Header

och där tappade jag det.
jag som trodde denna gång skulle vara så annorlunda. men motivationen och kreativiteten är borta. och jag är så frustrerad över att jag inte klarar av att göra vissa saker. att det ska vara så jävla svårt att skriva? att fota? när det är det jag vill göra och det jag egentligen kan vara bra på. det enda jag kan vara bra på. men jag låter det glida mellan fingrarna som jag gjort varje gång. varje gång tror jag att det ska vara annorlunda.

det finns olika kreatörer - de som får inspiration av sitt inre mörker och de som släpper allt när mörkret tar över. jag är tyvärr det sistnämnd. här om dagen var första gången jag vågade erkänna högt för mig själv och för andra att jag är i en olycklig period. det värsta är att jag vet hur jag ska förändra situationen, men att jag inte har ork till att göra det. jag vet, jag vet, jag vet.

det suger så jävla hårt att jag släpper allt jag älskar och hamnar i en grotta av självömkan istället för att försöka ta till mig det när det är som värst. jag vet inte ens vem jag är. jag vet inte vad jag gillar för musik. jag vet inte vad jag vill skriva om. jag vet inte vad jag vill fota. jag vet inte vad jag vill göra. jag vet inte vem jag kan prata med.
jag vet fast jag inte vet.

och jag som lovade mig själv att denna blogg inte skulle bli som alla andra. att jag inte skulle tycka så jävla synd om mig själv. förut fann jag glädje i att vara noga med hur flödet i instagram ska se ut och att jag fann glädje i att vara i sociala sammanhäng. men sedan skolan slutade har allt dalat. och jag är inte så jävla rolig att vara med, fast jag vet att jag kan vara en riktigt härlig person som ger andra energi. men jag har fan inte någonting att ge längre. det jag känner är att jag är i vägen, klumpig och tråkig. en tråkig jävla tjej.

givetvis hittar jag bra stunder i denna olyckliga period. men det är som jag inte har någon kraft kvar. att jag kan känna mig helt slut av att vara med kompisar? fast jag saknar mina vänner så himla mycket. att jag har blivit kompisen som inte är bra på att höra av sig, eller den som tackar nej till allt. fyfan vad ensam jag känner mig, men fyfan vad självvalt det är?

lever i en stor frustration att bara vilja vara den jag egentligen är. en glad, social tjej som älskar att skriva och fota. som bara vill ge det bästa till alla sina nära och kära. som hör av sig. som vill åka till gymmet. som vill! som vill vill vill.

men någonting säger att jag inte kan någonting av det. och där tappade jag det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

min finaste och käraste mormor fyllde faktiskt år i fredags, så direkt på lördagmorgon åkte jag och martin till Västerås för att hämta upp jennifer för att sedan ta oss till Kungsbyn djurpark för att fira mormor. var riktigt roligt att få spendera lite tid med min släkt! riktiga feel good-peeps.

direkt efter maten på Kungsbyn satte sig jag och martin i bilen för att påbörja våra 2 timmar av bilåkande till Tällberg för lite spa och mat. det kan ha blivit lite för lite spa:ande och lite för mycket ätande under vår vistelse på Dalecarlia spa. men jag klagar inte för det!

Likes

Comments

blazer HÄR, byxor HÄR.
jag är riktigt sugen på att införskaffa en rutig kostym att ha nu i jul! att matcha det med en vit eller röd polo ger mig riktiga traditionella jul-känslor, eller att kanske göra den mer festlig med en velour/sammet-topp med lite längre guldhalsband. det skulle passa perfekt att klicka hem i helgen då det ändå är Black Friday!

Likes

Comments

hej vinter, kul att du kom förbi med spruckna läppar, svidande torr hud och massor av te. tack! för te't alltså.
skämt och sido! jag känner hur vintern är här och hur julen börjar närma sig. ett gigantiskt gulblått blåmärke pryder numera mitt knä efter en liten cykel+jag+isfläckar-olycka när jag skulle till jobbet förra veckan och det jag ser när jag kollar ut ur våra fönstren är alltså snö? vart fan tog tiden vägen?

jag har tänkt mycket på bloggen de senaste dagarna och en liten ångest har spridit sig när jag inser hur lite jag faktiskt lagt ut. men eftersom jag inte direkt livnär mig på denna utan mer ser det som en hobby och en allmän och offentlig dagbok så känns det ändå inte jättedåligt över faktumet att cirka 1 inlägg har publicerats på två veckor... hehe.
jag har haft det ganska jobbigt med psyket, motivationen och inspirationen trots att det här är något av de roligaste jag vet. att hoppa in i vuxenlivet kom med en mer eller mindre personlighetskris för mig, och det är svinjobbigt helt ärligt talat. vem fan är jag och vad fan vill jag?

det har resulterat i självömkande fyllegråt, en väldigt ful och ojämn hem-blonderad frilla och lite för mycket pizza- och chipsätande. mitt bland alla jobbpass som jag faktiskt haft. jag känner mer och mer att jag vill härifrån en stund, så om någon känner att de vill resa och upptäcka världen med mig år 2018 - PLEASE STAND UP! jag begär nästan en sån resa snart om jag någonsin ska kunna överleva vuxenlivet sen. det känns som jag nästan aldrig är utanför Sala och det gör allt lite svårare faktiskt.

men hey, ny dricklek! drick varje gång jag skriver ett inlägg där jag tycker livet är svårt och ångestfullt. jag lovar att du blir full i alla fall. nu ska jag laga lunch och ta en prommis till gymmet och tillbaka. imorgon väntar jobb igen. L-Ä-N-G-T-A-R till helgen (som för övrigt är första lediga hel-helgen på jag vet inte hur länge) då jag och martin ska till Tällberg för en spa-helg på Dalecarlia. också mycket lägligt!

nu måste jag flytta mig från kaminen innan jag smälter bort! PUSS

Likes

Comments

farsdagfirande hela dagen!
jag har inte tittat in här på ett tag nu och det är helt enkelt på grund av noll motivation och inspiration till att ens försöka lyfta kameran eller börja trycka på tangentbordet. en riktig dipp i måendet, men dagar som idag får mitt humör att stiga tusen gånger.

min fina familj!

Likes

Comments

att skriva dagbok.
jag har sen jag gick i sexan skrivit dagbok från och till. och har det inte vart dagbok, så har det vart en blogg. det här är nog första bloggen där jag försöker skilja på för stora känslor och kreativitet. för jag lär mig mer och mer om båda delarna varje dag. det finns tidigare blogginlägg där jag blottar mig helt fast jag aldrig riktigt delade den bloggen med någon. ibland är det riktigt jobbigt att vara en känslomänniska som jag, för det framkallar stor ångest. trots att det jag skriver i dagboken är minst sagt estetiskt tilltalande så är det så jävla behövligt att få skriva av sig tankar som ingen annan kanske orkar lyssna på.

skulle rekommendera folk att ventilera mer, oavsett hur så tror jag på att det hjälper varje person att kunna reflektera mer över sina val och sitt beteende! big up till dagböcker alltså. (och det är bra inspo sen när du ska bli författare och skriva djupa böcker!)

Likes

Comments

vad veckorna går fort?
idag är jag lagom mör efter första fotbollsträningen på ett väldigt långt tag som var igår. vi är några från mitt gamla lag ute i Västerfärnebo som har beslutat att vi vill prova träna igen, utan kanske något riktigt mål med träningen än. men det är superkul att få träffa dem igen, för de tjejerna var ju hälften av det som var roligt med att spela fotboll!

jag har inga riktiga planer för dagen än, men sitter på bussen påväg till martin i skrivande stund! vi får se vad tiden tar en.

Likes

Comments

tröjan jag pratade om!!
är det inte den gosigaste tröjan ni sett?
senaste stickade tröjan grån Monki för 350kr tror jag. mycket te ska drickas med denna goding.

Likes

Comments

vilken fin stad och vilka fina människor!
men gällande staden så räcker det kanske med ett enstaka besök då och då, jag är kanske mer en småstadstjej?

hur som helst så åkte jag och lotten tåg från Sala vid 09:00, och linn och madde åkte då från Västerås. vid 10:35 hade alla lyckats ta sig fram till Stockholm då Åhléns city blev första besöket. men efter en timme möttes vi av love och vi bestämde oss redan då för att gå och äta. det blev italienskt på Panefresco och maten var såå god och rebecca anslöt sig till oss här!

efter det blev det mest att mysa runt på stan och jag köpte en ny foundation, sminkborste, en tröja, en jacka och en sjukt mysig stickad tröja som ni måste få se!

men sist av allt blev då en avslutningsfika på Vetekatten som är ett av de finaste caféerna jag sett (än så länge)!

var så himla längesedan hela gänget var samlat och det var väldigt roligt att få träffa några av dem som jag träffar så sällan annars tyvärr. och shopping har ju aldrig suttit fel, även fast jag kanske föredrar internetshopping! hihi

ha en bra söndag, jag ska försöka väcka martin så han kan skjutsa mig till jobbet vid 10. ett kort 4,5 timmes-pass står på schemat idag! puss

Likes

Comments