View tracker

Och där var vecka 31 över. Om två veckor börjar nästa äventyr, det ska bli spännande. Kommer bli en hel del jobb den här veckan, men ska väl försöka hinna med lite och njuta av de sista veckorna innan hösten kommer. Hittade dessutom en fin bild på Matilda, mig och Linn! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej mina vänner! Nu är jag tillbaka igen... YES, tänker ni! Jag vet, men ha inte för höga förhoppningar. Jag ska göra mitt bästa. Ska snart cykla till Sofia för att träffa henne och Matilda ikväll. Annars har det väl hänt en del sen sist, får se om jag orkar blogga något om det eller om det blir det vardagliga snacket. Men hoppas du är glad nu när du läser detta Marre, för din är din förtjänst!

Likes

Comments

View tracker

​Hallå allihopa! Sitter just nu på tåget på väg mot Köpenhamn. Där tar vi flyget till London fram till onsdag. Kommer bli så härligt att åka iväg lite. Något som står på shoppinglistan är helt klart smink! Ha de

Likes

Comments

​I torsdags var det studentfest. Den här gången var temat Halloween, så många klädde ut sig. Blev sjukt imponerad hur alla tjejer kunde sminka sig så snyggt! Själv var jag för lat och orkade inte riktigt fixa något. Men det var en riktigt rolig kväll iaf, bra avslut innan lovet. Kan inte förstå att det bara är 226 dagar kvar tills vi tar studenten, helt sjukt ju...! 

Likes

Comments

Hej igen! Har varit fullt upp hela veckan.. I söndags så var sista kvalmatchen och vi vann med 6-0, vilket betyder att vi ska spela i elitettan nästa år!! Vi firade hela kvällen och åt på stars and stripes. Blev en lyckad dag.
Mamma fyllde år i måndags, så det firade vi med brunch. Så gott! Tisdagen startade jag morgonen med en promenad, riktigt behagligt. Rekommenderas starkt! Dessutom tog jag äntligen tag i mitt liv och gick till frissan. Klippte av en bra bit och slingade/färgade det ljusare. Resultatet var toppen, supernöjd så det kändes bra!

Likes

Comments

Här kommer en bättre bild på mitt hår, mer åt det kalla hållet. Tycker det har en väldigt fin skiftning!

Likes

Comments

Tog den här bilden när jag cyklade hem idag. Blir alltid så fint på hösten,  men det är som sagt innan löven trillar av... Vänta bara någon vecka, då kommer det inte alls vara lika fint.

Likes

Comments

Här kommer lite fler bilder från fredagens födelsedagsfest!

Likes

Comments

Idag tog jag en lång sovmorgon. Så skönt! Träffade sedan Matilda på stan. Gick runt på stan en stund innan vi bestämde oss vart vi skulle ta vägen. Sprang in en snabbis på mc och senare blev det Condeco. Tog bussen hem vid 17:25 och efter det har jag bara chillat hemma. Blir en lugn kväll, men känner att det behövs.

Likes

Comments

Likes

Comments