Jag vet inte hur länge jag har pratat om att jag vill flytta hemifrån. Mitt mål har varit sedan några år tillbaka att flytta hemifrån ganska snabbt efter studenten. Här hemma är det alltid något som stör eller någon som tjatar på än. Tror jag hade klarat mig alldeles utmärkt själv.

Och nu har jag fått chansen att flytta hemifrån i några månader med V och det ska bli så skönt. Vi va där igår och tittade och bestämde att detta vill vi ha. Såklart varsitt rum, hade nog inte klarat det annars. Berättar mer om detta när det närmar sig!! Nu, SOVA

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Ligger just nu i massage stolen på jobbet och känner lukten av kanelbulle. Men har lovat mig själv att hålla mig borta från sånt, så svårt just nu när det ligger där på bordet bara någon meter ifrån mig. Såg nu att det finns frukt istället, får väl ta ett äpple istället hur tråkigt det än är!

Efter jobbet har jag en riktigt rolig sak att göra. Ska skriva mer om det sen men längtar så mycket tills allt är klart. Vi hörs senare


Bulle vs frukt

Likes

Comments

Go kväll!
Idag har det varit en lång dag. Jobb från klockan 7, sedan träning. Det var så himla jobbigt idag, svetten bara rann. Oftast (förhoppningvis) blir man ju varm och svettig på träningen men detta var nästan en dusch. Kan dock varit kombinationen att det var ett trångt och varmt rum också...

Sedan var det även grodjakt hemma. Har sovit i källarn ett bra tag så skulle ja stänga fönstret men precis vid handtaget sitter det är groda och stirrar på mig. Skriker, tar min mobil (av någon väldigt konstig anledning) och hämtar mamma. Vi plockar ihop en spann och en sopkvast och går ner, då är den borta!! Vilket innebär ännu mer panik för min del. Tar mina saker stängde dörren och sov en våning upp.

Så idag va vi tvungna att gå ner och titta om den va kvar. Hittade den inte så antar att den är borta men vågar inte sova där mer...

Sushi till middag idag, lovely

Likes

Comments

Tänker inte gå in på detta djupt alls, men cancer är hemskt.
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något
Likes

Comments

Ja hon får en egen rubrik. Haft en bra helg, träffat kompis, tränat och bara tagit det lugnt. Fick även ett väldigt bra avslut på min helg. Skypade med Stina, vi har inte pratat sen hon drog till USA vilket är i somras!

Så vi måste prata snart igen och när hon kommer hem i sommar har vi (kanske mer jag) massor med planer. Nu ska jag lägga mig, börjar jobba 7 i morgon... Godnatt !

Hon är för övrigt inte ens okej brun!!


Likes

Comments

Denna helgen har varit lång. Redan igår morse kändes det som söndag. Har inte gjort så mycket det kanske är därför den inte har gått så fort. Ska försöka njuta av det för nästa helg är det jobb, behöver alla pengar jag kan få just denna månaden. Snart är det december (julklappar) och jag har även en annan sak på gång. Åh det ska bli så kul men skriver mer om det på onsdag...
Likes

Comments

Självklart visste jag ungefär vad det va jag gick in på när jag tjatade om tandställningen. När jag äntligen fick beskedet om att få den var jag super glad, är fortfarande super glad. Börjar dock bli lite otålig. Sår i munnen och kan inte ens tugga ett mjukt bröd. Sen blir man lätt irriterad att gå runt och heltiden ha ont, hade hellre haft det riktigt jobbigt första dagen...

Får hoppas att det släpper snart, jag bjuder på en bild på mina tänder. Ha en super bra fredag!


Likes

Comments

God morgon!
Igår var en lång dag med många händelser. Jag hjälpte mammas jobb att packa lite saker sedan var det iväg till tandläkaren, och vet ni vad? Satta in rälsen idag, dock bara på underkäken. Hur känns det?
Vet inte riktigt, skönt är det såklart inte men hade förväntat mig det värsta. Det börjar även skava en del på insidan läppen men hoppas alt släpper snart!

Sedan va planen att egentligen åka hem och ta det lugnt men kände mig helt okej så åkte tillbaka och jobbade någon timma. Efter jobbet träffade jag Malin. Det var väldigt längesen men lika trevligt som vanligt. Hoppas ni får en bra torsdag, snart helg igen!

Överraskningsfest hos Malin i somras


Likes

Comments

Goddag!
Idag är det jobb igen. I morgon är jag ledig så idag lägger jag i sista växeln och jobbar till halv 5. Nu är rasten snart slut så nu sätter jag punkt här.


Likes

Comments