Är nu hemkommen efter en riktigt rolig kväll/natt på Yran i Umeå.
Vi började kvällen i röda faran med att ta några öl och lite vin för att få känna oss som en del av radarparet Ronny&Ragge för en kväll, vilket var förvånads värt mysigt tills det började bli överbefolkat med killar som verkade ha problem med kisseriet runt om bilen. Efter den vackra synen begav vi oss ut på området för att se Icona Pop och såklart kvällens höjdpunkt The Chainsmokers  som för övrigt var otroligt bra live. 
​Vi stod och knuffades med ca. 8000 andra över-taggade personer i en timmes tid under spelningen men det var helt klart värt varenda sekund! 
Ikväll blir en något lugnare kväll när jag och och några tjejer ska träffas för en riktigt myskväll med film och godsaker. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter en vecka av bad,fina promenader och en hel del festande på Rhodos börjar min kropp att ge upp känner jag. Men det var helt klart värt det, jag och tjejerna gjorde ett kroppsligt experiment för att se hur mycket våra kroppar klarade av och kan säga att 6 kvällar av konstant festande visade säg vara våran maxgräns,haha.
Nej men denna resa blev helt enkelt en riktig succé och har 5 toppen tjejer att tacka för det!
Har nu hunnit vila upp mig i nästan två dagar så vid halv 2 snåret sticker jag, Lydia och Ebba till Umeå för att spendera kvällen på Brännbollsyran, blir fjärde året i rad nu för mig och varje år har det vart så sjukt kul så hoppas på detsamma detta år!Likes

Comments

Hallå!
Tänkte att jag ännu en gång skulle pröva det här med att blogga, har som många andra haft många bloggar i mina dagar som tyvärr runnit ut i sanden. Dessa bloggar har haft många finurliga namn "saftigatjejor" för att jag och min vän gillar saft och "blackandwhite"för att vi denna dag hade en svart och en vit kofta på oss. Vi var mycket kreativa som ni förstår. Skämt och sido så tänkte jag nu starta om en blogg där jag helt enkelt skriver om hur livet för en 19 åring ser ut. Med ett något mer förståeligt blogg namn.

Likes

Comments