Godkväll!
Hemma ikväll efter nya äventyr i Kypas! Åkte till Kypas igår efter att ha plockat blåbär på morgonen med ett äldre par vid naGunhild och Per-Ingvar. I Kypas befann jag mig med 3 andra, det böjds på bastu, bad, mat, film och en massa andra hyss... 😏 Men jäklar va trevligt vi har haft! Tusen tack till alla er!

Dagarna nu innan skolan drar igång har varit riktigt fina med högre plusgrader och vindstilla kvällar. Planerar imorgon att fara till Garbins med familjen för lite sol och bad för att senare försöka se vad dagen bjuder på! Är ingen badkruka så det tackar jag ju inte nej till! 😄

Annars då? Försöker att tagga igång till skolan men det går ju sol det går... Har nämligen ingen nervositet i kroppen så är just nu endast nöjd!

Ska vila insidan av ögonlocket nu, så hejdå och god natt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Goddag människor!
Har som sagt spenderat hela helgen i Luleå och inrett mm borsans lägenhet som blev jätte fin! Tyvärr så har jag inga bilder på den, hann aldrig fotografera.

Lördagkvällen blev mer än jobb, hann senare på kvällen träffa några bekanta en bit utanför Luleå, i Unbyn. Där det böjds på kräftor och annat gott!

Söndag, mer jobb + shopping! Eller shopping och shopping, dem sista sakerna inskaffades till lägenheten och avslutades med mat på Östens Pärla! Gud så gott! 😜

Dagen, vet jag inte kommer att bjudas på så mycket mer än fint väder! Strålande sol och en aning varmt då det är riktigt vindstilla. Kan då säga att det är grymt skönt att vara ledig en vecka innan skolstart då. Hinna förbereda sig ordentligt, mentalt... 😂

Likes

Comments

Goddag fina värld!
Gårdagen och dagen består fortfarande och som sagt av tapetsering och måling samt annan inredning. Lägenheten blir jätte fin och fräsch, lite förvånad faktiskt över hur fint det blir!

Verkligt försöker och försöker att ladda upp bilder men det går inte... Upptäckte det förrän igår att alla mina fancy bilder inte kommer upp...😭

Annars då, juste!
Planerna angående min lön, vad jag ska köpa mig för roligt eller om jag bara bestämmer för att spara alla pengar...? Hm, kanske en rolig, stor och tung kamera att springa runt med? Låter ju perfa! Trots att mina "fotograf-kunskaper" inte är sådär jätte bra... 😂 Vi säger att kan tränas upp!

Ska invänta och förbredda mig för dagens middag (?), kräftor! Eller middag och middag, det lilla som går att äta från dom... 😂

Likes

Comments

Och däääär, var jag färdig med min period av sommarjobb åt kommunen. 3 veckor på Tallviksgården gick väldans fort, kommer sakna avdelningen jätte mycket för trots allt så var det ju ändå ganska kul. Nåja, nu laddar jag upp inför nästa projekt = SKOLAN! Jätte taggad att få komma till en ny skolan och att få träffa nya människor men framförallt att få lära sig och få göra saker som man är intresserad av!

Snart så beger jag mig till min mormor som bjuder på middag senare hoppar jag på bussen mot Luleå och borsans lägenhet! På schemat står tapetsering och måling som kommer att snygga till borsans lägehet, någorlunda, innan skolstart!
Har nyligen "städa till" på rummet så att det ska se någorlunda männskligt ut där med att byta sängkläder, dammsuga och damtorka.

Nu är det helg så ha det gött! ✌

Likes

Comments

Godmorgon alla människor som läser detta inlägg som nyvaknade!
Kan ju försig skryta över att jag är uppe före er men det finns ju dessvärre en anledning till varför också... Börja jobba kl 8.00 på Tallviksgården, idag gör jag min näst sista dag innan fredag.

Allt så går i mitt huvud nu är skolstarten och den nya klassen.. Jag gillar inte att byta rutiner och liknande om man ska se från grundskolan. Att pendla kommer att vara en plåga men ingen verkar ju att ha dött från det än så länge...
Det är ju fan nästan så att jag ber till Gud..

Har viktigare saker nu att göra så hejdå! Hoja vilken plåga men, cash i king! 👏🐮

Likes

Comments

Mina löften om att börja blogga igen gick och går piss men vi kan skylla på att jag har jobbat för fullt och helt enkelt inte ha haft tid!
Nåja, men lite om dagen iallafall!

Vaknade kring halv åtta för dagens plan var att fara till Kirvijärvi och se store borsan springa men valde att stanna hemma och städa upp rummet istället. 😄 På städningen blev det även en hel del baking, sitter just nu i soffan och väntar på focaccia ska bli klar i ugnen och ska bedda ner andra nybakade skorpor i en plåtburk.
Kvällen kommer säkert att inte innehålla nå mycket mer än middag och en mys frulle senare.

Ha det gött! ✌

Likes

Comments

Lång sovmorgon, sen frukost/tidig lunch, snabb ragg till Bränna och tvättande av skor. Så har min dag sett ut, min kväll kommer att innehålla middag med bjudna gäster och god mat.
Dagen har inte innehållt så mycket "gårds-göra" p g a vädret som har varit regn. Kan ändå tycka att det är ganska mysigt med regn men solen är saknad.
Sitter allmänt och funderar på vad jag ska spendera min sommarjobb lön på, planerna är allt mellan en Gopro kamera till kläder. Får se vad jag skulle kunna tänka mig att spendera flera tusen på, än är det ju ett tag kvar.

Blir att chilla nu fram till middagen, så ha det gött under tiden!

Likes

Comments

Kom på att jag har en grymt snygg och fancy instagram som ni kan följa, om ni vill men helst jå! 😉

Ha det gött! ✌

Likes

Comments

Är bra på detta och det är inte första gången. Jag och min "bloggmitvation" hinner blogga som max en vecka och sen struntar jag i det för att tiden bara flyger iväg! Tänkte göra en comeback efter 2,5 månads uppehåll. Gillar att kunna börja om efter en viss tid och allt blir bara roligare då man har en massa energi dock.

Så va har hänt under 2,5 månad? - Mycket! Ska jag säga er allt läsare! Jag har ju varit till fjällen och Brighton på klassresa innan jag tog "grudenten"! Jippie!

Efter det drog jag iväg på en resa som jag aldrig kommer att ångra och saknar hur mycket som helst! Jag sökte till ett militärläger eller en s k sommarkurs vid I19 i Boden. Under 1,5 tid skulle jag och 40 andra ungdomarr testa på en del utav det militära. Resultatet: SÅ JÄVLA BRA! Trodde aldrig att det skulle vara så kul då jag skicka in min ansökan. Jag har träffat olikatyper av människor som just nu ligger mig varmt om hjärtat. Sista kvällen slutade i tårar, både i glädje och sorg.

Efter det militära "livet" drog jag till Ullared med min familj och husbussen, resan även som militärlägret slutade lyckat!

Så mycket mer har hänt men krafterna att skriva om allt finns tyvärr inte i denna stund och exakt får ni ju hursomhelst inte veta! 😉

Hoppas att ni har en fin kväll för det ska jag ha!

​​​​Bara en grymt fancy bild på mig som en utav mina fem vapendragare tog nämligen Bettan!😘

Likes

Comments

Måste jag skriva något mycket mer? Trots att det är måndag i kroppen mentalt så känner sig den fysiska delen bättre. Mina måndagar är faktiskt inte så hemska som andras kan jag tro.
Har hursomhelst nyss kommit hem från skolan och ska äta något sedan väntas matte. Men först "dag-utmaningen!"

Frågan idag är mitt största intresse och det var ju inte det lättaste men men... Så länge jag kan minnas har jag ju alltid hållit på med någon typ av idrott, allt från basket och fotboll till kickboxning och vanlig boxning ett tag iallafall. Sen gillar jag ju att måla ganska mycket och har även gjort det sen ung ålder. Nu målar jag större tavlor men endast till prydnad i rummet, min bildlärare har ju försökt få mig att ställa ut flera tavlor men icket det!
Men dom två senaste åren har den mekaniska delen tagit över allt jag tyckt och tänkt helt. En ny favorit är att fara och kolla på olika typer av race inom motor världen, fast mest bilar! Varken min mamma eller pappa har något större intresse för det hela så jag måste nog skylla på min styvpappa som förtrollat mig helt. Kan t o m avslöja att hade jag inte valt resturang och livsmedelsprogrammet så hade fordons och transportprogrammet kommit på en stolt andra plats! Det har aldrig fallit mig i smaken att köra epa, moped, cross, skoter eller liknande utan bara bil. Som sagt typ drömmer jag om att få övningsköra men än är det ett tag kvar!

Likes

Comments