhodos! Hoppas inte det blir mer krångel nu..

Likes

Comments

YEEEEEY!! Nu är vi påväg mot Kastrup för att om några timmar hoppa på flyget mot Grekland. Ingen av oss har varit där förut så det ska bli så roligt! Förhoppningsvis får vi bara fint väder också!

Likes

Comments