Header

är fortfarande kvar i skolan, malin har gått.
Har lite kvar att fixa som jag tänkte göra här, ladda ner allt jag ska läsa med så har jag allt litteratur sen. Ganska skönt för då behöver jag inte tänka mer på det liksom..
 
Vad har ni gjort idag då? Jag har rättat referenser och pratat, kulkul. Mamma ska komma förbi sen och dricka laite kaffi. Trevlans!
 
Ska fortsätta här så jag hinner med bussen vid 16.20!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
 
Idag skulle det varit ledig dag från skolan om en inte hade en hemtenta som behövde fixas till, så därför sitter jag och Malin i skolan och får det fixat. Duktga tjejor!
 
Tänkte att ni kunde få några mobilbilder från i förrgår när jag också var "ledig". Tog en fein promenad runt ån en bit och kollade och myste i eftermiddagssolen.
 
Ska försöka ta med mig kameran ut nästa gång solen skiner sådär fint. Så himla mysigt och man fylls på med energi.
Det är synd att det oftast är regnigt och trist väder precis innan vintern och mörkret kommer för är det något man behöver göra så är det att ladda batterierna med sol.
 
Nu ska jag fortsätta här och rätta referenser. Hoppas ni har en fin dag och att det inte regnar för mycket på er som det gör här i Norrköping och i Linköping!

Likes

Comments

Hej på er!
 
Det där med blogga varje dag är svårt, så ofta jag inte orkar sätta mig vid datorn. Jag köpte ju en ny i höstas och jaa asså jag är ju nöjd men den är alltid lite seg i webbläsaren och tangentbordet hade ju kunnat vara bättre, tyvärr. Så svårt att köpa dator tycker jag, denna köptes på netonnet med så jag fick inte känna på den riktigt..
 
Vaknade sent idag och chillade länge i sängen. Barnen är hemma så det gosades i sängen massor!
Åt detta till frulle hehe. Mumsigt med knäcke asså!
 
 
Ska kolla ett avsnitt greys och sen ta en dusch och promenera! Har en skoluppgift jag tänkte förbereda mig inför!
Hoppas ni njuter av solen idag!
 

Likes

Comments

jag har grannar jag stör mig på. jag är en lättstörd person. grannarna bråkar, lyssnar på musik, har bebisar som skriker och det pratas mycket hos grannarna.
vårt hus är lyhört som attan och allt hörs i hallen. det är drygt som fan och jag fattar inte varför. jag störs som attan av det men jag skulle ju inte ringa på hos folk och klaga om det inte är festande det gäller.

folk måste väl få leva lite och om jag hör dem så hör de mig. alla måste få låta lite i lägenheten och ligga är väl något man kan låta bli att klaga på? det är skillnad om de gör det högljutt alla dagar varje dag men någon gång lite då är mänskligt. luktar tyvärr avundsjuka om det där.

jag känner ibland att jag borde bo på landet där det inte finns människor så skulle jag inte behöva klaga lika mycket. klagar man på kärlek så kanske man inte borde bo i lägenhet.

Likes

Comments

Madonna <3
 
alla hjärtansdagfacet. fett med snyggt!
 
champagendrinkar och jävligt god mat på legends.
 
Ska duscha nu, fixa till skallebanken och packa ihop mig. Datorn följer med till Tranås så atte, kanske bloggar haha. Annars, håll till godo!
 
och TREVLIG HELG!!

Likes

Comments

Alla hjärtans dag.
 
Feint hår liksom. Trivs som fisken i vattnet i svart hår kan jag säga. Det tappar inte glansen på samma sätt som rött och brunt tex.
 
Fredag idag och C är "hemma" fårn jobb. Han, liksom jag, kände sig hängig imorse så han jobbar hemifrån idag istället. Han skulle varit själv på kontoret och inget gym liksom, boring!
 
Ska snart käka lite och sen duscha, ska till Tranås ikväll så behöver packa ihop mig lite och sådär. Kanske ser ett laitet avsnitt greys till. Älskar att det finns på viaplay! Har även lite DH på hårddisken så jag klarar mig ganska bra just nu :)
 
Läste beskedet från CSN innan och jag saknar 8 poäng. Klarar jag gårdagens tenta så är det 7,5 HP men behöver ett halvt poäng till. Fixar jag minst en hemtenta nu som blir godkänd så klarar jag mig.
 
Det är ett bakslag att inte få CSN. Även om det inte är något pengaproblem här hemma så är det rätt drygt ändå. Hoppas det rullar in som det ska så vi klarar sommaren iaf!
 
Nu blir det gårdagens kinarester! Hörs finisar!

Likes

Comments