Min vardag, Selfies

Hörrniiiii, igår var jag och ett par friends i Båstad, eller jag bor ju nästan där så en sån galen resa vart det ju inte men men... - vi satt utanför summeron i hopp om att smyga in under kvällen (shhhh..) men det uppdraget misslyckades ganska rejält, om jag ska vara ärlig. Vi var ju inte de enda som försökte kräla i sanden under staketet, hah..

Det fick bli att vi satt i hamnen och lyssnade till hov1 i stor sorg.. men överlag - helt ok kväll!

Men fy vilket ös det är i Båstad nu under sommaren, man kan inte ta sig varken in eller ut i byn.. Åk hem, turister! ;)

Gillar

Kommentarer

Min vardag, Selfies

Godmorgon (eftermiddag??)

Nu är jag och mamsen påväg till Göteborg för att glo på stiftelsen / takida konserten !!!! Jag har längtat i en evighet efter denna kväll! Främst efter stiftelsen då deras låtar sitter djupt inristande i själen, men takida är en del av min barndom, hört deras låtar dag in och dag ut sen barnsben!


Gillar

Kommentarer

2 positiva saker om mig själv - Jag tycker faktiskt att jag har ett stort hjärta, att jag är öppen för nästintill allt och att jag alltid försöker att se det fina i människor, jag letar efter deras bästa sidor. Även att jag är himla (nästan alldeles för) snäll.

2 positiva minnen - Ett av mina mest värdefulla minnen är min och min pojkväns resa till London, det må ha varit ett rent helvete vid tillfällen där stressen tog över men det var även där det finaste i honom kom fram. Det var en så lärorik och mysig resa som sent (aldrig) kommer glömmas. Ett annat minne som aldrig släpper ögonhinnan är när läkarna sa att min lillebror klarade det och jag fick se han öppna ögon för första gången på ca en månad, jag har aldrig varit så tacksam och glad. Hela situationen var så hemsk och negativ men att han klarade allt är verkligen positivt, det var så jävla positivt.

2 positiva favoriter i hemmet - Kan jag få säga tre och nämna min familj?

2 positiva favorit intressen - Hmhmm, ska jag vara helt ärlig vet jag faktiskt inte riktigt men jag skulle väll framförallt säga att rita är bra. Att få släppa allting en stund och bara låta kreativiteten svettas.

2 positiva saker med min kropp som jag är nöjd med - Oj.. Jag är väldigt nöjd med mina ögon, kanske för att jag tycker ögon är något så vackert. Att det kan både dölja men också visa så mycket känslor. Men, även för att det finns så otroligt många vackra färger. Annars är jag väll nöjd med mina läppar eller kanske min kropp i helhet. Att den klarar så mycket, att den trots allt hat från mig - fortfarande väljer att bära mig.

2 positiva tryggheter - Min pojkvän är min bästavän och dagbok, han är min trygga punkt. Vilket min mamma även är, hon är den jag kan säga allt till.

Gillar

Kommentarer