Hejhej! Vill först och främst gratta min älskade vän Vanja, min klippa! ❤

Igår blev det shopping med ett par vänner, sen film kväll! & idag var jag gaaalet trött i skolan, inte van att gå upp så tidigt, men det gick galant ändå! Inga sura miner här inte! Senare tog jag och Celine en spring tur och kände oss duktiga.. & nu blir det duschen och sova! Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hellllo, äntligen 17, det värsta man kan fylla egentligen, man går ändå bara och väntar på att bli 18, friheten att fylla 18, att känna sig vuxen och egentligen kunna göra vad man vill med livet, ingenting stoppar dig! (förutom polisen ifall du tar dig lite för mycket frihet osv).. 
Imorgon är första skoldagen, eller dag och dag, börjar 13.00 och slutar nog bara nån timma efter det! Har faktiskt längtat lite, för mycket stilla sittande och utan rutiner gör en ganska uttråkad & utmattad på samma gång! 
   Lite bilder kommer här! Kram

Likes

Comments

Den händelserika sommaren är snart slut, ska utnyttja de sista på bästa sätt med mina nära&kära, kram.

Likes

Comments
Likes

Comments

Hejhej! Det har gått ett tag nu, nästan hela sommarlovet sedan jag bloggade sist.
Jag kände att jag behövde en paus, hade inte tiden eller riktigt viljan till att skriva, men nu ska jag ta nya tag och försöka fortsätta där jag var.
Mitt sommarlov har varit bra, jag har varit med med om en massa roliga saker och upplevelser fast känner mig även väldigt utvilad och nästan redo för att skolan ska börja igen! Men det är inte slut ännu som tur är, någon vecka kvar är det ju!

Gårdagen spenderades med Kimberly och hennes familj! Vi var på Gustavssvik hela dagen och senare blev det grillning och mys framför film i staden Örebro! Kom hem imorse och nu ska vi ta en tripp till stan!
Ha en bra dag!


Likes

CommentsLikes

Comments

Hej! Har inte bloggat för jag har helt enkelt haft annat att tänka på!
I torsdags drog jag och tjejerna till Stockholm till våra kära farsta vänner! Vi levde livet, grymt roligt hade vi! Kom hem till tråkiga Västerås i söndags! Har helt vänt på dygnet, vaknar inte innan kl 2 längre, och jag ska upp och jobba kl halv 9 på måndag!
Igår var jag Diana och några vänner och fiskade och idag ska jag till min kära broder och grilla med familjen! Mysigt!
Kram

Likes

CommentsHej! Tagga för skolavslutning imorgon! Något jag verkligen behöver! 1an har egentligen gått helt sjukt snabbt, känns inte som att det alls var länge sen jag började! Tiden bara springer iväg! Men har börjar blivit väldigt skoltrött så det ska bli riktigt skönt att få vara borta ett tag!
Idag drog jag & klassen till jäkne, käka lite och spelade minigolf, grymt kallt var det med tanke på att jag satte på mig shorts!
Just nu ligger jag hemma i min säng och försöker hålla ögonlocken öppna!
Får se hur dagen blir! Kram

Likes

Comments

Tjabbalabbalooo!
Dianas syskon har fått en ny stutsmatta som vi provade idag! Kul vare, länge sen haha!
Innan så var jag i skolan och fick reda på nationella, kollade film och lite annat smått och gått!
Nu är jag hemma och har precis varit ute och sprungit, skönt att rensa tankarna lite!

Kan inte sluta tänka på att ta studenten, är så avensjuk.. Men bara två år kvar sen är det även min tur!
Ha det bäst, kram!

Likes

Comments