Header

Fredag hörrni, äntligen helg. Veckan som varit har faktiskt varit ganska hektisk. Har haft en stor svenskainlämning som jag jobbat med hela veckan och för ca 1h sen skickade jag in den, så himla skön känsla!

Igår var jag på ett möte med en chef, och jag fick jobb:-)) på ett demensboende i Timmersdala, så kul!! Skönt att ha ett jobb som bara ligger 10 minuter bort också. På onsdag nästa vecka ska jag på möte med en annan chef, vi ska bestämma lite om mitt sommarjobb och så:-) kommer bli toppen!

Nu ligger jag i sängen och kollar om andra säsongen utav skam, är helt besatt av Noora. Älskar henne så mycket. Är typ kär i henne, kan man vara de?

Igår hade jag och Stina pluggkväll så vi skar upp massa god frukt :-) över ser ni min lilla Morris

Likes

Comments

Hej på er! Varit upptagen de senaste dagarna faktiskt! Jobbat några nätter och i torsdags gick jag ut med vänner! I morse tog jag och mamma en promenad som slutade på 7.7 km, bra jobbat vaaa!! Nu sitter jag hos Tove och kollar på skidorna men ska snart åka hem och fixa mig. Jobbar 18-03 inatt. Kom och handla vänner!!!

Likes

Comments

förlåt för tråkiga bilder just nu. Har inga bra egna bilder som jag kan lägga ut nu.

Tjena tjena. Hallå Hallå. Gick upp relativt tidigt idag. 9.30 är väl ändå en okej tid när man har lov och inte börjar jobba förrän 17? de tycker iallafall jag :-). Idag har jag än så länge dammat och dammsugit mitt rum och skrivit på en inlämning som nästan är klar. Är hemma hos Tove nu och vi har precis käkat mat. Jag ska sätta ingång kaffet nu och sedan ska vi kolla klart på skam innan jag åker till stan för att möta upp min vän Oscar! :-)


Likes

Comments

Hej på er! Nu är det 2017 och varje nytt år bestämmer jag mig för att börja blogga. sååå, here we go again :-)
Jag brukar uppdatera ca 1 månad och sedan glömmer jag av eller tröttnar, vi får se hur det blir denna gången. Välkomna till min blogg iallafall, känn er som hemma. Om ni undrar vad bloggen kommer handla om så vet jag inte, , eller varför ni ens skulle vilja läsa? det vet jag inte heller. men kanske för mitt liv är så bra, vad vet jag. skämt åsido. Hörs i morgon, pok på er.


Likes

Comments