Bästa😂👆🏻

SNART ELVA MÅNDER OCH EN RIKTIG LITEN SPEX UNGE
❤️❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det blir inte lika många längre. Det är full fart hela dagarna och när Saga sover har det varit massor att fixa med.

Tom håller på att jobba hela dagarna med projektet ute. Han börjar jobba på måndag så vill hinna med så mycket så möjligt tills dess. Det går bra men inte alltid som planerat. Saker tar längre tid och det blir extra grejer etc. Än vad man räknar med. Hans pappa har varit här hela veckan och hjälpt till också, så snällt.

Iaf så blir de mycket att stöka med hemma själv. Med Saga, städa, lunch, disk, hundar etc. Ni förstår 😅

Här är lite bilder från de senaste dagarna. Ska försöka ta bilder på de fantastiska kläderna Saga fick av sin moster häromdagen. Såå mycket fint från The Brand😍 bara sådär.

Likes

Comments

Tack för denna dag och godnatt!

❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jag har tänkt alldeles för länge nu att de är så sjukt att jag inte varit sjuk på typ två år?? Hade lite hosta etc efter förlossningen men tror de va efter lustgasen😅 iaf. Men tänker alltid " peppar peppar ta i trä" efteråt😂 men ikväll började jag hosta och klia lite i halsen, får se om de blir någe mer. Har ju ändå inte tid att va sjuk nu för tiden.

Idag har Sagas farmor och farfar varit här. Farfarn har hjälpt Tom och farmorn hängt med mig och Saga mest.
Igår kom Kusin och farbror och lekte med Saga en stund.
I fredags va moster och morfar på besök, firade pappa den gamle mannen med lite god mat.

Så mycket härligt besök har vi haft de senaste dagarna. Imorgon åker vi kanske och hälsar på min mamma och matte.

Lite uppdatering om dagsläget för lillan:
Saga känns så nära att ta ett steg. Men lite för feg ännu. Ibland när hon bara står upp och så säger man att hon ska komma då börjar hon vifta med armarna och blunda😂 (sådär som hon så ofta gör😍)
Hon har blivit duktigare med maten, om hon får äta själv så går det mesta (inte allt) ner. Så nu är det riktig frukost , lunch och middag. Sen brukar de bli en flaska ersättning till vilan och en till kvällen. Samt ett vanligt mellanmål på dagen :) sen har hon fått en sjuuuuujäkla vilja😅 om hon gör något hon inte får och jag tar bort henne (speciellt om hon är lite trött) då skriks och sprattlas de och hon bara slänger sig bakåt som värsta drama queen😂 så nu har vi två i huset😮
Även om jag går ifrån henne lite när hon är trött då kryper hon efter skit arg samtidigt som hon gråter. Jag kan ju inte låta bli att skratta jag😂 lillpluttan.

Likes

Comments

Tog en varm dusch satte mig i soffan med en kopp the och filt. Hur höstigt? Mysigt men också hemskt!! Hatar hatar mörker så mycket. 26 år och alldeles för mörkrädd.

Aja iaf så har jag börjat lyssna på podcasten Livet på läktaren. Hoppas att de kan vara något.

Så podcast och en kopp the. Yey!

Likes

Comments

Att något som jobb kan få en att må pyton, vad vill jag göra? Vad ska jag göra? Ska jag plugga? Till vad?Hur mycket ska jag jobba? Vart ska jag jobba? Etc. Etc.

Har i nuläget en fast tjänst men söker lite andra jobb. Behöver nya utmaningar då jag varit på samma ställe i sju år. Men som de ser ut nu går jag iaf tillbaka till mitt gamla jobb på Kicks den 1:a september. Visst de kommer va sååå konstigt men också så skönt.

Jag som är en människa som älskar planering och rutiner och blir helt odisciplinerade annars. Så komma ut och socialisera sig, planera dagarna, börja träna ordentligt och få komma hem till världens finaste familj. Det ska bli härligt.

Annars idag har jag bara varit hemma, förutom en tur ner på stan på jobbintervju.

Saga har haft en riktig tröttdag, när hon väl vaknade vid 13.45 kändes hon fortfarande trött och va de tills hon somnade vid 19.
Klockan är nu 22 och jag ska sova. Min man är ute på vift med kompisar så tomt i sängen. Saga sover i sin säng också (som oftast på sistone👏🏻)

När hon har en bunt med leksaker men flugsmällaren är roligast😏

Likes

Comments

Hur gulligt är inte detta då? När nappen spottas ut och fågelholken kommer fram😂😍

Saga va iaf super trött idag. Somnade vid 11 och sover fortfarande nu 13.30😳
Somnade iofs sent igår, säkert vid 21.30 och vaknade 7.30 idag.

Rutinerna har det ruckats på lite nu under sommarn. Blivit senare kvällar men också mer sovmorgon😬

Likes

Comments

Vi har varit i Norrköping och Stockholm några dagar. Det va härligt att komma iväg men alltid skönt att komma hem. Ätit alldeles för gott och för mycket och gått många mil.

Bästa på dagarna var Sagas reaktion på Kolmården. Hon bara log, pekade och sa:ohhhhh samt vinkade till djuren. Min lilla tjej bara växer och utvecklas❤️ fäller en tår över hur lycklig jag är som får va med om detta.


BILDBOMB!

Likes

Comments

Finns de nå bättre? Hon som börjat gosa mer och mer❤️ älskade lilla.
Nu ska jag sova, natti
😴

Likes

Comments

Inte bara våra egna projekt utan även andras. Älskar när jag går på mina promenader och ser att någon håller på att renovera/bygga/lägga plattor/fixa trädgård etc. Ja allt är roligt. Och sedan gå förbi och se framstegen är ju ännu roligare. Aja en liten sjuklighet jag har😅

Vi har iaf ett större projekt på g hemma och mitt målarprojekt.

Under våran altan hade vi en nerfart till garaget förut. Vi fyllde igen nerfarten förra året och detta året murar vi så vi kan fylla igen med jord mot murningen. Planen är att det ska bli en grov entré och ett gästrum en vacker dag😅
Snacka om att det ska bli skönt att få bort denna hög!!?😝

Mitt projekt är trappen jag äntligen börjat måla. Detta är från igår när jag grundade. Blev en vända idag och sen blir det en gång till😊

Likes

Comments