Mitt hår har blivit super långt. Helt plötsligt inser jag det och då vill jag gå till frisören med en gång. Tur att jag bokade klipp tid för ett tag sedan!

Idag jobbade jag vara halv dag, det är väldigt skönt. Har dock haft otroligt ont i magen ännu en gång på jobbet så idag ska jag bara ta det lugnt. Försöker förstå varför jag får såna konstiga kramper utan att googla. Nu skriver jag bara massa onödigt, det jag ville komma fram till var att påvägen hem åkte jag förbi och hämtade mina skor som jag beställde från Nelly. Jag är super nöjd!! Så här kommer en dålig bild när jag har på mig dem, ni får bättre bilder senare

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fast jag skippade den tajta kjolen! Var i värmen en kvart idag för att värma upp inför sommaren. Efter det tog jag en promenad hem i mina nya glasögon som jag köpte igår, vad tycker ni?

Jag har säker nämnt detta innan men det finns massa bra saker på mitt jobb. Det jag gillar bäst är massagen, en gång i månaden kommer en massör och kör 25 minutare vilken är så lyxigt. Varje gång tänker jag att jag ska börja gå på massage oftare, tror ni jag gör det? Nej det finns roligare saker, som att äta nya chokladglassen med kladdkaka. Ni får ett betyg på den senare ;)

Likes

Comments

Igår hade jag en supermysig dag på stan! Kollade i affärer, käkade lunch, pratade massor och det blev faktiskt en fika också. Fick med mig ett par örhängen och ett nytt skal.

Senare på kvällen tog jag mig till new York för att spendera lite tid där. Var en sväng på time square bland annat. Skype är en himla bra uppfinning, gratis och man kan prata hur länge som helst, även fast det kanske hade varit bra att begränsa tiden ibland, hehe. Hoppas ni hade en lika bra lördag som jag hade!

Likes

Comments

Detta inlägget skulle jag skrivit klart igår men var inte i bästa skick för det. Huvudvärk, trött, kramper i magen och ömma benhinnor. Har inte nämnt det men har börjar en lite behandling för benhinnorna. Har haft problem med dem några år nu och detta säger dem ska fungera, så vi får se helt enkelt.

Dessa klackarna är hemma hos mig på test just nu för de var för stora för Vilma. Jag tycker de är sjukt snygga men har lite problem. För det första är de inte alls sköna att gå i så skulle aldrig klara en kväll. Redan här känns det onödigt att köpa de. Sedan är det såklart att jag blir otroligt lång, det är ändå 11 cm klack. Hmmm måste fundera lite...

Likes

Comments

God morgon!
Igår hade jag lite tid över och då passade jag på att måla naglarna. Gör det väldigt sällan och när jag gör det gillar jag diskreta färger. Igår körde jag på något nytt, röda naglar. Tror det hade blivit snyggare om jag var lite brunare, nu ser jag ganska blek ut. Nästa gång jag målar de röda får bli i sommar. Nu ska jag njuta av min fredag på jobbet!

Likes

Comments

Igår hade jag som jag skrev ett sug på nya kläder i garderoben. Det resulterade i att jag klickade hem ett par skor, make sense? Det är inte den typen av skor jag brukar tycka om men dessa kan nog bli riktigt snygga på mina fötter. Behöver ett par skor som är sköna och någorlunda snygga till vardags. Tyckte dessa passade bra in i den kategorin, vi får se vad jag tycker när de kommer i brevlådan.

Likes

Comments

Nu har vi haft sol och blå himmel några dagar på raken. För mig gör det väldigt stor skillnad, framförallt på humöret. Blir även väldigt sugen på att uppdatera vårkläderna. Var inne en snabbis på Nelly.com på lunchen för att se om jag hittade några nya skor och framförallt vårkläder. Tycker alltid det är svårt att gå från vinterkläder (i princip bara svart) till vårkläder då det ska vara ljust och färg. Har ni något favorit plagg till våren?

Likes

Comments

Här ser ni alla mina smycken som jag äntligen tog tag i och rensade bort allt jag inte använder. Mestadels använder jag bara samma smycken så det var skönt att få koll på vad jag har och vad jag inte har för den delen. Kommer ni ihåg Gant klockan jag skrev om för ett tag sedan? Klockaffären var snälla och beställde den åt mig så ska försöka åka förbi där i början på veckan. Hoppas ni har haft en super bra helg

Likes

Comments

Vilken dag! Det blev sovmorgon och en ordentlig frukost började ta tag i lite små saker som ska säljas. Försöker även leta runt efter lite bra att ha saker till min middag som är om några veckor. Satt även ute i solen och käkade lite lunch, får passa på att sitta ute på varje tillfälle man får. På dagarna sitter jag bara inomhus...

För en vecka sedan köpte jag även en klänning som jag har glömt att visa er. Jag tänkte att den skulle bli perfekt till sommaren. Dock så har jag börjat tveka så får försöka bestämma mig snarast. Här får ni en bild på klänningen och min lunch

Likes

Comments

Sommaren närmar sig jag menar det är ju redan vår. Tänker tillbaka på dagar med mat problem på Ica, kvällar på bar himmel och en road trip till Stockholm. Vill tillägga att mat problem på Ica är något jag och H hade ett antal gånger. Vissa gånger värre än andra och den värsta gången minns jag som att det vore igår. Den ångesten/paniken/frustrationen jag kände då vill jag gärna inte känna igen, eller vad säger du H? Att mat kan ställa till såna problem, det kan man inte tro

Likes

Comments