Del 6

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

del 5

Likes

Comments

Har vært så utrolig opptatt med skole, praksis, og trening at bloggen har hatt en liten pause.

Jeg håper på å komme godt igang igjen da dette er noe jeg virkelig liker å drive med!

Vi holder også på med leiligheten som er et lite evighetsprosjekt! Jeg gleder meg sånn til alt er ferdig og vi bare kan nyte tilværelsen i en helt fresh og ferdig leilighet! Jeg er så spent på resultatet og kommer nok til å dele det her når jeg vi er ferdig!

Da jeg gikk hjem fra "jobb"/barnehagen jeg er i praksis i var himmelen så fin, helt til det begynte å regne. Det har seriøst vært så sinnsykt fint vær ute idag, men når jeg skulle gå hjem igjen, da skulle det selvfølgelig bli drittvær..

Ellers tenkte jeg å tipse dere treningsglade mennesker om Bodylab sin BCAA i smaken "Ice tea peach". Den er utrolig god og er mitt must å ha med på trening

Likes

Comments

Det er så utrolig fint og deilig her nede i Spania! Jeg klarte jo selvfølgelig å bli skambrent på dag en i solen, så jeg har prøvd å unngå solen i hele dag, noe som er så utrolig leit fordi jeg absolutt elsker å sole meg.. Igår gikk vi på et marked i Santa Pola hvor vi handlet mye fint, heldigvis var det ganske overskyet og så regnet det litt, så for min del med tanke på hvor solbrent jeg er så var det utrolig deilig!

Liten bildedryss fra disse tre dagene :

Likes

Comments

Som jeg fortalte i et tidligere innlegg Min neste reise, så har jeg vært i Danmark i helgen.

John Magne tok gull i går i en Brasiliansk Jiu Jitsu konkurranse (Copenhagen international open 2017). Han har jobbet så sinnsykt hardt så det var virkelig velfortjent! Jeg er utrolig stolt. Når alle kampene var ferdig gikk vi ut å spiste en 3 rettersmiddag og etter det reiste vi ut for å feire litt.

Mobilbilder fra gårsdagen:

Nå er vi på flyplassen, det er ikke lenge igjen til flyet går hjem over.

Jeg er litt spent på flyturen hjem igjen fordi formen min er ikke på topp, men det går nok bra. Har vært forkjølet siden første uken på skolen i år, formen begynte å komme seg litt, men så ble jeg syk igjen. Satser på å bli frisk før neste flytur som er til Spania.

Gleder meg til å komme hjem nå. Det skal bli så godt å komme hjem å sove i vår egen seng.

Håper du har hatt en fin helg!

Likes

Comments

En liten bildedryss fra dagens tur!

Likes

Comments

Jeg stod opp ganske tidelig idag, og gikk en tur med Alfie her i nabolaget.

Jeg var på skolen fra elleve til halv to, vi fikk gå litt tideligere i dag, sikker for første gang. Når jeg kom hjem var det ut på tur med Alfie igjen i det fine høstværet. Eller kan vi si sommerværet? Det var hele 22grader i Bergen. På veien hjem fra turen merket jeg forresten at jeg hadde sokker i sandalene!

Etter å ha vært hjemme i 1,5 time hadde jeg PT-time på Sats. John Magne var heldigvis hjemme så Alfie slapp å være alene.

Aldri noe som er bedre enn en flaske vann på trening!

På vei til trening avtalte jeg med en venninne at vi skulle ta hundene med på fjelltur og se hvordan de gikk ilag, så når jeg var ferdig med PT-timen kom hun å hentet meg og Alfie.

Bilde dryss fra turen:

Etter 3 timer med tur og 1 time med styrketrening sier jeg meg fornøyd med denne mandagen.

Hvordan har din dag vært? Har du hatt det fint?


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I dag reiste jeg hjem på besøk til foreldrene mine, vi gikk en tur med alle hundene, og nøyt de fine høstfargene og det fine været.

Vi tok Alfie med oss hjem igjen idag, han flytter ikke inn enda, men han skal være hos oss til onsdag.

Vi skal jo til Danmark i helgen, og så reiser jeg til Spania, så nå blir det godt med litt Alfiekos før jeg drar!

Men nå tar vi kveld alle tre, i morgen må vi ut på tur før jeg skal på skolen.


God natt!

Likes

Comments

Allerede klokken 8 i dag tidelig var jeg på vei for å møte to venninner. Vi spiste frokost og drakk kaffe sammen mens vi så bloggerne.

Etter å ha spist gjorde jeg meg klar til jobb. Idag begynte jeg på jobb klokken elleve og var ferdig klokken halv seks.

På jobb i dag synes jeg tiden gikk så utrolig seint. Har dere opplevd de dagene hvor man bare går å ser på klokken, og føler det har gått så sinnsykt lang tid, men når man ser på klokken igjen har det kun gått et par minutter.. De dagene er det ekstra godt når man først er ferdig på jobb.

Etter jobb reiste John Magne og jeg rett ut til leiligheten vi bodde i før, og vasket ut. Det er litt synd å gjøre slike ting i så fint vær som det har vært i Bergen idag, men det er så utrolig godt å være ferdig med det.

Nå skal jeg bare nyte resten av lørdagskvelden i sofakroken med White Collar på tv-skjermen.


God helg!

Likes

Comments

Min neste reise går til Danmark, dette var bursdagspresangen min fra John Magne! Her skal jeg være en helg sammen med John Magne og laget hans, hvor de skal konkurrere i Brasiliansk Jiu Jitsu. Dette blir første gang jeg ser han konkurrere og gleder meg skikkelig til å være med å heie på han, det blir både gøy og spennende! 

Liten bildedryss fra forrige gang jeg var i Danmark, det var faktisk i år, da var vi på tur med firmaet som John Magne jobber i!

Ellers fire dager etter jeg har kommet hjem fra Danmark går turen til Spania med fineste tanten min og barnebarnet hennes! Det skal bli så utrolig deilig med fint og varmt vær og god stemning, jeg føler meg så utrolig heldig, jeg har ikke ord!

Her er en liten bildedryss fra forrige gang jeg var i Spania, det var i 2014 så gleder meg virkelig til å komme tilbake!

Jeg gleder meg utrolig mye til å dele bilder fra begge turene.

Likes

Comments

I går fikk jeg en pakke i posten som jeg er så super fornøyd med, så da tenkte jeg å vise dere den!

Carli Bybel palettet!

Fargene er super pigmenterte, så myke når man swatcher, og så er fargene så utrolig fine, jeg gleder meg til å leke masse med de!

Likes

Comments

Hei.
Nå er det en god stund siden jeg drev med blogg, og nå fikk jeg lyst å begynne igjen, men følte litt for å starte helt på nytt, med ny blogg og ny "blogg plattform", så da valgte jeg NOUW. Jeg gleder meg til å blogge her, å dele om hverdagen min, og alt som faller inn.

Mitt navn er Lina! Jeg er en 20 år gammel jente, kommer fra en liten bygd utenfor Bergen. Jeg er så heldig at jeg bor sammen med min aller bestevenn og kjæreste, John Magne. Jeg studerer barnehagelærer på høgskolen i Bergen, og ellers i helgene jobber jeg på kafe og trives godt med det!

På fritiden er jeg veldig glad i å trene, jeg trener på Sats Elexia hvor jeg holder på med fullkropps styrketrening, og ellers går jeg en del på tur.

Jeg er utrolig glad i dyr og har gjennom hele livet alltid hatt dyr rundt meg. Jeg har vokst opp med både hund, katt, kanin, marsvin og undulat.

Jeg er stolt eier av verdens søteste Chihuahua, Alfie. Akkurat nå så bor han hos foreldrene mine, og deres (litt mine også) to Border Collier, Balto og Bonzo, i mens vi holder på å komme skikkelig i orden i nye leiligheten vår i Bergen. Vi gleder oss til vi er ferdig med alt som skal gjøres så han kan komme hjem hit.

- Jeg håper at du har lyst å følge bloggen min videre, vi snakkes.

Likes

Comments