Header

RECEPT

Har varit uppe i lite mer än en timme nu och bara kikat omkring lite på datorn. Nu måste jag börja plugga inför tentan på torsdag, usch... nervöst! Har mest fokuserat på omtentan jag hade igår känner jag, så jag är lite orolig för hur det kommer gå.

Lite senare ska jag nog även hämta ett paket från desenio, som innehåller lite tavlor :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

idag har jag i princip pluggat hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Hade omtenta kl 16. När jag kom hem diskade jag och gjorde vegetarisk lasagne med auborgine och zuccini :) Det blev gott. Nu är jag så himla trött, så det får nog bli sovdax strax, och ladda upp för lite nytt plugg imorgon...

Testade den här baren från Barebells igår, riktigt god!

Likes

Comments

  • Filed under: Foto

Likes

Comments

Har haft en superbra vecka hemma, mycket åkandes hit och dit för att träffa alla men det är det värt. Idag bär det av mot Umeå igen. Ser ut att bli en riktigt fin dag ute idag så det känns lite tråkigt att åka nu :/

Jag hoppas att jag kan få lite pluggmotivation på tåget. Behöver verkligen ta tag i det nu... har inte alls gått bra på sista tiden...

Hoppas att ni får en bra dag!

Likes

Comments

Igår kväll käkade vi våfflor, vilket var gott då det säkert var typ ett år sedan sist.

Var superläskigt i morse då det hördes en superhög smäll utifrån. Lät verkligen som att något exploderade! Men har ingen aning om vad det var. Verkade som att det hade hörts på andra sidan byn också så vet inte vad det kan ha varit faktiskt.

Idag blir det att åka till Tottes mamma och hälsa på lite, så ska jag även köra ett yogapass snart.

Likes

Comments

Idag ska vi iväg och äta hos Tottes mormor och morfar. Ska bli kul att träffa dem lite. Resten av dagen ska jag försöka plugga så mycket som möjligt då det tyvärr gått lite segt med det de senaste dagarna... Så ska jag nog försöka njuta lite av solen också :) Hoppas ni får en bra onsdag!

Likes

Comments

Glad påsk på er! Igår kom vi hem till pappa och ska fira påsken här på lite olika ställen. Vi tog det bara lugnt hela eftermiddagen och så åt vi grillat!

Superfint uteidag på förmiddagen, sol, vindstilla, kvittrande fåglar och glittrande kallt i all snö. Har nyss kört ett yogapass och ska snart börja göra mig klar för påskmiddag hos mormor :)

Likes

Comments

Tror Nox har hört att jag sagt att man inte ska ha påskfjädrar för hon har nämligen varit och plockat ner dem hos någon! Haha! När C släppte in henne förut idag hade hon en orange fjäder i munnen. Och så låg det tydligen två till fjädrar i trappen ^^ Haha lilla sötisen! Vilken syn det måste vara att se henne i jakten på fjädrarna i påskriset hos någon. Jag undrar vart hon har varit? Det är inte här nere då de inte har några fjädrar så hon måste väl ha varit hos någon granne, haha. Hoppas bara inte hon försöker äta dem, då det ju är ståltråd på dem. Det verkade iallafall mest som att hon hade busat med dem och att hon var stolt över sin fina fångst.

Likes

Comments

Bilder från weheartit, klicka på bilden för att komma till källan

När man känner att man börjar få det hyffsat fint hemma... Så går man in på inredningsbutiker och ser alla fina saker. Gick in en sväng på GRANIT i förrgår och alltså... de hade så fina grejer, vill ha allt! Men ja man får väl ta en sak i taget. Haha går ju inte supersnabbt som student men men.

Likes

Comments

1 // 2 // 3

(Adlinks)

Alltså kan man få ta studenten igen så att man kan få ha på sig en av alla de fina klänningarna som finns just nu! 😍Saknar den tiden så mycket! Helt sjukt att det snart är 3 år sedan!!! Vill tillbaka!

Likes

Comments

Instagram@linaerix