Header

Fyra bilder från Monegliai genom min iphone.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Style

Yellow dress H&M
Shoes & other stories
Sunglasses Rayban
Backpack Fjällräven


Här är gatan vi bodde på i Moneglia, en liten stad utanför Genua i Ligurien (Italien)
Frånsett att det tog oss närmare 11 timmar med alla byten (två flyg, buss och två olika tåg) innan vi kom fram så var det fem riktigt grymma och avslappnade dagar. Jag är dålig på att varva ner och därför var det skönt att bara vara och låta saker komma naturlig. Inga måsten utan bara kunna andas ut och komma ut ur den konstanta stressbubblan jag befunnit mig i den senaste tiden.
Likes

Comments

Lina

Hoppade i mina gula skor ( från Zara) och begav mig till jobbet. Första dagen efter en allt för kort vecka i Italien.
Kommer bomba med bilder så fort jag hunnit gå igenom dem.

I dag var det läskigt lugnt på jobbet. Massa prat och diskussioner om hesa Fredrik som tjöt över hela Stockholm i går.
Hade inte en susning att "VMA larmet" faktiskt kallades Hesa Fredrik, man lär sig något nytt varje dag.

Just det, jag jobbar på Tv4 Nyheterna / Nyhetsmorgon om någon missat. Jag jobbar i kaoset bakom sändningarna, . Motion grapich designer (animation & grafik) arbetar jag med.

Även om det är lugnt så är kaffepaus är alltid viktigt! Bra att komma bort från skärmen ett par minuter då och då för att rensa hjärnan lite. Dock försöker jag att kraftigt reducera mitt koffein intag som kan bli löjligt stort när jag arbetar långa och sena dagar. Idag blev det bara en kopp kaffe ...
eller de kanske var två?

Efter 10h på jobbet var det dags att bege sig hemåt.
Tunnelbanan är för övrigt ett perfekt tillfälle att samla Pokebollar på, Gamlastan är guldgruvan!

Familjen stannade kvar i Italien lite längre så jag är kattvakt åt herr Östberg (bästa kattnamnet)
Efter att jag varit borta och jobbat hela dagen är han väldigt sällskapssjuk så direkt när jag klev innanför dörren blev det massa gos.

Skorna åkte av och jag är redo för att streck-kolla House of cards

Likes

Comments

Style

Bilder från häromdagen då jag mötte upp Jet på stan och great minds think a-like för vi dök bägge upp i matchande randiga byxor. Byxorna och tröjan var bägge impulsköp ifrån H&M men utan tvekan två bra sådana.

För övrigt måste färgen orange vara som vackrast på isländska appelsinugulur det låter som en saga, fantastiskt!

Likes

Comments

Ewas dotter

Jag har bestämt mig för att börja skriva ner det som funnits i mitt liv i nästan ett decennium , nämligen den där jävla cancern. I 9 år har den präglat min tillvaro i nästan alla aspekter av mitt liv. Den där jävla cancern som tog min mamma ifrån mig, den som gjort att jag legat som en blöt pöl på golvet, den som tog fokus från min tonårstid och den som jag med egna ögon fick se på nära håll.
Alla drabbas inte av cancer men cancer drabbar alla! Så brukar det stå på information ifrån Cancerfonden och egentligen kan man inte summera det bättre. Det är en fruktansvärd hjälplöshet att stå bredvid all denna smärta och inte kunna göra något. Det har varit en enorm resa för mig att kunna sitta här och faktiskt kunna sätta ord på saker och ting.

Jag var bara 16år.
Jag hade precis slutat 9:an , precis börjat gymnasiet.
Hur mycket visste jag egentligen om världen?! Jag trodde jag visste allt precis som de flesta tonåringar. Men jag var bara en uppkäftig tjej med läppiercing som levde i mina allt förstora rutiga skjortor när allt vändes upp och ner.
Idag är jag 25år och antar att jag nu är vuxen enligt omvärldens mening. Jag lever fortfarande i mina förstora skjortor men tjejen som nu bär skjortorna har rest en lång väg ifrån den arga 16åringen.


Alla har vi något som gör ont inom oss, något som vi bär med oss.
Detta är min historia och mitt eget helvete jag vill dela med mig av.Jag skriver för migsjälv, för mamma och finner någon tröst i mina ord så har det ytterligare en mening.
Likes

Comments

Style

Levis T-shirt, byxor från Asos, skor från Zara och solglasögon från Ray-Ban.

Fyndade denna vintage Kenzo väska av en väldigt trevlig dam på en bakluckeloppis i Täby härom månaden. Äkta eller inte ( damen hävdade att den var äkta, själv jag kan inte avgöra men de är iallafall äkta skin) så är jag galet nöjd med mitt kap.

Likes

Comments

Inspiration

Photos via pinterest.

Såhär vill jag att allt ska vara just nu, allt i enkla och jordnära toner. Ljusa toner utan att vara vitt vitt och kallt.
Ironin i det hela är att jag precis packat inför nästa veckas semester och ändå lyckas majoriteten av det som hamnat i väskan vara svart.Likes

Comments

Photography, Text

Analoga bilder fotade med Kodak t-max film 

​​Någon som jag verkligen saknar är denna fina katt. Isa blev min första riktiga vän när jag flyttat upp till Stockholm.
Jag var väldigt ledsen och deprimerad efter att hela min värld vänts upp och ner ett par månader tidigare, jag hade förlorat det viktigaste i mitt liv nämligen min mamma och mormor. Jag brukade ofta känna mig ledsen och grät ofta när jag lagt mig för att sova. Isa började att lägga sig med sin lila katt emot mitt huvud och började spinna.
Hon fortsatte att sova brevis mig varje natt så länge vi bode tillsammans. Sedan en tid tillbaka är hon uppe i katthimlen och bossar omkring allt och alla, som en riktig drottning.


Someone I really miss is this little Queen. She was my first real friend when I moved to Stockholm. I was really sadn after loosing my mom and grandmother just a few months earlier and I used to cry a lot when I was going to sleep. She started to sleep next to my head and kept purring until I stopped crying. She keep sleeping by my side every night when I livet with her. Now she's the queen of kitty heaven

Likes

Comments

Style

Så här såg jag ut på Karolinas student.
Blazer, Denim skirt and top from H&M, Shoes from Zara, bag from Marc Jacobs and Sunglases from Ray Ban.


...och en super glad midsommar till er alla, min midsommar spenderar jag på jobbet!

Likes

Comments

Photography

Mynta, växter och frukt och andra ting i grönt och gult från Mother nature. Måste bli bättre på att fylla min tillvaro med mer vackra gröna ting

Herbs, pumpkins and other thing mother nature created. Green and yellow moments through my iphone,

Likes

Comments