Header

PINTEREST

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Veckorna efter vår exhibition har känns som en lång semester. Det som kanske bidrar mest är att vi bor på resort. Det är långa sovmornar, många timmar vid (och i) poolen, och inte alls så mycket mer än så. Härligt va?

Likes

Comments

​Snart är det ju dags för mig att byta ut shorts och flipflops till vinterkläder. Och då går jag mer än gärna runt i stora kappor, höga stövlar, utsvänga byxor, polotröjor. Vi gillar det! 

Likes

Comments

​En kväll jag verkligen kommer minnas, vår exhibition. Här med Daniela, Emily och James. Känns helt overkligt att det bara är några veckor kvar. Det har gått fort i slutet. 


Likes

Comments

Pictures from Pinterest​

Oj vad jag är sugen på att klippa av mig håret. Precis såhär vill jag ha, damn it! 

Likes

Comments

Just nu är jag verkligen inne i en sushi-period... Igår käkade jag det till frukost, haha! Men det är så jäkla gott? Speciellt de friterade grönsakerna.. Mums! 

Idag stannar jag faktiskt inne, har legat i solen de senaste dagarna och hyn behöver vila. Kollar ikapp Bron, redigerar bilder och dricker apelsinjuice. I princip så! Kram 

Likes

Comments

​Bilder från i fredags, när vi var på väg till sista nattmarknaden.  Sorgligt va? Att göra någonting för sista gången. Något en gjort en gång i månaden under en längre period. Avnjöt i alla fall en sista potatisstick (så_jäkla_gott) medan vi strosa runt i folkmassan. Älskar marknader, underbar stämning. 

Likes

Comments

Något jag började göra för några veckor sedan är proteinbollar. De är väldigt lätt att stoppa i fickan (gärna paketerat i något) och ta med sig när en är på språng! För det är ju viktigt att hålla energin upp under hela dagen, inte sant?

Dessa innehåller risprotein, mandlar, valnötter, dadlar, kakao, mint-essence samt rullade i kokos. Supergoda! Alltså mintchokladsmak... Konsistensen kan ju varieras, men jag gillar en hyfsat slät boll så nötterna är fint mixade. Ser de inte underbara ut? 

Likes

Comments

Idag är det 300 dagar sedan jag lämnade Sverige, min trygghet. Som tur är, är det bara en månad ungefär tills jag är på svensk mark igen. Längtar efter att få krama om familj, bästa vän.

För övrigt, jag har fått tillbaka en helt ny gopro eftersom det var fabrikationsfel på min. Suuuperpepp, så gick ned till poolen och filmade lite innan stormen svepte in. Väldans vad det regnar och brakar ute! Tänker fortsätta ligga under täcket och kolla ikapp Grey's. Imorgon hoppas jag på sol! 

Likes

Comments

Instagram@linahilmers