Header
Postad i: Faves

Snacka om att jag hittat de mest fräscha parfymerna, någonsin! Jag är totalt förälskad! (Synd dock att de endast är 5ml, måste ta och köpa de i större storlekar.)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så fruktansvärt, så otroligt fruktansvärt att det var direkt riktat mot unga.

Alla mina tankar går till offren, de drabbade samt deras nära och kära.

Likes

Comments

Postad i: Mode

Hej finisar!

Nu när det snart är dags för skolavslutning tänkte jag och Ellen komma med lite idéer och inspiration. På Ellens blogg hittar ni klänningar och skor, medan detta inlägget kommer innehålla en massa inspiration om frisyrer och håruppsättningar, samt små (viktiga ;-)) detaljer!!

Enjoy!!


Alla bilder är lånade ifrån Pinterest och weheartit.

Simpelt, men otroligt snyggt! Passar de flesta hårtyper och längder.

Härliga smycken? Finns på glitter.se för under 200kr styck! Recommend, recommend! ;-)

Väskan hittar du även på glitter.se!

Liten utmaning, men det blir ju sååå snyggt!

Mer härlig inspiration finns som sagt på Ellens blogg!!

Lite svårare kanske, men resultat är ju otroligt fint!


>>>>><<<<<

Glöm nu inte att kika in på Ellens blogg , den består utav allt från mode och vardaglig inspiration till träning och relationsfrågor! Den är verkligen supermysig att bläddra igenom och det finns alltid något som är värt att läsa.

Efter att jag har fått lära känna henne en aning, kan jag säga med stor säkerhet att hon är en jättehärlig och vacker tjej med mycket idéer och som verkligen engagerar sig!

>>>>><<<<<

Likes

Comments

Äntligen!!! Så himla skönt att få gjort det allra sista nationella i nian!! Men, herregud vad svårt det var idag.. Matten har verkligen gått skit, ärligt talat skit.

Öhhh, menmen för att se det positiva - om en vecka ligger jag på en solstol i PORTUGAL!! På torsdag åker nämligen jag, pojkvännen och hans kära familj på en liten resa till Lissabon, och jag kan knappt vänta. (Har aldrig velat att en helg ska ta slut innan..) Ska bli riktigt skönt, och välförtjänt nu efter nationella haha!

Vi kommer hem på måndagen den 22, sen åker jag till Polen, Auswitch, men hela årskursen, på onsdagen. Så det blir ungefär en dag hemma.

Vet inte riktigt hur exalterad jag är för Polenresan, svettig buss, gungning båt osv i flera timmar, sedan till ett så hemskt historiskt minne.. Nej, det lär bli en dyster stämning när vi väl är där.

Har så mycket åsikter om just händelserna då och mannen vars ideologi skapade dem.. Ja, usch, så otroligt hemskt!!

Likes

Comments