Idag var jag och Amanda ute och filmade några scener till vårt grupparbete. Ett arbete om hur vi ska locka folk till butik mer med hjälp av provhytt/skärmar/app till exempel. I provhytten har vi en skärm man kan interagera med. Den håller jag på att animera nu i After Effects. Det tar sin lilla tid, men det är grymt kul :) Vi ska vara klara med det på torsdag nästa vecka och hoppas jag kan visa er lite av resultatet så fort som möjligt.

Interaktivitet med en skärm. Man klickar och det ska hända saker. Svepas in. Förstoras. Opacitet. När man klickar på något? Vad ska ske? Hur ska det se ut? Hur ser bytet ut mellan sidorna... And so on. Så kul!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Just nu sitter jag och jobbar i programmet Sketch. Vi har just nu en uppgift att designa om Blocket. Göra om både hemsidan och appen. Sketch är ett program som är underbart att designa appar och hemsidor i. Det är ju det här som är kul. Att designa saker. Men samtidigt är det så förbaskat klurigt hur man ska få till alla sidor och försöka skapa smarta lösningar för att göra det så enkelt som möjligt för användaren. Men man lär sig mycket!

Nu ska jag dra hem och käka min matlåda innehållandes tacos. Bästa! Sedan tillbaka till skolan och jobba vidare med nya projekt. Life at Broby Grafiska!


Hoppas allt är väl med er där ute ♡

Likes

Comments


Godmorgon! Ovan ser ni det jag fotade igår. Håller på med retuschering av bilderna och just nu ser det ut såhär i Photoshop. Självklart får ni se resultatet när det är klart. Förresten, gillar ni sådana här printscreen-bilder? Liiite sneak peek tänker jag.

Alldeles strax ska jag ut och fota natur tillsammans med en annan fotonörd. Inte bara fota, utan uppleva den också. Det blir en fin dag! :)

Likes

Comments


Dagen började med att jag drog ner till affären och handlade det jag kände att jag ville göra något kreativt med. Det blev lite paprika, lime och rädisor bland annat. Drog till skolan och plåtade några simpla bilder på sakerna som jag tänkte försöka göra något roligt med i Photoshop senare. Har några tankar, men som vanligt får vi se vad som händer och sker i Photoshop. Vet aldrig hur det blir i slutändan. Spännande!


Har också hunnit med en promenad med min klasskamrat Julia. Vi stannade till vid en friidrottsbana. Värmen har kommit tillbaka och det ser ut som om den planerar att stanna ett tag. Wihoo! Den är så välkommen :)

Nu tänkte jag gå på en promenad igen innan solen går ner för dagen.
​KRAM och trevlig Valborg!


Likes

Comments

Alltså hur snygga examensarbeten har inte tvåorna på skolan gjort? Måste visa er hur coola saker vi får hålla på med i skolan. Så inspirerande att se hur galet duktiga dem är. Alla arbeten håller så hög kvalité att det är helt galet. CRED till YH15GFT & YH15FD på Brobygrafiska.se som gjort dessa arbeten!Du som är intresserad av att designa förpackningar. Du som tycker det är kul eller vill lära dig att jobba i Adobe-programmen. Du som gillar färg & form. Du som älskar att skapa.

Du som vill jobba som grafisk formgivare, förpackningsdesigner, AD-assistent, originalare, retuschör, förpackningskonstruktör, förpackningstryckare eller prepressoperatör.

Eller du som vill byta karriär och börja en kreativ och lärorik resa. Börja plugga i höst och bli en del i Broby-gänget. Ansökningarna stänger den 15 maj. LÄS MER HÄR !

Likes

Comments

Jag har låtit kameran ligga alldeles för länge. Fy vad jag har lust att plåta bilder nu. Porträtt i massor, ja tack! Om ni inte sett på InstaStory redan så söker jag någon som är villig att posera framför kameran :) Skicka ett mejl med bilder eller en länk till bilder på dig så kanske jag väljer att fota just DIG! Du kan bo i Karlstad, Stockholm eller Göteborg. Sunne går bra också! Kan fota i Sunne och Karlstad under den närmsta tiden. Sthlm och Göteborg måste jag planera in och det blir i så fall i sommar. Men välkommen att mejla till linafoto@live.se så kanske jag blir inspirerad att ha dig i min portfolio :)

Likes

Comments


Det var länge sedan jag hade en sådan här förkylning som jag haft under veckan som varit. Feber som gick över efter två dagar. Men jäkla näsa säger jag, haha. Lock och täppt i skallen. Kan inte tänka och orkar inte göra något. Har verkligen inte gjort något under veckan. Slappat och lyssnat på musik! Försökte gå ut lite, men den här vinden förvärrar bara förkylningen så jag får ta det lugnt ett tag till. När jag har tråkigt brukar jag gå på promenad eller ta en lång cykeltur, men gosh det kan jag inte nu. Blev smittad när jag var hemma hos föräldrarna i påsk. De är fortfarande förkylda...


The one thing i miss...
Vet ni vad? Jag saknar att blogga på blogg.se! Jag saknar att kunna koda och designa bloggen själv. Kommer verkligen ihåg back in the days när fotobloggarna hade egenkodade designer (som man också bytte väldigt ofta, haha, nerds). Eftersom vi i skolan har jobbat med kodning och design för webben det senaste så väcktes så många minnen när man själv höll på. Det var tider det. När man ägnande all sin tid till bloggen, fotografering och kodning. Blir förvånad hur många det är som fortfarande tittar in här, trots extremt icke aktiv, haha. Saknar "linafoto"!

Likes

Comments

Instagram@linafoto