Måndag och ny vecka med nya tag och möjligheter. God morgon! Vaknade i morse av mig själv och bara några minuter fick jag ett samtal från jobbet som undrade om jag kunde jobba idag trots jag var ledig och det är ju självklart. Så är nu på väg till jobbet och hoppas på en bra och skön dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har det varit en stressig dag, mycket folk i butiken och jag känner att jag bara vill gräva mig under jorden efter denna dagen. Mycket har hänt, helt enkelt en skit dag. Hoppas dagen blir bättre imorgon!

I veckan fick jag hoppa in två pass så därav ingen uppdatering och direkt efter torsdags passet var över, åkte jag direkt till Jacob och gymmade tillsammans med honom. Sen när vi kom hem slocknade båda av oss direkt. Skönt efter en lång dag!


Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur man ska börja ett inlägg som detta. Det känns som det är min hundrafjärde gång så man kan tänka sig att jag är proffs men dessvärre inte så jag går rakt på sak istället - välkomna! Efter några halvtaskiga försök att återerövra bloggvärlden som jag aktivt tog del av för en tid sedan har jag tänkt ge mig in i träsket igen, på nytt!

Så vad har hänt sen sist? Jag kan börja med att jag heter Lina Ericsson, för er som är nya här, 19 år och precis tagit studenten i somras. Jag jobbar för närvarande i en klädbutik och har superhärliga kollegor. Jag drömmer fortfarande om att flytta hemifrån och kanske en dag flyttar till storstaden, Göteborg eller Stockholm, vem vet?


Nu tycker jag vi skippar snacket och kör igång istället, är det någonting ni undrar över finns kommentarsfältet nedanför i varje inlägg!

Likes

Comments

  • Autumn

    "H M t shirt , 46 SEK / H M chunky cable sweater , 135 SEK / H M shirt top , 135 SEK / Altuzarra fau…"

  • Välkomna tillbaka!

    "​ Jag vet inte riktigt hur man ska börja ett inlägg som detta. Det känns som det är min hundrafjärd…"

  • skit dag

    "Hej på er! Idag har det varit en stressig dag, mycket folk i butiken och jag känner att jag bara vi…"