I fredags var jag på Liseberg med några kompisar vi var där vid 8 och vi köpte biljetter till spökhus. Vi ställde oss i kö för ett spökhus och stod i kö i två timmar... Två timmar för något som sedan visade sig att spökhuset inte ens var roligt. Fattar egentligen inte hur det kom sig att det tog två timmar.... Detta borde dem fixa till nästa år. Men vi hade det mysigt man orkade dock inte att göra något efter. Man hade liksom ingen energi kvar, Men jag blev bättre kompisar med människor som jag bara hade träffat några gånger innan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Idag är det fredagen den 13:onde och idag var det en jobbig dag i skolan eftersom att jag var ganska trött. Men när skolan var över efter år kändes det som då åkte jag hem och sitter nu och chillar lite och sedan ska jag plugga. Fick ett samtal av en kompis om jag ville hänga med på Liseberg och jag hänger gärna med. Idag är det första dagen för Halloween på Liseberg så det ska bli kul. Vi kommer gå dit för att bli skrämda inte för att åka så mycket. Jag har varit på halloween innan men då gick vi aldrig där som man blev skrämd. Detta blir min första gång.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Idag var det ingen vanlig dag för mig. Eller skolan var ju som vanligt. Men igår skrev jag på en sida att jag ville ha hem en broschyr om hur det är att vara Au-Pair i USA. Sedan idag ringde min telefon och jag missade första samtalet precis, men sedan ringde hon tillbaka efter en halvtimme. Det var nämligen en person som ringde från denna organisationen och vi satt och pratade i fyrtiofem minuter. Vi pratade bara om Au-Pair saker och hur det är att vara Au-Pair. Har sedan tillbaka tänkt att jag vill vara Au-Pair och nu går jag sista året på gymnasiet och det kan inte bli en bättre chans än att efter gymnasiet åka iväg och vara Au-Pair. När man har gått kvar tre år på gymnasiet och vill ta lite "paus" innan allvaret kommer. Då man ska vara vuxen och hitta jobb och sedan jobba för resten av sitt liv tills man går i pension.

Efter samtalet pratade jag med mamma och förklarade hur det funkade och vi läste lite hur de jobbade. Blev så taggad! Nästa steg är att gå på en föreläsning. Det som bara är problemet är att jag behöver skaffa körkort.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Denna helgen gick så fort över som alla helger brukar göra även sommarlovet som är mycket längre än en helg man tycker den går över för snabbt, Det känns som jag inte har gjort något denna helgen. När jag egentligen har hunnit med mycket och gjort mycket. Idag har jag bara en lektion att gå till skolan är lite onödigt egentligen. Vi kan bara flytta den lektionen till en annan dag och vips har vi lediga måndagar. Därför för att orka med denna dagen och veckan behöver jag börja denna dagen med lite motivation. Därför får ni här lite quotes som jag hittade på weheartit och tumblr. Hoppas du får en fortsatt bra dag.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Jag och mamma kom till loppisen runt 11:30 tiden. Har som sagt hållt på och rensat mina kläde i en vecka. Rensade både finkläder som klänningar och vardagskläder. Det har varit mycket folk och tittat på våra kläder men jag tror inte det har varit lika många som har köpt. Tror att det inte bara är jag som tänker att vi hade för mycket saker med oss. Denna loppisen slutade vid två tiden men vi är fortfarande kvar, eftersom att mamma pratar med en som köper. Tröttnade på att stå ute det var lite för kallt trots att jag hade en jacka på mig så nu sitter jag inne i bilen och tar det lite lugnt till jag behöver hjälpa mamma att packa in.

Men jag hoppas att du har en bra söndag ☺

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

För en timme sedan blev jag klar med en stor garderobs rensning som jag har hållt på med nu i en vecka. Då har jag rensat i två garderober och testat allt för att se om något är för litet. Jag gjorde detta eftersom att min mamma och jag kommer imorgon vara på en loppis och då behövs ju självklart en rensning av mina garderober. Det gick bra men var lite långtråkigt och vissa dagar orkade man inte men sedan när man hade gjort det känns det bra. Efter denna rensningen hittade jag kläder som jag inte alls brukar ofta ha på mig som klänningar, men hittade också på stilar som skulle passa ihop. Denna rensningen gjorde det också enklare att hitta kläder eftersom jag innan har haft mycket kläder. Samtidigt som jag testade kläder lyssnade jag på mordpodden på podcaster och tog chansen i akt och lyssnade på sådant jag inte hade lyssnat på för att komma i fas.

Nu efter att jag har testat kläder har jag suttit och skrivit på ett arbete i en timme som ska in senare i veckan, jag började skriva och kom in i ett skriv flow så de slutade med att jag skrev ganska mycket och känner mig nöjd med det som jag har skrivit. Nu ska jag ta det lugnt och spela lite eller kolla på tv med mamma och pappa beroende på vad de kollar på. Hoppas du får en fortsatt bra lördag så hörs vi imorgon.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Denna dagen har varit en varmdag. Den har inte varit som en vanlig höstdag där det är regnigt och kallt utan idag har det varit sol och inte regnat något där jag bor. Det är så skönt att det inte regnar under hela hösttiden utan att det kan vara lite sol, men jag tror säkert att det kommer vara desto mer regn och mer kallt desto närmare vintern vi kommer. Jag gillar vintern och tycker det är kul att åka skidor men speciellt gillar jag julen och julafton om jag ska välja en händelse. Julen är så mysig med julbak och ljus, julgran och annat smått och gott.

Gillar ni julen?

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Aa det var den vi såg igår jag och min kompis. Den var faktiskt bättre än vad den verkade. Filmen hade romantik, sorgliga stunder och roliga stunder. De bästa stunderna var när alla i hela salongen skrattade samtidigt.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Idag var det inte en vanlig dag i skolan där man sitter i bänken hela dagen. Utan idag hade vi religions dag och det betyder att de var flera troende som var där och berättade kring sin religion som de personerna trodde på. De skulle bara vara 10 min var vilket jag tyckte var bra men sedan var det andra som inte höll sig till denna tiden och höll på i en halvtimme. Men det var skönt att man fick sluta vid tolv och äta lunch i lugn och ro. Nu ska jag plugga lite och sedan testa kläder. Efter sticker jag och min kompis på bio.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Nu ligger jag i min säng och bloggar har nyligen blivit klar med träningen som jag egentligen skulle göra i torsdags. Men orkade inte göra det och valde att göra det idag istället innan dagen var över. Har nämligen en träningsperiod i skolan som kommer vara i totalt nio veckor.

Jag avslutar denna dagen med att ligga i min säng och kolla på Svenska Hollywood fruar, de senaste avsnittet. I detta avsnittet ska de vara fru träff som de alltid har någon form av men de slutar alltid med bråk så att man får se hur det blir iår. Eftersom att det inte gör som de brukar göra med en fru lunch utan ska åka på ett ställe och sova över.

Jag säger bara Lycka till med det....

Likes

Comments

Instagram@linabjorup