View tracker

Allmänt

Tänkte visa er vårt älskade hus som vi trivs så bra i!

Det ligger en bit utanför Eskilstuna med utsikt över mälaren.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Resor

Paris är min favoritstad alla kategorier så tänkte ge er lite tips om Paris. Har säkert missat något men tror jag fick med de mesta! :)

Förra året när vi var i Paris för att fira min syster som fyllde 20 så besökte vi Disneyland som jag kan rekommendera även för vuxna, dem har två parker Disneyland Park och Walt Disney Studios Park. disneyland park är den parken med slottet och där finns en del karuseller och så men den är mer för barn skulle jag nog säga. Sen den andra Walt Disney Studios är det mer karuseller osv i och den är väldigt rolig för både vuxna och barn.

Sen har vi ett område som vi brukar hänga i där det inte är så mycket turister och det är Saint-Germain. Det ligger på andra sidan floden. Vi brukar gå över vid louvren(museum) ungefär. I området Saint-Germain ligger en helt underbar Ralph Lauren restaurang. Den ligger på en supermysig innergård och i huset som är runt restaurangen ligger det bara Ralph Lauren butiker i flera våningar. Om ni ska gå dit skulle jag rekommendera att ni bokar bord i förväg. Något som är lite kul är att man får friterade oliver som lite tilltugg innan maten också. Adress: 73 Boulevard Saint-Germain, 75006 Paris.

Det finns många mysiga fik och restauranger i Saint-Germain, bara att vandra runt där är mysigt och man känner sig inte som en turist på samma sätt som på Champs-Élysées (stora shoppinggatan) där alla turister är. Det kan vara kul att gå på Champs-Élysées någon gång men det är sjukt mycket folk överallt.

Avenue Montaigne är en tvärgata från Champs-Élysées där vi gillar att gå, där ligger alla fina affärer och det är inte så mycket folk där, dock brukar det alltid bli dyrt när man går där.. haha! En bit ner på Avenue Montaigne kan man även hitta L'Avenue som är en mysig restaurang där vi brukar käka frukost. Adress L'Avenue: 41 Avenue Montaigne, 75008 Paris.

Sen har vi varuhusen Galeries Lafayette och Printemps som är ungefär som NK. Dock skulle jag inte rekommendera att gå dit om man ska handla på ex. Chanel eller LV då det alltid är lång kö för att få komma in i butiken. Gå hellre till Avenue Montaigne då, där är det mycket mindre folk om man jämför med varuhusen. Adress varuhus: 64 Boulevard Haussmann, 75009 Paris. Printemps har även en härlig takterass där man ser ut över Eiffeltornet och en stor del av Paris.

Sen sist men inte minst så bör man ju besöka Eiffeltornet, Louvren , Triumfbågen, Kärleksbron(osäker om den finns kvar) & Notre-dame (har inte varit där men måste dit nästa gång). Finns många fler sevärdheter men de här är väl dem kändaste.

Hotellen vi bott på:

Astor Saint Honoré. Påminner lite om Grand hotel i inredningen. där har vi bott ett par gånger och det är helt okej. Ligger några hundra meter från Champs-Élysées.

Sofitel Paris Le Faubourg. Väldigt modernt fast ändå lite grand hotel känsla där också. Det hotellet gillade vi mer än de andra vi bott på. Det ligger även en ambassad precis vid hotellet så de är mycket vakter där så man känner sig säker. Tvärgatan från de hotellet är också en ganska stor shoppinggata som heter Rue du Faubourg Saint-Honoré.Likes

Comments

Allmänt

Igår hade vi myskväll hos en kompis, en av tjejerna kom hem från Sthlm en snabbis så då får man passa på att ses..
Mysigt att ses mitt i veckan också även om de vart ganska sent, åkte dit runt 20 och var hemma strax efter 00...
Vi pratade i munnen på varann hela kvällen, standard. Älskar även när man känner att man får energi av att umgås!

Likes

Comments

Allmänt

Ikväll har vi ätit varma mackor med svampstuvning till middag (supergott!) och tänt första brasan för säsongen.

Beställde även hem 2 par stövlar tidigare idag, hoppas att någon av dem blir bra. Har så svårt att hitta stövlar som sitter bra så de är bara hålla tummarna. Hade ju drömstövlarna framför mig i Milano förra vintern men vart lite snål då dem kosta 10.000 och skor slits ju tyvärr ganska fort.. Dem var i grå mocka från Jimmy Choo så ni kan ju tänka er hur fina. Ångrar lite nu att jag inte köpte dem..


Likes

Comments

Allmänt

Vad passar bättre en grå och tråkig söndag än att kolla serier?

Jag är nästan en serie missbrukare och kollar på extremt många serier.. Tänkte tipsa om några av dem:)

Tar gärna emot tips också!

Jag gillar verkligen reality som ni kommer märka..

Rob & Chyna

Basketball wives LA

Geordie Shore

Wags

Wags Miami

The Real Housewives Of Beverly Hills

The Real Housewives Of Miami

The Real Housewives Of Cheshire

Keeping Up With The Kardashians

Rich Kids Of Beverly Hills

Game Of Thrones

Empire

Grey's Anatomy

Pretty Little Liars

Devious Maids


Likes

Comments

Allmänt

Igår firade vi tre år tillsammans. Fick världens finaste blombud till jobbet. Gulle!


Likes

Comments

Allmänt

Igår hade vi myskväll hos Aleks och kollade på Livet efter dig.

Jag har läst boken och tyckte faktiskt att dem fått med de mesta och filmen var riktigt bra.


Likes

Comments