Header

Postad i: Outfit of the day

Det var detta som jag har haft på mig idag. Men vet aldrig hur det ska bli kring vädret nu när skolan har börjat igen för att det börjar nu att bli höst och helt plötsligt när man är ute kan det börja stört regna.

Byxorna som jag har på mig på bilden är min mammas gamla byxor faktiskt. Tycker det är så sköna mina favorit piratbyxor faktiskt.

Sedan har jag denna tröjan tycker den är såå cool med brodyren på tröjan. Köpte den på Hollister som inte alls man ser på tröjan haha. Men köpte den på Hollister när jag var i London på deras rea avdelning.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Det var onödigt att komma till skolan idag.... Jag började klockan 13.00 sedan slutade jag klockan 14.00, var alltså där en timme. När vi kom till skolan fick vi våra nya busskort och efter det satt vi och pratade om information som man har hört varje år. Det enda som man såg fram emot är att man tar studenten i maj. Hoppas du hade en bra första skoldag eftersom att det var många av mina kompisar och andra i Sverige som började i skolan idag.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Nu är det få timmar kvar på sommarlovet innan allvaret börjar igen. Det som jag pratar om som kanske är självklart är att mitt sommarlov börjar ta slut nu och det är bara få timmar. Det kändes så overkligt att skolan började igen för igår var det en helt underbar dag och nu är helt plötsligt sommarlovet för iår över. Detta kanske är mitt sista "riktiga" sommarlov i hela mitt liv. Det som är tur är att jag börjar klockan 13.00 idag och kunde sova till 9.00. Därför ska jag nu ta vara på de sista timmarna och nu kolla på serie och sedan behöver jag också äta frukost.


Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Det var inte så länge sedan som jag kom hem från RIX FM Festivalen. Jag är inte en person som har gått på så många live konserter men detta var det roligaste som jag har gjort på länge. Denna dagen som jag har gjort idag kommer jag helt enkelt minnas länge. Jag var även där med det bästa sällskapet. Det artisterna eller gruppen som jag tyckte var de bästa var, Icona Pop kommer självklart bäst. Sedan kommer Danny och efter det kommer Benjamin Ingrosso. Jag sjöng så mycket att jag trodde jag skulle bli hes. Men det kommer jag antagligen inte att bli. Detta vill jag göra om.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Nu ska bussen gå till RIX FM Festivalen dit som jag ska. Där ska jag träffa min syssling och vi ska gå tillsammans på Festivalen. Jag kollade på programmet igår och såg vilka artister som ska vara på scen och det är några som jag ser fram emot. Det är många av dem som ska vara med som jag ser fram emot och det är Benjamin Ingrosso, Danny Saucedo, Nano, Molly Sanden och Anton Hagman. Det är första gången jag går på denna festival så det ska bli kul. Hoppas ni får en fortsatt bra dag. Har du varit någon gång på RIX FM Festivalen? Vad tyckte du?

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Igår skrev jag om att jag, mamma och en av brorsan skulle tillsammans se på filmen The Notebook som den egentligen heter. Det blev att jag, mamma och mina två syskon såg på filmen eftersom att pappa skulle jobba. Men denna filmen var sååå bra. Absolut en av mina favorit filmer. Jag älskar när man börjar gråta eftersom att en film är så bra och det gjorde jag till denna. Det enda som man kan önska är att det skulle finnas en uppföljare till denna filmen hur deras liv blev i framtiden men det tror jag kan bli lite svårt. Jag rekommenderar denna filmen till människor som gillar drama, romantik och att man börjar att gråta för någon film.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Nu ska jag, min mamma och ena brorsan se på en film. Den filmen vi ska se på är dagboken. Om jag inte minns rätt har jag hört att den ska vara jätte bra. Att det är en film som man måste ha sett. Så det ska bli mysigt att se på en film med en liten del av familjen. Alltid lika mysigt att se på en film med familjen. Det enda som saknas är att se filmen med surranded system. Sedan blev jag så sugen nu på att ha plock snacks samtidigt som man kollar på filmen.

Detta vill man ha igen, det som man åt förra året med bästisen.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Det var länge sedan nu men innan brukade jag vara inne på Weheartit dagligen för att jag ville ha nya följare om jag ska vara ärlig. Men kom på nu att jag kan använda alla bilder som jag har likat som är 16154 på min blogg som inspiration eller bara för att jag tycker bilderna är grymt snygga.

Älskar lätt att jag kunde sminka mig som dessa människor gjorde. En sak som jag älskar det är personens läppstift. Jag nämligen älskar nude läppstift. Vad tycker om ni bilderna ovan?

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Nu har jag varit hemma ett tag och tagit det lugnt med att gå ut med hunden men hon ville inte gå ut så långt. Sedan tänkte jag och mamma se på ett program på tv:n som var Unga mammor men det blev andra planer. Just nu sitter jag vid datorn och spelar med kompisar lite på datorn. Jag hoppas att senare med mamma kunna se Unga Mammor för att jag är taggad på att se de första två avsnitten av andra säsongen.

Hoppas du har haft en bra fredagskväll men också dag.

Likes

Comments

Nu sitter jag med mina två brorsor på bussen för att träffa mamma. Vi ska nämligen på våran kusins släktkalas eftersom han fyller år idag. När mamma jobbar och pappa ska jobba och inte kan komma då får man ta bussen till för att träffa mamma och sedan ska vi tillsammans åka till våran kusin. Hoppas att kunna ta några bilder på maten så att ni kan få lite bilder. Men man ska aldrig lova för mycket, för att man vet aldrig hur det blir.

Hoppas att du får en bra eftermiddag.

Likes

Comments