Hörrni, det var ett tag sen, men nu är jag tillbaka! Har hänt en hel del sen sist jag bloggade, men största nyheten har ändå med dagens rubrik o göra för idag är det bara 12 veckor kvar tills vi åker till Sydamerika. Jag och Fanny åker alltså till Brasilien den 1 november och ska därefter backpacka runt i kontinenten under en obestämd tid. Ska bli så intressant men känns fortfarande overkligt..! Anledningen till att jag börjar blogga igen är för att skriva om alla förberedelser innan resan, sedan är tanken att jag ska försöka uppdatera lite under resan.

Det var ju ungefär ett halvår sen sist, så tänkte bara fylla i med liten update sen sist. Lär komma lite gamla bilder också men här kommer några guldbitar som jag tycker extra mycket om:

- Åkte till Paris med Amanda, en härlig weekendresa.
- Fyllde 20 år som jag firade tillsammans med Sofia och tjejerna.
- Firade Valborg nere i Lund med bland annat Julia och Erika.
- Tittade på ett Kosläpp, kossorna var glada och jag kan nu checka av det från listan.
- Åkte på jobbresa till Åre som bestod av konferenser, vandring, fester mm.
- Var på Summerburst i Göteborg, en mycket bra helg med härliga människor.
- Firade många fina vänner som tog studenten, alltid en bra vecka den där studentveckan.
- Fick se Coldplay x2, bästa på hela sommaren helt klart! Satt ner ena konserten och stod längst fram på andra.
- Åkte till Mallis en vecka med familjen.
- Sprang Color Obstacle Rush i Jönköping.

Där har ni som sagt några händelser som sticker ut mer än annat. Men största anledningen till att jag börjar blogga igen är för resan, så vill ni veta mer är det bara till att hänga med :) Ha det!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! ​I fredags firade vi Cajsa som fyller 20 år. Det var en hel del från gamla klassen som kom, vilket var riktigt roligt. Bland annat har ju Cajsa och Marcus flyttat till Stockholm, så senast jag såg dem var i slutet på sommaren. Strax innan 01 tog vi taxi ner till Grace. Trodde inte det skulle vara så mycket folk, men det var mer än jag hade tänkt och ännu roligare när man träffar många man känner. Det blev en lyckad kväll helt enkelt! 

Likes

Comments

​Idag fyller min fina syster år, grattis Malin, du betyder allt! 

Dagen har rullat på som vanligt, den här gången fastnade jag inte på jobbet så kunde träna efteråt. Jag och Amanda hade bokat in oss på Power party, men inget pass vi kommer gå på igen. Det var inte riktigt vår grej... I morgon är det step + styrka som står på schemat, betydligt roligare :)

Likes

Comments

Har nu testat att göra ingefärsshot! Smakar inget vidare, bränner till i halsen för någon sekund men sen går det snabbt över. Var väldigt enkelt att göra, så ska bli spännande och se om man märker någon skillnad. Det sägs ju påverka ens hälsa väldigt positivt, framförallt immunförsvaret. Visserligen blir jag sällan sjuk, men rätt ofta förkyld, så det är ju värt att testa. Tog ett recept som de flesta brukar använda, men behövdes bara ingefära, citron, honung och vatten.

Likes

Comments

​På söndagen så åkte vi ut till Vikensved där Linn har sin sommarstuga. Tände en brasa och gjorde ett misslyckande försök till att grilla korv, slutade nämligen med att vi gick in och stekte dem istället... Men som ni ser är de väldigt mycket is på sjön, så vi passade på att åka skridskor. Sjukt längesen jag gjorde det sist, men det var väldigt kul.

Likes

Comments

Hej! I lördags tog jag det rätt lugnt på dagen, tränade en snabbis på gymmet och fixade lite saker här hemma. Senare på kvällen lagade vi mat för att senare ta bussen ner till stan. Det var äntligen dags att se Johan Glans, han är ju bara för rolig! Som vi skrattade! Senare gick vi till PM tak för att fortsätta njuta av kvällen. Jag, Linn och Matilda blev sugna på utgång, men ångrade oss snabbt och gick istället till Napoli. Tog en taxi hem på natten och somnade gott i sängen. 

Likes

Comments

Att torsdagen redan är över, vilket innebär att det är en dag kvar tills jag tar helg. Tiden rinner i väg så otroligt fort, det märkte jag precis då jag pratade med Fanny på skype. Har inte sett henne på två månader och vi har inte hunnit snacka så mycket heller då vi jobbar om varandras schema hela tiden... Jag saknar henne otroligt mycket! Så fick bli en mysig bild från balen, även om vi konstaterade att ingen av oss ser ut som vi gör på bilden. 

Likes

Comments

Köpte ju en ny spegel för någon vecka sedan som jag har glömt att visa. I november/december gjorde jag ju om på mitt rum. Målade väggarna och taket en nyans vitare, slängde ut gamla möbler och satte in två byrålådor. Det som jag har kvar är bland annat ett nytt sängbord, lång spegel, tavlor och andra smådetaljer.

Likes

Comments

I fredags tog jag tåget till Göteborg för att besöka Malin. Vi åt god mat, shoppade och gick runt i stan en hel del. Det var en mysig helg som bjöd på en solig lördag men dessvärre regnig söndag. Fick med mig lite saker hem, bland annat två nya väskor som jag kommer använda flitigt. 

Har varit i hennes lägenhet en gång tidigare, men den är så fin. Högt i tak och stora rum med stiligt kök och stora fönster. Kan inte direkt säga att jag saknar plugget, men när jag ser hur Malin lever idag blir jag lite avundsjuk. Hon har verkligen tagit sig ur hennes comfort zone. Flyttat till en annan stad, löst boendet trots så kort varsel, jobbar vid sidan om och träffat så mycket nya människor. Det kan jag tänka på än idag, när och kommer denna stunden någonsin hända i mitt liv. Kommer jag flytta ifrån Växjö och när samt varför då? 

Likes

Comments