Idag när jag vaknade runt halv nio och pojkvännen fortfarande sov kände jag att det var dags för en ordentlig frukost (som i slutändan blev en brunch eftersom klockan sprang iväg). Låg kvar en stund i sängen och bara njöt över att det var lördag och att tentaperioden var över. Efter en stund drog jag på mig kläder och tog bilen till affären och handlade ungefär allt ni kan se på bilderna. Under tentaperioden hinner man inte riktigt prioritera särskilt mycket annat än just de kommande tentorna. De bästa helgerna måste nog vara de just efter tentorna och innan den nya läsperioden drar igång. Det finns ingenting man måste göra!

Nu ska jag slänga ihop en lite enklare middag och sedan hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällens traditionsenliga Tentaröj, kvällen där man firar både lyckade och misslyckade tentor. För min del lutar det nog mer åt misslyckad tenta tyvärr haha!

Ha en jättefin kväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varmt välkommen till min (kanske hundrade) blogg! Motivationen kommer och går, men denna gång har suget hållit i sig länge innan jag tillslut beslutade mig för att återuppta bloggandet. Här kommer ni kunna läsa allt från livsstil till träning, fotografering, universitetsstudier och mat alternativt recept. En salig blandning helt enkelt, och förhoppningsvis något som passar just dig.

Välkommen tillbaka!

Likes

Comments