Header
View tracker

Igår fick duktiga Isabelle rida Övve. Jag höll i en dressyrträning och det blir bara bättre och bättre. Jätte duktig tjej för att bara ha ridit i 1 år. Innan vi började med dressyren så gick vi i skogen och jag plockade svamp för Isabelle skrittade fram övvis. Jätte mysigt och roligt att få träna Isabelle :) mycket svamp blev det också!

Lina
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hallå, hallå!
I lördags red jag en sjukt bra dressyr med 73,57% ni som inte vet vad det betyder så är det sjukt bra. Hon som låg 2:a fick 70 % så vi gick upp i ledning.

Efter det gick vi terrängen banan. Ganska enkel bana för att vara ett SM. Det fanns två svårigheter och det va ett hinder precis efter en lååång och brant uppförsbacke och den andra svårigheten va bank, högersväng till i hopp i vatten med en kulvert. Kalvin va så fin och hoppade allt som ingenting, tills vi kom till banken.. Upp på banken va inga problem sen va det nerhopp från banken där jag släppte tyglarna. Fick tag på höger men inte vänster i tid så kunde inte styra till i hoppet i vattnet. Ryttarmiss helt klart och blev så besviken på mig själv att jag inte tänkte efter och gjorde en volt innan hindret. För vi förtjänade verkligen guldet. :/ menmen hästen är fin och väldigt sugen på att hoppa, för om jag bara hade visat han hindret så hade han hoppat, nu va det så att jag inte hann svänga så kom för mycket till vänster. Annars va vi felfria och 30 s över tiden.

Hoppningen va inga problem på söndagen. Veterinärbesiktningen gick jättebra och banan va väldigt enkel på hoppningen. Nolla där och slutade på en 6:e plats i stil-SM. Tråkigt att se att någon annan fick guldet när jag (förlåt för att jag säger detta) men jag hade varit så överlägsen. Jag hade kunnat vinna även om jag hade rivit 5 hinder typ ;) men det va inte min tur att vinna så vi tar dom nästa gång. :) nu är Kalle igång och han va riktigt sugen på att hoppa i helgen så det känns jätte bra. Fick en fin, vit rosett och 1000 kr på MH (mountain horse).

Kram Lina

Likes

Comments

View tracker

Heej!
Nu (äntligen) är det dags för SM i fälttävlan med Kalle! På grund av skadad som han haft tidigare i år så ska vi rida STIL SM som går i P90. Man rider dressyren som vanligt och sen går hoppningen + terrängen i stil men man måste ju såklart gå nolla annars får man minus poäng.

Som jag har längtat efter detta! Allt är packat och klart och vi är på väg till SM 2014! Kalle är nytvättad och taggad som in i bomben. Nu har vi kört lite mindre än en timme.

Känslan är helt fantastisk och kalle mår toppen! Ni skulle sett han igår på dressyrträningen för Anne! Helt sjukt så sugen han är på att jobba, men inget är gratis så jag va helt slut efter passet ändå.. Huh ;)

När vi kommer upp ska vi stalla in oss i ett lite mindre stall 1km från tävlingsplatsen. Fyra platser i stallet och mina kompisar har dom andra boxarna så alla i hermanstorp håller ihop :D sedan är det lite jobb med Kalle, känna hur hans känns efter resan och rida igenom programmet igen kanske, vi får se. Sen är det invigning kl 19 och bangång 19.30. Terrängen är för första gången i mitt liv det andra momentet ist för det sista, hoppningen går på söndagen. Ska försöka vara lite duktigare på att skriva så ni får veta hur det går. Imorgon går jag ut näst sist till dressyren 11.03 :) terrängen går på eftermiddagen och där i mellan är det veterinärbesiktning och på söndag är det samlad veterinärbesiktning kl 7.30 på morgonen. Sen (troligtvis) är det den avgörande hoppningen. Hoppas jag kan hålla nerverna i styr och rida riktigt snyggt nu då! Håll tummarna för oss så ska vi göra allt vi kan!! :D

Kram Lina

Likes

Comments

Gud vad jag har längtat efter 9:ans klassfoto! Vi valde teamat "militärer" så grymt coolt blev det! Några bilder från dagen! Lägger ut finare bilder när jag har fått dom! Min finaste klass, älskar er alla! ❤️ kärlek till er ❤️
Likes

Comments


Likes

Comments

Nu är vi på väg till Håkan med Kalvin! Han ska få gå på vatten gympa som vi kallar det.

Sen kl 13 ska vi till veterinären med Övvis.. Tog in han i hagen och han va svullen i höger bakben. MEN vi såg det för en vecka sen och svullnaden är nästan helt nere nu. Fast vi vill ändå kolla honom så det inte är något fel för då om jag rider vanligt igen kanske det blir värre för nu har han vilat hela denna veckan. Men håll tummarna för oss!

Ikväll är det hoppträning för Johan med Donis! Två veckor sen sist! Johan har själv varit iväg och tävlat i aachen. Träningarna är hemma hos honom nu under sommaren för det är ingen från Styringe som tränar för honom. Jag tycker det är jättebra! Utebana och allt, Donis kommer säkert sköta sig :)

Kram Lina


Likes

Comments