Header

I bland kommer jag på mig själv att stanna upp och bara andas för att känna efter. Något jag länge kämpat med att inte göra. Saknad och tomhet är något som gör mig mänsklig men samtidigt även väldigt sårbar.
Jag försöker leva i nuet men finner mig ofta fast i det förflutna.

Jag saknar en tillvaro som inte längre finns men jag är lycklig även i en tillvaro av ständig saknad.

Likes

Comments

Idag för 4 år sedan jag la mig under nålen för första och hittills ända gången. En tatuering som trots sin enkelhet väckt många frågor. 6998 dagar valde jag att tatuera in. Antalet dagar vi fick tillsammans min mamma och jag.

I dag ,fyra år senare väljer jag att se texten på min hud på ett annat sätt.

Att istället påminnas att även om 6998 dagar blev vårt slut så blev de också en början på en lång resa att fina sinnesro och låta mig känna glädje trots att något saknas. En påminnelse att jag faktiskt alltid bär dig med mig i varje steg jag tar, varje andetag och varje hjärtslag.
6998 dagar levde du för mig och nu är det min uppgift att ta vara på den gåvan du gav mig-Livet!
Tack mamma

Likes

Comments

En drös av de illustrationer jag gjorde under 2016.

Likes

Comments

Bildbomb från mina och Mirandas Berlin resa 2013, först nu 3 år senare skickade jag iväg rullarna på framkallning.

Alla bilder är analoga 135mm bilder.Likes

Comments

Dagen spenderades med ett besök på Södersjukhusets handkirurgi avdelning. Tydligen har jag något som heter
midcarpal instabilitet (en överrörlighet i benen i handen) So now it's me and this rubber thingy, två gånger om dagen i fyra månader ska jag köra rehabträning med den. Förhoppningsvis lyckas jag återfå lite styrka i handlederna och slipper operera händerna vilket som skulle bli nästa steg för att öka stabiliteten och där med öka styrkan och minska smärtan.

Sedan bar det av till fotografiska med Miranda. Vi var självklart tvungna att ta ett photobooth kort på Diesel utställningen. Efter 5 försöket gav vi upp och insåg att vi ser såhär svåra ut hur vi än gör.

Likes

Comments

Här är en sammanfattning av mitt nu.

Likes

Comments

Hur gammal är du?

24år påstår de att jag är, galet!

Hur gammal känner du dig?

Det varierar väldigt mycket. På jobbet känner jag mig ganska liten när jag är den enda som inte minns Ravellis räddning i VM 94 men generellt har jag nog alltid känt mig äldre än de flesta i min egen ålder. Det beror nog på en kombination av livet jag levt och ett personlighetsdrag.


Vart bor du?

I min lilla betongbebis på 28kvm i huvudstaden.

Vad har du gjort idag?

Gick upp i ottan och åkte till jobbet där jag ännu befinner mig och har nu druckit minst 4 koppar kaffe.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Höst utan tvekan. Vädret är inte för varmt och inte för kallt utan precis lagom. Sedan att allt skiftar i fantastiska färger gör ju inte hösten mindre underbart.

Är du beroende av något?

Måste nog tyvärr erkänna att jag är lite sockerberoende och helst ska de komma i form av en coca Cola flaska i glas (smakar bäst). Lustigt nog har jag ändå aldrig haft hål i en tand!

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

Någonstans där det är varmt och tyst. Skulle behöva en riktig avslappningsresa efter en galen jobbhöst.

Vad är du på för humör just nu?

Ganska glad just nu men samtidigt fruktansvärt trött , alarmet stod nämligen på 04:30

Vilket är ditt favoritgodis?

Saltlakrits i alla dess former, pim pim båtar och marabo mintkrokant

Vilken är din favoritaffär?

Monki, H&M, & other stories, acne och Fillippa K (fast de sista två har jag sällan råd med)

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?

Kvällsmänniska, Har världens sämsta morgonhumör och behöver en stor kopp kaffe innan jag är redo för något. Får jag inte mitt kaffe tar det ytterligare några timmar innan jag helt vaknat upp och blivit trevlig igen.


Har du blivit sydd någon gång?

Ja, Fyra små stygn fick jag på min hand efter att ha opererat bort en ganglioncysta ifrån min vänstra hand.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

Blev överraskad med att bli bjuden på Yazuragi med övernattning. Kan varit bland det mest avslappnade jag gjort (och finaste överraskningen jag fått)

Är du blyg?

Jag är väldigt social och har lätt att prata med nya människor och jag gillar att bjuda på migsjälv . Däremot är jag väldigt restriktiv till att låta folk lära känna mig på djupet.eä

Vill du gifta dig?

Jag känner inget behov att jag måste gifta mig men jag tror att de finns en tid för allting så om det känns rätt där och då så varför inte.

Vad heter du i andranamn?

Signe Fredrika heter jag. Jag hatade mina mellannamn som barn främst för att de var så olika från andra i min ålder som alla i princip hette Anna, Maria och Victoria men nu som vuxen älskar jag mina namn. Jag tycker de är extra fina eftersom båda mina namn är släktnamn. Signe efter min farmor och Fredrika efter min gammelmormor som även hon hette Fredrika i andranamn.

Har du något smeknamn?

Problemet med ett namn på fyra bokstäver är att det redan är så kort att alla smeknamn faktiskt blir längre än själva namnet.

Igenom åren har Linus varit det mest återkommande smeknamnet men som vuxen har jag fått mer smeknamn än jag haft som barn tex Lollis,Hotline,Greenman och nu senast Dory pågrund av min virrighet och dåliga närtidsminne

Translation. A list about me


Likes

Comments

Nu är den här, den officiella postern för vår film HITGIRL. Jag arbetade med flera olika saker under produktionen så som kostymdesign, stillbilds fotografering och skapandet av denna poster.

Likes

Comments

Ett par bilder jag tog på min fina vän Jakob för över ett år sedan. Jag gillar enkelheten och de tunna färgerna på bilderna.

Jag och min vän Jet bestämde oss för att ses och ha en kreativ eftermiddag, med andra ord ett perfekt tillfälle att gå igenom bilder som aldrig kommit längre att hamna på min hårddisk.
För övrig tänker jag bli bättre på sideproject 2017, jag ser det inte som något nyårs


Likes

Comments

I dag fick jag nöjet att arbeta tillsammans med ingen mindre än Bengt Magnusson för första gången. Bakgrunden bakom Bengt gjorde jag inför ett inslag om IT bedrägeri.

Likes

Comments