Header
View tracker

I dag fick jag nöjet att arbeta tillsammans med ingen mindre än Bengt Magnusson för första gången. Bakgrunden bakom Bengt gjorde jag inför ett inslag om IT bedrägeri.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tid är så diffust och att försöka förstå hur 365 dagar passerat när allt känns så nära är svårt.
Ett år har idag redan passerat sedan han vars namn jag aldrig kommer ta i min mun bestämde sig för att ta ditt liv.

Ett år av frågor utan svar.
Ett år av känslostormar och tårar. Först nu när alla murar jag byggt upp inom mig rasat samman kan jag se klarare än någonsin hur djupt in i själen du lyckades komma.

Jag önskar jag haft tid och mod nog att säga det till dig, för sanningen är att du var mitt ljus och hopp i vad som kändes som ett stort mörker.
Jag har berättat för dig, läst de nio tårdränkta sidor jag skrivit, jag tror innerligt att du ändå visste och nu på något sätt vet allt det jag inte fick sagt.
Jag hade inte varit här, eller den jag är idag om jag inte träffat dig. Du fick mig att skratta när jag inte ens ville le.

Ett år har passerat och jag sitter här nu äldre än du fick chansen att bli. Att du med ditt stora hjärtat inte fick chansen att få leva ditt vuxna liv gör ondare än det är möjligt att forma med ord.
Verkligheten är svår att greppa, jag väntar fortfarande på att höra ifrån dig. Du hade en fantastisk förmåga att komma människor nära och just därför kommer du alltid vara närvarande för mig.

Jag kan känna din närhet i våra vänner och din familj.
Inom oss kommer du aldrig dö. Du lever kvar som en styrka när allt känns svårt och hopplöst
Vart än jag hamnar i livet vet jag att jag alltid kommer bära en bit av dig i mitt hjärta och det ger mig styrka.

Vi ses i Nangijala älskade Ville

Likes

Comments

View tracker

I går släppte Schibsted sin tredje upplaga av Future Report. Jag fick chansen att göra grafik/ illustrationer till ett par uppslag på uppdrag av reklambyrån Berntzonbylund.
Fututre Report släppdes både i tryck och digitalt. Tyvärr blir illustationerna beskurna väldigt lustigt på webben, lägger ut bilder på den trykta upplagan så fort jag fått händerna på ett exemplar.

Ni kan kolla in future report här

Likes

Comments

​I bought a crappy disposable camera to capture my time in London.

The View from my room in Shoreditch,East London

The view from the second room I stayed in, this was in Stepney Green.

...My flatmates was not so tidy.

Likes

Comments

​Två illustrationer gjorda hyfsat nyligen.

​Jag känner mig som en duracellkanin just nu. Helt uppe i varv och bara går och går utan någon avstängningsknapp. Kreativitet och jobb är bättre än alla mediciner men kanske inte den ultimata lösningen men just nu det enda som verkligen fungerar. Att få jobba kreativt och hålla igång (även om rutinen är obefintlig) får mig att känna mig levande, att känna att jag skapar något och faktiskt har en mening med min tillvaro.
Likes

Comments

Den fantastiska kimonon jag har på mig har min vän Jakob sytt.

Sitter på jobbet och filosoferar och känner hur det kliar i fingrarna. Jag vill skriva något men känner mig ganska tom på bra ord. Det är kanske egentligen inte så konstigt då min kreativitet är kopplad till ångest och starka känslor att jag har svårt att skriva och fotografera om jag inte har en stark känsla inom mig.

Animation/illustration är inte alls lika laddat och jag tror starkt att det beror på att jag aldrig haft den känslokopplingen som jag har till foto och skrivandet. Jag känner mig trygg i migsjälv och känner mig gladare än jag någonsin gjort och som jag skrev i tidigare inlägg så är det i sig också en känsla som triggar ångest men inte just här och nu. Fotograferandet och skrivandet var länge en flykt och ett utlopp för känslor som jag inte klarade att hantera. Det är också en balansgång och ny utmaning jag måste ta mig ann, att kunna bevara min kreativitet och samtidigt vara lycklig  här och nu.

Likes

Comments

Rosa inspiration.
Bild1. Zara.com övriga bilder via Pinterest.
Likes

Comments