Hej alla glada!
Idag har jag bara tagit det otroligt lugnt, tog en promenix in till stan med Hanna och käkade thaimat, så hiiiimla gott! Kom på klockan halv 6 när vi ska sätta oss och äta "lunch" att klockan var så mycket och att dom inte serverar lunch halv 6. Ingen hade riktigt koll på klockan. Här kommer lite mer bilder från balen! Ses vi på summerburst i morgon?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen!
Såg att mina inlägg ifrån igår inte hade publicerats...
Men igår va det bal. Några tjejkompisar möttes på Stinas hotellrum innan och pratade och drack en cider. Sen åkte vi limo till trädgårdsföreningen, så himla fint. När man går in i trädgårdsföreningen och ser alla finklädda kompisar. Sedan var det mat, tal och dans hela natten!

But first, let me take a selfieLikes

Comments

Det känns as konstigt, fast ändå så skönt. Blandade känslor så skönt fast ändå så tomt. Jag pratar såklart om mina inlämningar. Allting är inne och kommer aldrig mer ha något att lämna in eller göra på gymnasiet. Nu ska jag försöka smälta in detta och få mina skönhets sömna, för i morgon är det baaaaaal
Likes

Comments

Hej!
Idag hade vi mösspåtagning i skolan. Vet egentligen inte riktigt vad det innebär men alla skulle sätta på sig sina mössor för första gången. (Som att man inte har prövat den 100 gånger redan). Sen hade jag mitt sista matteprov och jobbade med några inlämningar, ska försöka göra klart allt hemma nu så jag kan åka iväg och sola en sista gång innan balen som är i morgon!Likes

Comments

Hej mitt i natten!
Det har blivit till en vana att inte lägga sig innan 1 för mig den senaste veckan. Ikväll handlar det om att jag inte vill ha så mycket imorgon då det är dagen allt ska in. Innan 23:59 ska jag ha lämnat in alla mina uppgifter och såklart fått godkänt på de. Jag ska börja röra mig mot sängen nu. I morgon är det mösspåtagning i skolan och vill inte se ut som ett monster då! Godnatt


Likes

Comments

Plugga plugga plugga GLASS GLASS GLASS!
Här är det inga pauser det är bara att köra på!


Likes

Comments
Likes

Comments

Min kära vän kommer först för sent till skolan sen hinner hon aldrig komma fram till lektionen för att hon ramlar i trappan. Du är så duktigt!


Likes

Comments

Hej alla snälla! Idag ska jag sitta och göra ett prov hemma i 6 timmar bara för jag missade det i skolan. Så kommer antagligen inte några inlägg idag. Sitter ute och laddar upp för det nu och försöker läsa på lite.


Likes

Comments

Mamma kommer in på mitt rum med lite överraskningar när jag sitter och pluggar. Idag blev det jordgubbar och de va faktiskt riktigt goda. Problemet blev när jag skulle försöka ta kort när jag äter en jordgubbe. Titta på bilderna och somna med ett gott skratt, bjuder på det! Idag ska jag somna i tid, godnatt!

Likes

Comments