Header

Elin och Emilia tillsammans är så gulliga!! Elin är den (bland mina vänner) som träffar Emilia mest tror jag. Vi ses en gång i veckan och Emilia trivs bland dom hon träffar ofta. Emilia är lite känslig om man kommer för nära henne, avstånd är bra tycker hon. Men så finns det några få som hon tycker är okej att komma innanför sin stora bubbla. Älskar att se Emilias utveckling! 4 månader gammal igår❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hittade denna fina dopklänning från newbie nyss. Den såg så himla söt ut och skulle passa Emilia så himla bra. Det kanske får bli den till dopet i mars.

Likes

Comments

Övning ger verkligen färdighet. När Emilia var 1,5 månad så började jag lägga henne på mage. Hon bara skrek med ansiktet rätt ner i golvet så jag avslutade det lika snabbt som jag la henne. Men nu när vi övat lite varje dag så har det resulterat i att hon till slut orkade hålla upp huvudet såhär! Hon kunde ligga på mage ett tag utan att gnälla redan vid 2,5 månad och nu när hon är 4 månader så kan hon ligga där och tycka det är lite skönt. Så bättre blir det garanterat.

Likes

Comments

Jag har halkat in på guld. Vill få in lite värme i vårat hem då det är så otroligt grått. Gråa mattor, grå soffa, blå/grå kuddar i soffan, grått tv bord, grå sammetsgardiner, jaaa det är grått! Marcus vill inte ha in mer grå i detta hem haha. Så därför har jag fått feeling för guld detaljer nu så vi får lite värme. Annars blir grått och silver så himla kallt i tonen, så lite guld i detta hem skulle ge oss en härlig känsla. Jag ska ta lite bilder i vårt hem så ni får se lite hur vi bor, men GULD det ska in i detta hem!

Likes

Comments

Min älskade katt Tyra skadade svansen i oktober när hon var ute. Det hände en fredag och jag satt verkligen och grät hela den kvällen då svansen bara hängde och släpade i golvet. Jag smsade vår veterinär på lördagen och frågade vad hon tyckte vi skulle göra och hon sa till mig, avvakta och kom hit på måndag så kollar jag på svansen. Sagt och gjort, vi åkte till henne tidigt på morgonen på måndagen och där visade det sig att svansen var helt av... Så veterinären kapade av svansen direkt samma dag från mitten och ner. Så Tyra fick en halv svans.

Hon fick vara inne några dagar och läka men det var en otrolig kamp då hon skrek, rev på balkongdörren, hade ner saker med flit för att få en reaktion, började kissa på sambons kläder om de låg opassande och allt ramlade i golvet med tratten. Men tillslut så såg svansen bättre ut och vi släppte ut henne.

Nu för några veckor sen så såg jag att svansen inte var bra. Den varade, blödde och hon verkade inte känna toppen på svansen... Vi åkte till veterinären idag och det visade sig att en bit av svansen fortfarande är död så nästa vecka blir det att kapa av ännu en bit så svansen blir ännu kortare. Tur det finns att ta av!

Jag hoppas att svansen efter det kan få läka och bli bra till våren då Tyra verkligen älskar att vara ute på äventyr.

Likes

Comments

Min syster är min bästavän. Med henne kan jag ALLTID vara mig själv. Jag är ALLTID glad. Jag blir ALLTID sprallig. Nu är jag stoltare än någonsin när hon är utbildad förskolelärare. Nu börjar hennes liv på riktigt! Börjar jobba måndag-fredag, 8 timmar, njuta av helgen och få utveckla små 3 åringar på dagarna. Detta gör mig mer sugen på att börja plugga och bli klar i framtiden. Jag vill också ha jobb måndag-fredag, 8 timmar och sen hämta hem Emilia. DRÖMMEN.

Likes

Comments

Emilia, jag, min mamma, min mormor och min gammelmormor. KÄRLEK❤️

Likes

Comments

Här ligger jag och Emilia precis just nu, tillsammans med en av katterna. Vi har lite tända ljus och kollar på kejsarens nya stil. Den ger mig otroliga barndomsminnen! Jag och min syster kollade alltid på filmen när vi var små. Snart ska vi duka upp lite marängsviss som jag och Marcus ska äta. En otroligt skön dag och super mysig kväll.

Imorgon ska vi hem till min moster och fira henne, men även fira min mormor som fyllde i början av januari. Det blir kul för Emilia och även oss såklart.

Likes

Comments

Idag tog min syster förskolelärarexamen!!! Alltså åh fick så mycket tårar i ögonen. Tänk vilken frihet, nu är dom färdiga och redo att gå ut i arbetslivet. Min bästa syster❤️

Likes

Comments

Har på mig min helg tröja idag, när det ändå är fredag idag! Jag är med i ”saturday fan club” så idag kan man använda den då saturday bara är en dag ifrån.

Vi håller på och fixar oss lite här hemma innan vi far iväg på examen. Det kommer bli sååå roligt att se min syster bli färdig idag. Bild på mig och Emilia kommer sen. Vi båda ska bära volanger idag på våra kläder.

Likes

Comments