Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känner nu att jag gjorde bort mig något fruktansvärt som sov i soffan mellan 19 & 22. Får se när jag lyckas somna inatt.

Det känns som att det är mycket den här veckan. Egentligen bara roliga grejer, jätteroliga grejer men vill att veckan ska va över så jag kan slappna av och sluta stressa. Har inget att stressa över heller egentligen. Men antar att det blir så när man vet om att det är mycket.

Likes

Comments

Tycker det känns som att det är måndag hela tiden. Åtminstone så går det väldigt fort från fredag till måndag.

Veckorna ser ungefär lika dana ut och det händer inte sådär jättemycket roligt och spännande. Skola, praktik, träna, äta, sova. Slänger in lite tid för tjejerna då och då också. Som typ imorgon. Jag tycker det är skönt att det ser ut på ungefär samma sätt men det är som att jag går och väntar på att det ska hända nåt nytt, nåt kul, nåt spännande. Men jag vet inte vad? Men som sagt, det är rätt skönt med rutiner och klara dagar utan oklarheter och så.

Likes

Comments

Två nya tatueringar gjorda idag. Molnet är för min moster och gävlebocken är ju gävlebocken liksom. Jag är så nöjd och får säga välkomna till samlingen!

Likes

Comments

Idag skulle min moster fyllt 56 år. Hon gick väldigt snabbt ur livet alldeles för tidigt och jag saknar henne hela tiden.

Likes

Comments

Ville bara uppdatera er om att livet på Rhodos är kanon. Imorgon är sista dagen i solen och på lördag åker vi hem. Tänker att jag visar mer bilder och så när jag landat hemma i Sverige igen!

Likes

Comments

Gillar att klä mig i svart, absolut bästa färgen enligt mig.

Har betat av två dagar av praktiken och jag trivs som fisken i vattnet, jag har dock bara varit på dagverksamheten än så länge. Ska även vara personlig assistent nämligen. Imorgon är sista dagen på praktiken för den här veckan och vi ska bland annat till stallet. På fredag väntar ett möte och en lektion i skolan innan jag ska hem och packa resväskan. På lördag åker vi ju till Rhodos!

Likes

Comments

En vecka i skolan avklarad och en fullspäckad helg avklarad. Vi fick vara lediga i fredags så dagen spenderade vi i Norrköping och kvällen i Igelfors. Vi grillade och badade tunna. Igår, lördag så var vi ett gäng hos mig och åt pizza, spelade kubb och bara umgicks.
Är glad över att kunna omringa mig med så mycket människor.

Nu har jag en vecka med praktik framför mig innan jag åker iväg till Grekland en vecka.

Likes

Comments