Header
View tracker

Ett fönster helt i min smak, rosa, romantiskt och fyllt med saker man vill ha.
Idag tog jag en liten paus i tentaplugget för att spana in detta skyltfönster och shoppa lite.
Det blev en perfekt dag på många sätt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

 • Milano
 • 3 readers

Likes

Comments

View tracker

För en vecka sedan fick jag mamma och mormor biljetter till Figaros bröllop på Teatro alla Scala. Det va min första opera och wow vad mäktigt det var. Inte bara musiken utan hela upplevelsen. Kolla bara hur fint det är inne i teatern. Absolut något jag kommer göra igen om jag lyckas få biljetter.

 • Milano
 • 57 readers

Likes

Comments

View tracker

Denna helgen är det extra roligt att strosa runt på Milanos gator för mamma och mormor har kommit hit. Det är så roligt att få besök och visa alla mina favoritställen och dela med mig av min favoritstad.

Bilderna är tagna i Quadrilatero della Moda på en av mina favoritgator, via della spiga. Man kanske inte har råd att shoppa i så många butiker här men det gör inget för det är så mysigt att bara strosa runt och fönstershoppa i de magiska skyltfönstren.

 • Milano
 • 74 readers

Likes

Comments

Efter en lång dag var det extremt skönt att unna sig en lyxig aperitivo på ett av Milanos finaste hotell.
Även om man inte vill checka in här över helgen tycker jag absolut man ska svänga förbi för ett glas vin eller en aperitivo för att få uppleva den flådiga miljön. Nu när vintern närmar sig har de även en riktigt fin julpyntning som bara den är värt ett besök.

Likes

Comments

Denna bilden är från morgonens löprunda. När jag kom till parken blev jag så glad och fylld av energi när jag såg de vackra höstfärgerna och ljuset. Jag var tvungen att stanna upp och njuta av hur fint det faktiskt är här på hösten (och för att ta en bild såklart) innan jag kunde fortsätta att springa bland löven.

 • 88 readers

Likes

Comments

Jag älskar, ÄLSKAR verkligen hösten i Milano.
När man bara kan dra på sig varma stickade tröjor för att hålla värmen och slipper jackan. Då snackar vi!

 • 88 readers

Likes

Comments

För två veckor sedan var första delen av familjen på besök, pappa Anki och Alma. Det var så mysigt att få hit familjen. För även om jag trivs fantastiskt bra så saknar jag just dem, min familj. Nästa vecka är det mammas och mormors tur att komma hit och förgylla min helg.

Första dagen turistade vi och en av sakerna jag verkligen kan rekommendera är att besöka Duomo. Då menar jag inte att gå till torget och kolla på den, utan att gå in i den men också gå upp på taket. Så vackert!

 • 89 readers

Likes

Comments

Hösten här i Milano har verkligen varit magisk! Precis som hösten ska vara, soligt och krispigt väder. Ibland regnar det dock här också och det finns inget bättre sätt att spendera en regnig söndag på än att gå på museum med en vän. Första söndagen varje månad är det fri entré på många museum här så tyvärr var jag och Moa inte ensamma om att vilja spendera söndagen på Pinacoteca di Brera. Efter 2 timmar i kön kom vi äntligen in. Tips till mig själv, välj en annan dag att gå dit eller kom precis när det öppnar.

 • 101 readers

Likes

Comments

Italien är helt fantastiskt och det finns så mycket fint att se. Jag försöker upptäcka nya platser och se så mycket som möjligt under min tid här. Förra helgen blev det en spontan tur till Venedig över dagen och denna veckan åker vi till Florens och Rom.

 • 165 readers

Likes

Comments