I torsdags tog jag, Jennie och Ville flyget hem till Piteå. Som jag längtat till att få komma hem. För Piteå och speciellt Roknäs är ju faktiskt mitt hem. Kanske inte på pappret men det kommer nog alltid att vara det för mig, hur länge jag än bor någon annanstans. Så känns det just nu i alla fall.
Väl hemma fick jag ta ett sista farväl till min älskade farfar. Så fin begravning och minnesstund. Kommer verkligen sakna honom.
Åt goda middagar med släkt och familj, mysiga hemmakvällar i soffan (som jag saknat dom) + att jag till och med hann träffa Renée som bjöd på brunch! Bästa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Unnade mig ett par nya adidasskor. Har spanat in dessa snyggingar ett tag och nu är de mina!

Jag är som vanligt urusel på att använda kameran när jag gör en massa roliga saker. Och på ett sätt är det väl bra - jag springer inte med telefonen i högsta hugg hela tiden - men det är ju tråkigt att inte har några bilder att visa upp för er. I fredags var det gasque (sittning/efterkör), men denna gång med Kemi vilket var svinroligt! Helt sjukt vad många gasquer jag hunnit vara på under mina första veckor här i Stockholm.

I övrigt då? Plugget har högt tempo och jag som tydligen lyckats skjuta upp det jag själv skrivit på min "to do-list" för skolarbeten har spenderat hela min måndag åt att skriva sammanfattningar. Nästan iaf. Jag åkte faktiskt till stan en sväng med Monika för att handla (notera: ) nödvändiga saker.

Och på torsdag åker jag upp till Piteå igen (!!!) Yey!

Likes

Comments

Studiebesök på ovako, klassen gick från att vara en nolla till att bli ettor, mamma var på besök och fina promenader. Låter inte allt detta som några riktigt bra dagar?
Under helgen blev det en del shopping. Jag fick med mig ett par skor, tröja, jacka och lite annat smått och gott. Världens finaste mamma bjöd på bland annat go'middag på Vigårda (jag ääälskar riktiga hamburgare) och lite efterrätt.
Fredag var den så kallade "Nollegasquen" och för er som inte vet vad det är så är det en lite större och finare sittning med mat och underhållning för oss (nollan) före vi senare under kvällen blir ettor. Sjukt lajbans var det i alla fall.

Likes

Comments

Nu kan jag äntligen känna mig helt inflyttad till mitt första egna boende. Jag har faktiskt redan bott här i mer än 2 veckor men i helgen kom världens bästa föräldrar hit med bil och flyttkartonger för att jag skulle få ner alla mina grejer. Tidigare har jag levt på det som fanns i min resväska som jag hade med mig då jag flög ner hit innan skolstart. Jag trivs verkligen hur bra som helst här. Jag har verkligen haft tur som hittat ett så fint boende. Sjukt tacksam.

Likes

Comments

Fullspäckat schema leder till en fullspäckad ledig dag också. Jag och Jennie tog en tripp till mall of scandinavia för att köpa lite nödvändiga saker. Bland annat ett par svarta jeans till mig eftersom jag såklart råkade he sönder mitt enda par typ första dagen här i Stockholm. Därefter blev det tacomiddag och spelkväll hos Jennie och Ville.

Likes

Comments

Har som ni kanske förstått hunnit ta mitt pick och pack och flyttat till Stockholm. Har ett fullspäckat schema av nollningsaktiviteter och kommer därför inte ha så mycket tid över under några veckor. Jag har hunnit hitta mig en superfin lägenhet, besökt stadshuset, varit på gasque och mycket mer roligt.
Så då vet ni lite om hur mitt liv ser ut just nu. Ha det bra!

Likes

Comments

​Igår, nästan direkt efter jobbet, kom dessa fina tjejer (+ Julia som var fotograf) till mig för en sista myskväll tillsammans då vi far åt olika håll och kanter om bara några dagar/veckor. Känns jättekonstigt att inte kunna träffa dom här tjejerna lika ofta och att inte längre ha dom lika nära. Detta gäller såklart inte bara dom här utan alla mina vänner, min släkt och familj (förutom Jennie då som kommer bo i samma stad). Det är ju tur att jag lever i den tid jag gör då man bara med några knapptryck kan kontakta varandra och att resan hem bara tar några få timmar. Men det kommer ändå kännas sjukt konstigt. Framför allt när det gäller mamma och pappa som jag träffat i princip varje dag i hela mitt nästan 20 år långa liv. Kan dock fortfarande inte fatta att detta faktiskt händer! 

Likes

Comments

Tänkte uppdatera allmänheten om vad som händer för mig nu i höst. Ja, eller snarare om 5 dagar. Det är nämligen så att jag, den 12 juli, fick veta att jag lyckats ta mig in på KTH i Stockholm (!!). Förstår ni?!? Jag kommer alltså blir stockholmsbo! För er om inte redan vet om det är detta något som jag har drömt om under en väldigt lång tid och nu går alltså denna dröm i uppfyllelse. Nu gäller det bara att jag trivs med den utbildning jag ska gå och att jag trivs i staden. Bara för att detta varit in dröm länge betyder ju inte det att jag självklart kommer trivas. Tanken är att jag om fem år kommer få min civilingenjörsexamen men det är en lång väg dit. En lång, spännande väg.
Nu gäller det bara att hitta boende, hehe.

Likes

Comments

Det jag gjort de senaste dagarna var varit att äta en hel del god mat som man absolut inte behövt göra själv. Så gott och så mysigt! Idag for jag och familjen till pensionatet för att äta lunch och igår åt vi på Bishops. Men så blir det då hela familjen är samlad och då PDOL är igång.

Likes

Comments

Fantastiskt vilket väder helgen bjöd på! Vad passar inte bättre än en dag ute på sjön då? Ingenting. Helt oslagbart.

Likes

Comments