Saknar livet i klänning nu när allt är grått i Stockholm.. går jämt runt och fryser dessa årstider som väntar och inte hjälper det att elementen i lägenheten knappt fungerar heller. Ångrar mitt inlägg jag skrev för ett tag sen då jag hävdade att jag var redo för hösten. Glömde känslan av att konstant gå runt och vara kall. Jag är den där typiska tjejen som helst lägger fötterna mot Viktors varma rygg. Tur att det finns halsdukar och tjocksockar tillhands när han inte är det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jahaaa då har man jinxat att man aldrig blir sjuk då och helt plötsligt så slår världens förkylning ner. Har haft migrän och halsont som nu har övergått till hostningar och min röst låter som en skata. Varit hemma från jobbet nu i två dagar och det börjar redan krypa i kroppen, så imorgon om ingen försämring sker så drar jag på jobbet igen!

Här ovan är delar av resultatet från min tristess, bakade både äppelscones som är to die for samt ett bananbröd med bär och jordnötssmör efter ett nytt recept som inte alls blev bra.... degen blev alldeles för kompakt och därför inte färdiggräddad. Bättre blev det när man rostar det, men njääää blir nog soporna på den snart tyvärr... hoppas att alla ni andra lever friska livet!

Likes

Comments

Likes

Comments

Varje morgon nu för tiden går jag upp extra tidigt för att kunna sätta mig och plugga en stund i lugn och ro innan jobbet. Brukar kunna koncentrera mig bättre på mornarna och min morot dessa tidiga timmar har varit mina overnight oats som jag vet väntar i kylen. Har kommit in i en period nu när jag är helt salig i detta tillsammans med jordnötssmör och olika bär. Brukar även blanda i lite chiafrön och hampafrön för omega 3 och protein.

Ljusslingan som jag köpte i våras börjar göra sig bra nu när det blivit höst då den avger ett mysigt varmt sken. Taklampan i vardagsrummet som jag har just nu liknar ett sjukhusljus, så det blir mest slingan som hålls tänd för tillfället. Håller på att kika runt på en ny, men det tar sin tid att hitta den rätta...

På bilden i bakgrunden ser ni mitt pluggkaos som finns konstant haha!

Likes

Comments

Igår hade vi samlats på Djurgårdsbrunn för att överraska Kajsa med Baby Shower och brunch. Maten och sällskapet var helt fantastiskt, så om vi hade fått haft kvar vårt bord längre så hade vi säkert suttit där i timmar. Men tur var kanske det då jag skulle vidare mot Uppsala sen för att hälsa på Julia och Avan.
Nu sitter jag på pendeln tillbaka och måste både plugga och städa när jag kommer hem. Skulle egentligen ha hoppat in och spelat korpen-fotboll ikväll, då Emmas lag var kort med folk, men börjar känna av i halsen... Tråkigt då jag faktiskt såg fram emot att spela igen (ack så nervis dock, inte rört en boll på säkert 7 år..). Får hoppas att det kommer fler chanser, roligt sätt att hålla igång på!

Likes

Comments

Idag fick jag träffa min absoluta favorit-baby mama! Vi möttes upp på Pom och Flora och åt en supermysig frukost.

Likes

Comments

Tre bilder på världens vackraste brud som vi fick chansen att fotografera när vi åt frukost tillsammans och gjorde oss klara för den största dagen! Vi tjejer höll till i deras suite uppe i ett hotell i Philadelphia där hon bjöd på allt vad man kan tänka sig. Allt från Macaroons, croissanter och fruktfat till kaffe och bubbel.

Likes

Comments

Åk till Philadelphia om ni vill uppleva riktigt bra mat! YUM!! Första kvällen gick vi till ett ställe som hette The Roots nära vårt boende bara ned för gatan i Fishtown. Och vilken fullträff! Jag och Emma åt Gnudi, Viktor tog lammet och Peter valde köttbullarna. Om ni inte smakat gnudi innan så är det rekottabollar/knyten och dessa var blandade med spenat med en svampsås till. Hur gott som helst.
Fredagen spenderade vi inne i stan med lite sista minuten shopping innan det var dags för en rehearsal dinner på ett superfint båthus.

Likes

Comments

Bilderna ovan är från när vi gick uppe på en jättemysig bro/gammalt spår som löper genom hela Meat packning District upp mot Chelsea. Man kunde inte tro att New Yorks puls skedde nedanför oss då vägen var som en grön oas bland alla höga byggnader. Mitt ibland växterna florerade också mycket konst med udda motiv och knepiga vinklar.

Obligatoriska turistbilden från Rockefellers skyskrapa med Empire State buildig i bakgrunden.

Likes

Comments

Instagram@linafre1