Header

Örhängen säljes. Super fina örhängen som verkligen gör hela stilen. Enkla fina i silver eller rosa färg. Kostar 35kr

Likes

Comments

Hej! Har fått påfyllning av mina produkter. Säljer nu alla dessa olika produkter för 35kr styck. Finns intresse kontakta gärna mig i kommentarsfältet eller via mail. Jag fraktar säkert över hela Sverige.

Love, Lina

Likes

Comments

Då var det dags igen med lite försäljning. Denna fina kuvert/plånbok i svart fake orm lack kom här om dagen. Super smidig om man inte orkar bära en väska utan endast har denna runt handleden, eller att ha som plånbok med de viktigaste sakerna i.

Kuverten/plånboken kostar 35kr plus frakt. Skickas säkert inom hela Sverige. Så känner du att denna är något du är sugen på kommentera nedanför eller skicka mig ett mail.

Love, Lina♡

Likes

Comments

Godkväll alla!

Här ska jag nu slå mig ner med en filt runt mig och ety glas rött. Så himla härligt med lördag idag. Vi har inte gjort något speciellt alls idag. Tog en lång behövlig sovmorgon, städat lite, läst ut en bok och hälsat på Marcus föräldrar. Kvällen kommer bli väldigt lugn, god mat och gott att dricka framför tvn.

Imorgon ska vi ut på landet och hälsa på min mormor och morfar och deras två nya kattungar. Tyra ska få följa med och leka lite, hon älskar verkligen andra djur och är så snäll mot allt och alla. Så lite lek för henne imorgon förtjänar hon. Anneli däremot är inte så trevlig när det gäller andra katter så henne vågar jag inte släppa ihop med två nya kattbebisar haha.

Ha en mysig höstkväll.

Love, Lina♡

Likes

Comments

Efter en väldigt lång fredag hemifrån så ligger jag äntligen till rätta i soffan. Jobbade som vanligt på skolan idag fram till 14. Efter jobbet skulle arbetslaget ha en aw, så vid 15 åkte vi iväg och spela paintball. Sååå himla kul var det, men jag är lite mesig så rädd var jag i början.

Vid 17 slutade vår tid och då åkte alla hem och duschade samt fixade sig inför kvällen. 19.30 så träffades vi igen på stan och åt middag. Hade verkligen en jätte rolig dag men lång blev den. Känns skönt att äntligen vara hemma då jag inte åkte hem och duschade mellan painballen och middagen, utan åkte hem till Mikaela och hade det mysigt när vi fixade oss.

Nu ligger jag här och njuter av min fredag. Ska åka och hämta Marcus om en stund också så han kommer hem. Efter det ska vi nog starta någon film och bara ha det skönt.

Hoppas alla mår fint!
Love, Lina♡

Likes

Comments

Säljer läppstift i matt färg (2 olika färger). Ena heter Truffle andra heter Stone. Bilden på mig visar färgen Stone. Super snygga färger på läpparna nu på hösten och det bästa är att de är matta och sitter fortfarande fast på läpparna trots att man äter eller dricker något.

Finns intresse skriv i kommentarsfältet eller skicka ett mail till mig. Först till kvarn är det, märker jag att intresse finns hos fler så kommer jag fixa fler och sälja denna variant igen.

50kr plus frakt. Fraktar säkert över hela Sverige.

Love, Lina♡

Likes

Comments

Säljer mobilskal till iPhone 6/6s. Marmor inspirerade skal i matt material. Färgerna som finns är vit, grön och svart. Priset på skalen är 50kr styck plus frakt. Fraktar över hela Sverige. Skriv en kommenterar eller skicka ett mail om du är intresserad. Först till kvar då jag inte har allt för många. Märker jag att intresset finns för fler beställer jag in och säljer igen.

Love, Lina♡

Likes

Comments

Är ju inte bara jag som ÄLSKAR Gynnings design. Så ren och fin med härliga färger och fina målningar. För tillfället har jag samlat på mig hennes rödvins vinglas men är nu sugen på att fortsätta sanningen på antingen kaffemuggarna eller champagneglasen.

En Gynning filt i sängen eller soffan skulle inte sitta fel heller. Älskar verkligen färgerna. Vad tycker du om hennes design?

Love, Lina

Likes

Comments

Känner mig seg idag. Ont i både huvudet och halsen... Men dricker varmt så hoppas jag det går över snart. Höstförkylningen är väl på gång antar jag. Jobbar man på skola blir man ALLTID smittan av den. Kurar ner mig i soffan och kollar på tv.

Love, Lina♡

Likes

Comments

Alltså lever fortfarande på min helg. Denna helg slår många. Kollar på bilder/filmer i kameran, kollar på bilder i mobilen och blickar tillbaka. Är så nöjd med många av bilderna jag tog. Var verkligen perfekt ståplats!! Kommer säkert fortsätta lägga upp fina bilder från denna helg.

Men imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. Måndag, första dagen på veckan. Den dagen ska man fånga och njuta av.

Love, Lina♡

Likes

Comments