Har idag strosat runt lite i Brooklyn och gått över Brooklyn bridge, för att sedan avsluta dagen med en liten shoppingrunda på 5th avenue.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår blev vi inbjudna till 90-talsfest av födelsedagsbrudarna Karolina och Jozo! Var så roligt att alla hade gått in för detta med kläder och accessoarer och att lokalen var pyntad med vimplar, banana skids och godishalsband. Gick och vann limbotävlingen också, precis som på gamla goda tiden!

Likes

Comments

Äntligen har jag hittat klänningen till Ninas bröllop. Jag och Lina begav oss till Mall of scandinavia för klänningsjakt och så klart lite kvalitetstid då vi inte träffats på några veckor.

Åt jättegod Libanesisk mat och strosade runt i lite affärer. När vi precis skulle ge upp letandet på the one, så gav Lina förslaget att gå in på And other stories. Och där inne hängde världens finaste klänning, såg inte mycket ut för världen på galgen men satt så bra på. Tog med den till provrummet bara på grund av dess färg. Nu är det bara skor som ska inhandlas så är allt ordnat. Bara några veckor kvar, längtar!!

Likes

Comments

Så har vi kommit till sista dagen här på Santorini. Haft en magisk vecka, så det känns lite tråkigt att åka hem och börja vardagen igen. Har varit så bortskämd nu under sommaren med ledighet... Men om tre veckor åker vi igen, så jag får trösta mig med det. 

Likes

Comments

Bokade bord i Fira för att se santorinis solnedgång via en takterrass. Beställde in lite drinkar och tapas medan solen sakta färgades röd.

Likes

Comments

Lite bilder från dagens utflykt till staden Perissa, som ligger intill. Hittade ett supermysigt ställe som blev en favorit sist jag var här, så jag kände att jag var tvungen att visa det för gänget. Tror att det gick hem hos majoriteten i alla fall! Om ni åker till Samtorini, besök Tranquilo. En restaurang som satsar på mycket vego och skön stämning!

Likes

Comments

Landade igår vid två på denna fantastiska ö. Berättade ju att jag varit här en gång innan och helt otroligt nog så hamnade vi på ett systerhotell till det som jag och Nina bodde på när vi var här tillsammans. Som ligger precis nedanför.

Badade lite i poolen för att sedan gå in till Kamari och käka middag. Hamnade självklart på ett turistställe där maten var sådär, men vägde upp det med en creperia i närheten. Hyrde vespor innan vi skulle hem, så nu kan vi cruisa runt på dem här på ön.

Likes

Comments

Snart dags för avgång mot varmare klimat. Bilade ner inatt till Arlanda då planet går nu på morgonen till Santorini. Är så övertrött då vi inte sovit någonting att jag konstigt nog inte känner mig sömnig. Får se om det smyger sig på när vi är uppe i luften. Brukar inte vara några som helst problem att få mig att sussa vart som.

Har kollat upp lite saker att göra där borta, samt restauranger. Har ju något koll då jag varit där en gång innan, men det hade ju varit kul att se och uppleva något nytt också. Alla tips är välkomna.

Har införskaffat en systemkamera nu, så kommer förhoppningsvis att kunna ta många fina bilder. Ön är ju fotovänlig som den är med alla söta blå-vita hus och utsikter.

Likes

Comments

I tron om att få hitta kantareller gav vi oss ut på en liten roadtrip mot Åre-hållet. Letade och letade och hittade alla svampar utom kantareller.. När vi blev förföljda av en älg, gav vi upp och åkte till Ristafallet istället.

Likes

Comments

Några glimtar från sommaren som har känts alldeles för kort men händelserik. Kändes som att jag gick och väntade hela Juni på att sommaren skulle börja. Insåg inte att den redan var här då. Har lätt för att gå och längta, utan att försöka leva i nuet. Fick för mig att starten på sommaren skulle komma med ledigheten och min flytt upp till Östersund. Som för övrigt har varit det bästa beslutet jag kunnat ta, älskar att ha haft Viktor och min familj nära igen. Det är det jag saknat mest när jag bott nere i Stockholm. Även om jag har hiur fina och underbara vänner som helst där nere!

Här uppe har hösten smugit sig på, men det här året gör det mig ingenting. Ser fram emot när man får ta på sig alla fina höstkläder och börja tända ljus. Åker till Santorini en vecka från och med lördag och sen åker vi till New York och Philadelphia i september så tanken att få två veckor av värme gör att kylan inte blir lika olustig som alla andra år. 


Likes

Comments

Instagram @linafre1