Postad i: Allmänt

Denna dagen börjar bra. Den första lektionen blev inställd, så jag är nu hemma och spelar + skriver inlägg. Idag ska jag vara i skolan som vanligt och sedan ska jag, antagligen gå promenad men en kompis från grundskolan. Sedan behöver jag ringa min ridning för jag kan inte gå imorgon utan jag behöver gå på teater med min svenska grupp istället. Sedan behöver jag också ringa en förskola för att det är snart dags att praktisera igen. Vilket jag ser fram emot förutom att min lärare ska kolla på när jag håller min aktivitet med barnen och gör mitt examensarbete. Men det kommer säkert gå bra.

Jag hoppas att du får en fortsatt bra dag :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Idag började dagen med att jag tog en sovmorgon men det är jag kanske värd för att jag la mig halv två inatt så jag gick upp klockan elva. Sedan gick jag ner och kollade lite på appel tvn på en serie som finns på netflix. Efter det gick jag upp för att plugga för att tro det eller ej måste har jag mycket som händer nästa vecka och det är mycket som bollar i mitt huvud. Därför består denna helgen en stor del av plugg. Så det är mina planer denna helg, får se om jag hinner och vara med en kompis. Men jag vet faktiskt inte om det går. Hoppas du har haft en bra lördag.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Det är såhär rubriken på Biancas och Alice nystartade podcast. Innan de släppte första avsnittet låg de på förstaplats i topplistan. De tycker jag dem verkligen är värda. Jag älskar deras podcast.

Jag har mest lyssnat innan på mordpodden men den är strukturerad men jag ville testa att lyssna på en podd som inte var lika strukturerad. Därför gick jag in på podcaster på mobilen och såg deras podcast som etta. Jag läste om den och började sedan lyssna på den.

Den är värd varje sekund. Har nu lyssnat på båda podcasterna på mindre än två dagar. Jag tycker den är så bra. Jag personligen känner som när jag lyssnar på deras podcast verkligen känner att jag är en del av personen som är med i samtalat. De öppnar också upp sig vilket jag tycker betyder mycket respekt, när offentliga personer vågar att öppna upp sig som de gör. Att om de säger något som verkar konstigt eller fel kommer säkert tidningar och magasins ta upp det.

Jag helt enkelt gillar deras podcast så mycket att det är svårt att förklaras. När man kollar på den är den runt en timme och många kan tycka att det är långt tid men ge den bara en chans, jag tror säkert du kommer älska den eller i allafall gilla den. Du kan lyssna på den samtidigt som du städar, sminkar dig. Innan du ska lägga dig, eller när du går till och från skolan och du kan lyssna på den när du går ut med hunden. Du kan lyssna på podcasterna när som helat, det är du som bestämmer.

Brukar du lyssna mycket på podcaster? Vilken är din favorit?

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

I söndags denna helgen som var då gick jag och hela familjen på julmarknad. Tror detta var andra året det hade det. Men det är så mysigt att gå på julmarknader. När vi var där köpte vi lite saker som vi kan ha vid julen eller på självaste julafton.

Här under kommer lite bilder, skulle velat ta mer, men det var så mycket folk och så trångt så man kan aldrig fram och kunde ta kort.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Visst ser det mysigt ut. Jag var precis inne på pinterest och det är andra gången som jag är där efter att jag skaffade ett konto. Men kände att istället för att skriva vad jag har gjort idag (som jag alltid brukar göra) ville jag göra ett annat inlägg. Då kom jag på att jag kunde gå in på pinterest och kolla runt efter att jag hade sökt på jul dekerationer. Att det finns inte något som är fel på en juldekoration utan det finns massor och olika sorters. Det är du personligen som väljer vad som är snyggt. Här får ni lite insporation vad jag tycker är snyggt och mysigt att göra nu till vinter. Jag är inte en sådan person som pysslar så mycket vid vintern utan håller fast vid gamla traditioner, men jag får en sådan motivation efter att jag hittade dessa bilderna.

Vad tycker du? Visst ser det mysigt ut? Skulle du vilja göra något av detta på bilderna över?

Likes

Comments

Imorse hade jag besluts ångest jag visste inte om jag skulle gå på stöd som finns på skolan eller om jag skulle stanna hemma och gå till skolan när vi egentligen började och på den lektionen skulle vi åka på sjöfartsmuseet. Så jag valde att gå på stödet och sedan fick jag veta att sjöfartsmuseet hade ställt in och då hade jag ingen skola. Men vi fick en uppgift att göra istället så jag stannade kvar och gjorde den sedan fixade jag lite till prov och nu chillar jag innan jag måste plugga till prov.


Hoppas din måndag har varit bra :)

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

I måndags var det en smyg premiär av Solsidan. Jag hade bokat biljetter en vecka innan och sedan gick vi på filmen i måndags. Jag tyckte att filmen var bra och det var lite humor i den men, det var inte den sortens humor som jag har. Så jag skrattade inte lika ofta som alla andra gjorde det. Men det var mysigt att sitta där med hela familjen och bara ta det lugnt och kolla på bio tillsammans.

Likes

Comments

I fredags var jag och några kompisar på jul på Liseberg. Jag tror att det var första dagen och vi gick på premiären. Det var lite som att jag var det tredje hjulet faktiskt..... Men det var mysigt. Här kommer lite bilder, som vanligt tog jag med mobilen och tog kort på naturen och dekorationerna. Hoppas du har haft en bra måndag.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Denna dagen är ingen vanlig dag för mig för egentligen skulle jag börjat vid tio men nu är läraren sjuk och hennes lektioner är inställda, vilket känns bra. Men jag behöver åka in till skolan för att ha en idrottslektion istället för att få läxa i idrott. Så innan jag åker till skolan ska jag kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries, är på den sista spännande säsongen. Sedan ska jag kanske spela lite och plugga något eftersom att jag har prov imorgon och ska läsa några sidor och sedan ska jag prata med mamma om det. Sedan ikväll ska jag gå på ridning, Detta är hur min dag ser ut, jag får hoppas att du också får en bra dag idag. Tänk ändå att halva veckan går fort. Kram :)

Likes

Comments

Jag ser det snöa, för ser man på det snöar utomhus. Detta är första dagen som det snöar här i Göteborg. Snön landar också på backen innan den smälter vilket gör mig på ett glatt humör. Snart kommer en kompis, vi tänkte ta kort men det blir inte så när det snöar tror jag. Istället vill jag spela brädspelet Ticket to ride med henne. Eftersom när ja var senast hos henne pratade jag om att det är hela min familjs favorit spel och vi spelar det nästan alltid när kompisar är här. Så tycker det skulle vara mysigt om man spelade det spelet men henne och kanske min bror, sedan har man kanske tänt ett doftljus som honung och clementin samtidigt har man på julmusik i bakgrunden. Jag längtar redan till när man börjar att julpyssla och baka och jul inreda❤ Här kommer några bilder för hur det ser ut hemma hos mig, med snön och hur mycket det snöar.

Likes

Comments

Instagram@linabjorup