Om ni undrar om mitt senaste inlägg så får ni skriva till mig på kik: llinabergstrom för jag vill inte skriva ut det här där vem som helst kan se det!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I hate this...

Likes

Comments

Idag har jag och hela mellanstadiet åkt skidor och bräda på vemdalsskalet. Det har varit en jätte bra dag. Backarna var jätte fina. Sen var det också en fin dag. Hoppas alla ni också har haft det bra. Puuss.
Likes

Comments

Allt tar sin vändning. Saknar det som var. Saknar min och hans starka relation. Känns som att jag förlorar han mer och mer. Jag saknar han så jävla mycket, han är mitt allt och han kommer alltid vara det. Han rädda mig från all skit och fick mig må bättre än bäst. Min kärlek till han går inte att sätta ord på. Jag hoppas han vet det, hoppas också han förstår hur mycket jag saknar han och oss.. Hoppas alla andra har det bra. Puuss!


Likes

Comments

Jag blir bara så upprörd när jag ser hur folk behandlar andra och hur folk har behandlat mig. Hur många självmord behövs det för att förstå att det du säger eller skriver fucking hurts? Jag kommer aldrig bli samma person som jag var förut. Mitt självförtroende finns knappt ibland, för allt det som har hänt mig och min familj har fått mig att tappa det. Ibland är det ett under att jag fortfarande lever.. Ingen skulle ens kunna föreställa sig mitt liv. Endel tycker jag är fjantig och dryg när jag mår dåligt men skulle jag berätta allt som hänt skulle ni nog inte säga det samma. Jag tycker att folk ska fråga hur man har det innan man börjar hacka på folk. För ett enda ord kan få en bryta ihop så mycket för man har massa andra saker att bära på. Jag skulle bara vilja tacka dom som fått mig fortsätta. Dom som sa att jag aldrig ska ge upp. Ibland vill jag bara ge upp men sen tänker jag på dom som alltid finns där för mig. Jag vill att folk ska prata om hur dom mår och att alla ska öppna sig mer för att det här är ett sånt stort problem i hela världen så det måste tas tag i. Det är minst 2000 ungdomar i Sverige varje år som försöker ta livet av sig. Det är 2000 för mycket. Det är hemskt. Särskilt när det är unga människor. Jag hoppas ni alla där ute tar tag i era problem och får allt att bli bra för ingen förtjänar att må dåligt. U strong bro. Love u all. Puuss.

Likes

Comments

Kärlek som sagt. Kärlek är väldigt komplicerat, faktiskt mer komplicerat än vad man tror. Får man sitt hjärta krossat en gång så blir man försiktig och man tappar självförtroende och man blir inte sitt gamla jag. Det är väldigt jobbigt att få sitt hjärta krossat. Man känner sig hopplös och man känner att ingen kan hjälpa en. Man har ju sina vänner som vill ens bästa men i vissa fall hjälper det inte. Folk fattar inte hur svårt man kan ha det. Jag vill bara säga till alla er att kärlek är ett helvete ibland men ge aldrig vad nån än säger för ni är så mycket mer värda! Hoppas ni har det bra. Puuss.

Likes

Comments

Gott nytt år alla underbara! Hoppas ni haft en bra kväll och ett bra 2014. Ingen nyårskyss för mig i år men nästar år då jävlar haha! Men jag önskar er alla en bra fortsättning. Puuss!!

Likes

Comments

Just nu känner jag att jag har väldigt mycket problem men ändå inte. Jag har blivit lämnad i sticket. Dom som gjort detta vet nog vilka ni är.. Jag älskade en kille jävligt mycket, han var mitt allt, jag ville aldrig behöva kasta ut han från mitt liv men jag var tvungen till det, jag hann inte ens säga hur jag egentligen kände för han hur mycket jag drömde om oss alla bilder framför mig på oss. Även om han såra mig så kommer jag inte kunna släppa taget om han. Jag hoppas du läser det här så du vet hur mycket jag fortfarande älskar dig.. Jag vet att det kommer och pratas skit om mig men jag skiter fullständigt i det för jag vill hälsat lägga ner min tid på dom vänner som verkligen är äkta! Men det ändå väldigt jobbigt ska jag säga er, att inom bords veta vad dom före detta vännerna har gjort mot dig när man själv bara ville hjälpa och ge en hand.. Men tack till er som aldrig släpper taget om mig ni visar mig sann vänskap! Av er som har fått mig må skit är det en av er som har kvar mitt hjärta och kan vinna tillbaka mig så jag hoppas du gör det för jag vill inte mista dig men jag vill inte ha kvar nån som inte vill ha mig i deras liv! Puuss o hej..

Likes

Comments

Nu ska ni få lite bilder som jag får inspiration från. Om ni vill ha bra inspiration så tipsar jag om apparna We💗It och Tumblr.
Likes

Comments

Jag har inte bloggat på ett tag som ni nog sett men jag ska börja nu igen. Orsaken till att jag inte har bloggat är för jag inte haft så mycket tid sen behövde jag en paus från sociala livet. Men nu är jag back on top och redo för allt nästan men är fortfarande lite skeptisk på mina "vänner" känner inte riktigt att dom ska få nån mer chans så då säger det bara poff så är dom raderade typ. Men kommer nog ändå inte glömma dom! Men nu är det jullov och hoppas alla får det bäst och att alla hade en bra julafton igår så hörs vi. Puuuss!

Likes

Comments