Header

Kääääär, i hallon speciellt! ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Personligt, Selfies

Wow, de var ett tag sen jag gjorde någon uppdatering här!!

Jo, jag tröttnade faktiskt rätt rejält på att blogga, sedan hade jag fullt upp med livet och jag kan väll säga att jag inte vart så galet engagerad i en blogg just då.. Det senaste som jag skrev om (som dock är borttaget.) var min resa till Portugal som jag gjorde tillsammans med min före detta pojkvän. Tyvärr tog förhållandet slut ganska kort efter resan, dock var de det bästa alternativet!! Vi är fortfarande bra vänner och båda har gått vidare osv. :-)

Annars slutade jag nian, med både tårar och glädjetårar haha! Sedan hade jag mitt absolut bästa sommarlov, tack vare min(a) allra närmsta vän(ner?). Spenderade nästan varenda kväll ute och dagarna sov jag bort, men de är så det ska vara ju! ;-)

Efter mitt underbara sommarlov började jag äntligen (!!!!) gymnasiet. Jag går just nu första året (såklart) på hantverksprogrammet Frisör! Är otroligt glad över mitt val och trivs superbra på både skolan och i klassen.

Yes, de vart de. Brukar inte gilla att varken skriva eller läsa "långa" inlägg men kände att jag behövde starta upp bloggen igen med lite info, så att hihih.


Likes

Comments

Så fruktansvärt, så otroligt fruktansvärt att det var direkt riktat mot unga.

Alla mina tankar går till offren, de drabbade samt deras nära och kära.

Likes

Comments