Hejsan!

Har precis lagt mig i soffan och bara njuter av tystnaden..

Har haft en helvetets dag! Morgonen började dock bra, tills trotsen tog över för min son. Han testar verkligen mig, men han ska inte vinna! Han ville inte hålla mig i handen när vi skulle gå över gatan. Då han satte sig bara på backen, så jag fick bära bort han från gatan. Då vägra han följa med.. Men efter ett tag så gick han bredvid mig, när vi kom på spårvagnen så somna han i min famn. Så jag fick bära han från spårvagnen till dagiset, sen var det bara att säga hejdå för jag ska vidare till min "praktik plats". (Utbildningsplats)

Och praktiken ska vi inte ens snacka om. Hade två vattengympa pass idag och i sluten så smäll min rygg.. Så nu ligger jag här i soffan och typ tjuter av smärta..

Efter praktiken så åkte jag hem och städa lite, sedan iväg och handla.. Tänkte inte på att jag inte hade vagnen, så fick bära den där jäkla kassen med mat i, till Wincents dagis.. och inte mer med det. Så vägrade wincent att följa med mig hem.. så bära en skrikig 14 kg unge och den där jäkla matkassen hem var inte en hitt iallafall..

Men nu sover min lilla charmtroll sen två timmar tillbaka. Så jag ska ligga här en stund med musik i lurarna, sedan ta ett varmt bad och hoppas att min rygg går över tills imorgon.

​min älskade son! 😍

Likes

Comments