Header

min vardag

Hellu!
Jag har haft två riktiga segdagar. På förmiddagen igår tog vi en sväng in till en lite större stad. Där fick jag med mig ett par skor och ett par byxor hem. När vi sedan kom tillbaka till huset la jag mig i soffan och låg där resten av dan med min bok.

Idag har dagen varit ännu mer ointressant. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte har vart utanför huset. Har spenderat hela dagen i samma soffa som igår med samma bok, iklädd mjukisar. Det var längesen jag faktiskt kunde ta mig tid till att verkligen grotta in mig i en bok. Har liksom inte hittat någon jag riktigt fastnat i. Boken jag läser är "Livet efter dig" av Jojo Moyes. Den har nyss kommit ut som film och jag vill gärna ha läst ut boken innan allt för många börjar prata om filmen. Jag tycker faktiskt om den riktigt mycket!
Roligare än så här har jag faktiskt inte varit de senaste dagarna.

Nu sitter vi och ser på fotbollen. Eller aah jag tycker att instagram är lite roligare så sitter mest näsan i mobilen istället. Har fått i mig lite vattenmelon och karameller också så jag klagar inte.

Här har jag spenderat de två senaste dagarna!


Hoppas du har de bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

min vardag

Gokväll!
Idag har vart en riktigt seg dag. Jag vaknade till att regnet piskade mot fönstret. Vi hade absolut inga mer planer än att vi skulle gå ut och äta lunch. Så dagen har bestått av att läsa, ett dopp i poolen, och ett långt telefonsamtal med Anton. Energin har verkligen inte varit på topp idag. Antar att det är så ibland. Mer än detta har jag faktiskt inte att berätta idag.

Likes

Comments

min vardag

Hej!!
Idag känns det som att de hänt massa saker. Dagen började med minigolf. Skulle faktiskt påstå att jag hade ett bra flyt i början men sen gick de lite utför. Jaja, det var kul i alla fall!

När vi kom hem var det dags för lite lunch innan jag, mamma, moster och min kusin begav oss ut på en lååång promenad. Vi gick flera kilometer på stranden. Det blåste riktigt mycket men de kändes ändå bra att röra på sig lite.

Efter de blev det ett dopp i poolen och en lång dusch. Jag var så himla trött att jag råkade somna en stund på soffan. Sen vaknade jag i lagom tid till middagen.

Efter middagen fick några för sig att gå ner till stranden och ta ett kvällsdopp. Jag var inte så sugen men följde med som sällskap.

Jag tycker att det vart fullt upp hela dagen vilket känns i kroppen nu. Har precis pratat med Anton en stund på FaceTime och nu ligger jag helt slut i sängen.

Hoppas du haft en fin måndag!

Likes

Comments

min vardag

Hejsan!
Dagen har till mesta dels bestått av shopping. Här finns en jättemysig liten gågata med små affärer och jag fick med mig några fynd hem. Här är dessutom rea överallt. De gillar vi!
När vi kom hem hoppade jag och kusinerna i poolen och efter det var de dags för middag.
Mu har jag kraschat i soffan medans alla vuxna har dragit in till stan igen för att se fotbollsmatchen på någon pub. Men jag är så trött så orkade verkligen inte följa med.

Likes

Comments

min vardag

Hej!
Ojojoj... Är ganska dålig på de här. Har verkligen helt glömt bort att kika in här. Ska ställa mig i hörnet och skämmas lite efter jag skrivit klart detta inlägg.

Än så länge hat sommarlovet börjat lugnt. Har inte gjort så mycket mer än att jobba lite då och då. Sen hade jag en fantastiskt bra midsommar också!

Men just mu befinner jag mig faktiskt i Danmark. Vi kom hit idag och jag ska vara här i en vecka tillsammans med min familj, kusiner, mormor & morfar. Det ska bli bli ganska skönt faktiskt. Att bara mysa och ta det lugnt i en vecka. Sedan vi kom hit så har vi faktiskt inte gjort så mycket. Packat upp, handlat, ätit middag och tagit en promenad.

Ska försöka skriva så mycket jag kan här denna veckan.
Här kommer lite bilder från området där vi bor. Vi bor allihopa i ett jättemysigt hus. Här är riktigt fint!

Likes

Comments