Äntligen lördag! Som jag har längtat har vore en jobbig vecka på alla plan tufft på jobbet tufft med kosten stressad och ont i kroppen även kämpigt i psyket, nog aldrig längtat så mycket till lördag och få ligga här i soffan med ljus och Nyhetsmorgon och bara inte göra nånting, även ätardag idag bästa på hela veckan de och känslan att få vara mätt, helt sjukt!

Första helgen på länge jag inte har nått planerat och jag njuter av de jag som alltid måste hitta på grejer, fyllde 23 förra veckan så antar de är åldern som tar ut sin rätt nu ;)

Ha nu en trevlig helg och va rädda om varandra 💜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tacksamhet
Det här med tacksamhet alltså, det är en grej jag lärt mig mer och mer för varje år och särskilt det senaste året. Ganska snart är de 1 årsen som jag mådde som sämst när man mår så dåligt att man inte längre ser ljuset i livet längre då man inte vill leva längre hela livet var en mörk tunnel. Efter ett par månader när jag orkade ta mig ut på mina morgonpromenader igen minns jag så väl de hände nått som jag aldrig vore med om som alltid går jag vi sågudden det var sol och vattnet glittrade och de kom en rysning i hela kroppen och de börja rinna tårar för min kind för jag tyckte att livet var så fint och det va just tacksamhet jag kände jag lever och står på båda benen och livet ler mot mig och jag är glad för första gången på månader, den känslan kommer alltid följa med mig. Och den får mig att tro eller veta att allt löser sig bara man inte ger upp!

Vi människor borde vara mer tacksam a här i livet, vi måste bli bättre och se perspektiv på saker, och sluta gnälla om småsaker jag kommer ofta på mig själv att jag vill ha nya träningskläder, ny tatuering, ut och resa men kommer på mig själv att jag har de bra jag har mat jag har ett jobb att gå till varje dag där jag får så mycket kärlek av mina små. Jag är frisk och kan träna varje dag och att jag har så fina människor runt mig.

Det är såå lite som gör så mycket så va tacksam, ge komplimanger till människor runt dig, tänk positivt le lite extra så kommer livet le tillbaka till dig ✨

Likes

Comments

Att få börja om, ja om man ändå kunde få ta och göra de. Där ingen vet där ingen känner en. I dag skäms jag nästan över den jag va i mina tonår en trotsig tjockis som överlevde på fest fest och ännu mer fest, gjorde endel dumma val som påverkat livet, kan idag inte förstå hur jag orkade åka till Västerås på power meet och va konstant full i 4 dar, och överleva på skräpmat. En har bara en kropp och ta hand om så varför fylla den med massa skräp? Och vad var vitsen? En ond cirkel som bara består av ångest.
Jag är så glad att min systers sambo tog med mig till hälsokompaniet för ganska exakt 5 årsen, när jag va som latast och ingen i världen trodde jag skulle orka träna men ack så fel, med envishet och ska visa världen så fem år senare och träning är mitt liv när gymmet är mitt andra hem där jag blir avslappnad och få släppa allting och få göra de jag älskar mest, att få lyfta, att få endorfiner, att få träffa så mycket bra människor. I höstas gjorde jag ett av dom bättre valen och det var att byta gym att få nystart på ett ställe jag trivs så bra, att ha fått så fina vänner som jag vill behålla resten av mitt liv, som alltid stöttar och finns där!
Men jag vet så väl att det är flera som störs sig och nästan kan göra narr att jag bytt riktning i livet och jag kan inte på nått vis förstå varför, att jag gör nått jag mår bra av men det är väl så att de känns bättre och klanka ner på andra som kämpar så ligger man själv i soffan och är lat. Att det är så lätt att säga att gud va denna lina blivit förändrad och allt handlar om träning men vem vet egentligen hur det är? Att det är så lätt att dömma folk och så vet man ingenting, att jag varit sjuk och lidit av ätstörningar och mått fruktansvärt, nej de vet man inte. Så snälla sluta döm människor runt dig för du vet ingenting om den människan vad den har vore med om!
Jag har förlorat många vänner för jag inte är den jag en gång var men de gör mig inte nått, hellre få men riktiga och idag vet jag vilka som är riktiga och som fanns där när jag inte ville va kvar i livet!

Men som dom säger, för att bli gammal och erfaren måste man varit ung och galen, så man får tacka de förflutna att jag är där jag är idag, livet har många vägar och ibland går man vilse men alltid lär man sig nått och jag är stolt över hur långt jag kommit i livet idag i det mentala.

Ta hand om varandra 🌟
Likes

Comments

Nu har jag tänkt fram och tillbaka om att starta en blogg länge och jag ger de en chans, jag älskar å skriva och har mycket funderingar om livet så varför inte testa på de .
Första helgen på flera veckor jag inte haft nått planerat vore i charlottenberg tränat vore på stan tränat på anatomi går en gyminstruktör utbildning som nu är klar så nu är de dax för ett teoretiskt och ett praktiskt prov, vill bara de ska va över så man kan andas ut lite.. Nu blir de soffan och solsidan innan klockan ringer för en ny vecka med nya utmaningar och massa träning! 🍁

  • 11 readers

Likes

Comments