Letade efter några bilder men snubblade över dessa bilder på Milian som jag fotade för ett år sedan. Jag kommer ihåg den här bilden, men hade andra favoritbilder så jag la ingen extra tanke på den här bilden just då. Fast idag såg jag denna bild och fastnade mest för denna. Så nöjd med den här bilden på många vis - Ljuset, redigeringen och framförallt Milian. Så fint han poserar. Alltid. Sötisen!

Vill fota fler porträtt och självporträtt. Snart hoppas jag. När det lugnat ner sig lite i skolan :)

Nu ska jag njuta av en kopp te och bara koppla av!
Ha det fint ♡ Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Fredag kväll och jag är ledig! Så himla skönt. Växlar mellan att se på tv, dricka te och stå på händer. Det är avkopplande för mig :) Det blir sängen tidigt ikväll för att ta igen en massa missad sömn det senaste.

Vill önska er en härlig och lugn helg ♡

Likes

Comments


Hur mysigt ser inte detta ställe ut?
Röda Båten är namnet på detta vandrarhem som ligger i Stockholm. Älskar sådana här ställen. Så charmigt, mörkt och mysigt! Däremot var rummen väldigt lyhörda så man hörde allt vad grannarna sa. Antar att de hörde oss lika väl, haha!

Vi var nämligen i storstaden med klassen för några dagar sedan och gick på Inhousedagen! Mycket inspiration och roliga föreläsningar. Jag vet redan nu vilket material mina visitkort ska ha nästa gång jag förnyar dem. Här bjuder jag på några bilder från den dagen.


Likes

Comments


Hinner jag skriva ett inlägg? - Ja ett supersnabbt.

Jäklar vad mycket det är nu! Den här veckan har jag varit i skolan fram till tio på kvällen. Skoljobb blandat med bildredigering. Frisörbilderna ska vara klara på söndag kväll och på det så har jag skolprojekt som ska in. Ah! Liiite mycket nu och jag vill bara få helgen gjord så jag kan släppa mitt "jobb" utanför skolan. Därav har jag inte bloggat något. Oktober är en jobbig månad säger dem, men att ha bilder som ska redigeras också utöver det. Japp, lite mindre sömn har det blivit och en stress inombords.

Skriver detta i stress, haha! Ska försöka koppla av innan jag lägger mig. Fasiken inte bra!

Likes

Comments


Hittade en bild från november 2014 då jag var i Sälen på en frisörvisning. Och jag kommer exakt ihåg hur exalterad jag var när jag såg det här ljuset!! Solen var påväg ner bakom berget, reflekterade i de stora glasrutorna bakom mig och gav ett sådant underbart-perfekt-amazing ljus. En av mina bästa spontanfotograferingar. Tack modellen för att du frågade om jag ville ta några snabba bilder på dig!Efter fotograferingen sprang jag in och drog med mig Felicia ut och fotade några snabba bilder innan solen försvann helt och mörkret kröp på. Ah dessa underbara vinterlandskap i solsken! Det står inte på förrän vi får se sådana här landskap igen :)


/Hälsningar
Me & my beloved camera

Likes

Comments


Hejsan hoppsan lördag & helg!
Mina föräldrar kom och besökte mig några timmar idag. Vi gjorde ett besök på Selma Lagerlöfs barndomshem bland de färgglada höstfärgerna. Kameran följde givetvis med. Mysigt är ordet!

Jag köpte ett nytt te idag. Det luktar underbart gott i hela lägenheten fast jag inte öppnat förpackningen ännu. Ska bli himla spännande att smaka på det :) Sedan drar jag ner till skolan och jobbar på frisör-bilderna. Jobbar bättre och blir mer produktiv när jag är där. Då gör jag min sak, sedan går jag hem och är ledig!

Ha en fortsatt bra helg ♡ Kram!

Likes

Comments

När vi slutade skolan idag for jag snabbt hem för att hinna gå ut och fota det fina ljuset som var ute. Ljuset på hösten är något alldeles speciellt


Stannade vid en åker och tog några snabba självporträtt.


Direkt när solen försvann gick temperaturen från kallt till svinkallt.
Tror det är dags att börja använda vantar och mössa snart. Brr!

Alla bilder är fotade med Canon EOS 5d Mark III och objektivet Tamron 35mm f/1.8

Likes

Comments

Instagram @linafoto