Jag läste precis mina två tidigare inlägg och jag ryser. Så mycket funderingar jag hade på min lilla filur som låg inuti mig. Idag är han nästan ett halvår och jag är lyckligt lottad att vara mamma till världens underbaraste kille. Kärleken till ens barn är helt magisk. Det är verkligen som alla föräldrar säger, Man vet inte vad kärlek är tills man fått sina barn. Det stämmer verkligen på pricken.

Tänk att det snart är 6 mån sen du föddes. Jag kan knappt förstå det och önskar bara att man kunde stoppa tiden.. Jag minns ärligt talat inte hur liten du varit. När man kollar tillbaka på alla bilder och videos och tänker tillbaka. Gud jag säger det igen, stoppa tiden. Så mycket som har hänt under dessa månader. Så mycket som du har utvecklas. Det är helt fantastiskt att det kan hända så mycket på så kort tid. Det är ju liksom inte långt innan du kan åla dig fram känns det som... Åh kan skriva en bok om hur mycket jag bara älskar min son.. Men det skulle bli tröttsamt...

Jag älskar honom mer än allt annat på denna jord och skulle göra vad som helst och lite till för min son.

Han är verkligen mitt allt.

Jag älskar dig min Vincent


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag så var vi på besiktningen av vår nya lägenhet. Som jag längtat men samtidigt varit så nervös för denna dag.. Ord går inte att beskriva. Tänk att vi satt och kryssade i tillvalskatalogen för mer än ett halvår sen och idag fick vi se helheten, det Daniel och jag har valt tillsammans, vår framtid och vårt barns första riktiga hem. Det var riktigt roligt att äntligen få kliva in i våra 68 kvm.

Först och främst vill jag säga till er som köper nyproduktion och har möjlighet att gå och titta på planlösningen när det enbart är i betong (grundstommen), GÖR DET INTE! Det är inte alls som att gå in i slutprodukten. Jag måste erkänna att efter att jag och Danne hade varit på första visningen så gick vi inte därifrån med ett stort varsitt leende på läpparna direkt. Vi var jätteförvirrade. Har vi lagt så mycket pengar på en skokartong? Ja en skokartong för det var precis vad det kändes som att gå in i. Allt såg minimalt ut, det var mörkt, ytorna såg pyttesmå ut och kändes inte alls som det man köpt på riktning. Visst är det riskabelt att köpa något du inte sett, utan bara på papper. Men det visade sig vara så värt! Grundstommen ger ingen rättvisa och ger bara dåliga vibbar så skulle jag få göra det ogjort så hade jag inte gått på den.

Så att få gå in i lägenheten idag och se slutprodukten var WOW. Det såg bättre ut än vad jag föreställt mig. Jag är så nöjd så nöjd SÅ NÖJD med vår lägenhet och vill flytta in nununu! Vill inte vänta drygt 3 v till.

Här kommer lite bilder

Jag kan inte beskriva min längtan till inflytt och få börja inreda.

Avrundar inlägget

Vi hörs

Likes

Comments

Åh nu är det inte långt kvar innan vi flyttar in i vår nya lägenhet. På måndag ska vi på slutbesiktningen och äntligen får vi se hur det set ut. Över ett års väntan... Förstå att man är nyfiken. Just nu sitter jag och kollar i katalogen på alla våra tillval som vi gjort. Jag hoppas innerligt att det ser lika bra ut som man föreställt sig när man valt som man gjort.

Idag har vi varit på korvgrillning där vi fick möjlighet att mingla lite med våra nya grannar. Det var jätte trevligt. Det som är rätt skönt är att det är verkligen är en blandad åldersgrupp. Allt ifrån unga par med och utan barn till äldre människor. Blandat är nog bäst. Och något som är roligt är att jag blir granne med en gammal klasskamrat till mig som har en son på 4 mån. en framtida kompis till lille V :) och en ny vän till mig. Vi lär nog hänga en del ny när vi är mammalediga båda två och det känns jättebra. Tror det kan bli rätt ensamt annars.

Nu måste jag sluta,

Uppdaterar igen inom kort.


Likes

Comments

Jag kan inte förstå att nästa månad någon gång så har jag blivit mamma. Den lilla varelsen som just nu ligger i min mage och rör sig för fullt kommer förmodligen ligga på mitt bröst. Jag längtar så himla mycket nu samtidigt som jag är så fruktansvärt nervös. Man har ju inte en susning på vad som väntar och man kan inte förbereda sig på något sett mer än att läsa på. Alla barn/ Bebisar är ju olika.

Jag fantiserar dagligen om hur du kommer se ut, vem du kommer bli och hur kommer vi bli som föräldrar? Kommer du få mycket hår som både jag och din pappa hade som nyfödda eller blir det en liten skallepär som kommer ut? Kommer du få din pappas ögonfärg Blå eller blir det mina bruna ögon? Hur stor kommer du vara? Kommer du hicka lika mycket när du kommer ut som du gör i min mage? Jag är så nyfiken :)

Lite osämmanhängande blogginlägg.

Men skriver mest för mig själv, då jag vill kunna se tillbaka på tankar och känslor.


Likes

Comments