Header

min vardag

Heej!
Det var ett tag sen! Har jag någon bra ursäkt? Nej.....
Vad har hänt sen senast då? Helt ärligt inte jättemycket mer än att jag gjorde sista veckan i tvåan på gymnasiet. Sen fick jag sommarlov och lovet har jag börjat med att bara spenderat tid med kompisar. Skön start!
Hur sjukt är det inte att jag bara har ett år kvar på gymnasiet?! Tiden går skrämmande fort. Ännu mer skrämmande är att jag inte har någon som helst aning om jag vill göra efter gymnasiet. Vad händer då? Jag kan ju inte bara sitta här utan att göra någonting. Hoppas på ett tecken från ovan detta året som säger åt mig vad jag ska göra med mitt liv. Haha, nä men det löser sig säkert! Nu ska jag bara njuta av mitt sista sommarlov. Har typ ingenting planerat än så långe mer än jobb. Ganska skönt ändå!

Dagen idag har jag spenderat i stan med Michelle. Så mysigt att träffa henne igen! Vi käkade först lunch och sen gick vi runt massa på stan. Vi hade massor att prata om verkligen. Så skönt att bara prata av sig ibland!

I övrigt mår jag fint men har en sån otrolig längtan efter denna kille som nu mera befinner sig i Magaluf. Längtar sååå mycket till på torsdag då jag får krama och pussa honom igen!

Hoppas att allt är bra med dig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

min vardag

Åhh är då himla avis på er som tagit eller ska ta studenten i år! Igår var jag på utspringet på min skola och sen var jag på fyra mottagningar. Det blev en fullspäckad dag och vädret var på topp. Helt underbart!

Grattis till er! Är så glad för eran skull!

Jag var på Antons mottagning sist och när han åkte till studentfesten följde jag med några andra tjejer. Jag hade riktigt kul och blev så glad att jag slapp sitta hemma själv när alla studenter var ute och festade. Grymt bra dag! Ser så mycket fram emot nästa år!

Idag har jag en till rolig dag framför mig. Jag ska nämligen på Håkan!! Är såå sjukt taggad! De kommer bli grymt!

Hoppas du får en underbar lördag!

Likes

Comments

min vardag

Klockan nio ställde jag mig och slängde ihop en lax-sallad från min matkasse. Haha.... Åh va rolig jag är. Nä men vi har faktiskt Linas Matkasse och mamma frågade mig om jag hade lust att laga en av rätterna. Tog den enklaste.. Hehe. Det blev i alla fall riktigt gott och vi fick äta ute på trappan för det är så sjukt varm i vårt hus. Det var bara mysigt att äta ute. Det känns som sommar då.

Gonatt!

Likes

Comments

min vardag

Hejsan!
Idag har jag vart i Göteborg med klassen hela dan. Vi skulle ha något som våran fotolärare kallar för fotomaraton. Kort förklarat gick det ut på att vi fick lappar med helt random ord som man på något sett skulle få fram i en bild. Det var verkligen mycket svårare än vad jag hade förväntat mig. Det var så sjukt varmt också! Tillslut fick jag, Cornelia och Lisa något värmeslag eller nått för på slutet blev vi hur flumiga som helst. Jaja, det har ändå varit en helt okej dag!

Likes

Comments