Header


Hallå hej!
Sitter just nu på balkongen och njuter av min islatte och solen! Snart blir det årets första grillning och längtan till sommaren är stor.
Hade en riktigt bra kväll igår med Sofie och Sanna, vi spelade med andra ord och bara hade en sån trevlig tjejkväll!
Min utbildning på jobbet börjar dra igång på riktigt nu och det är lite nervöst men så himla kul att få utvecklas och jobba sig uppåt.
Livet är på topp och jag kan inte vara gladare för det jag har och känner just nu. En härlig känsla!

L.P

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Oj oj vad tiden flyger iväg! Det har varit en hel del med jobbet de senaste veckorna och mina lediga dagar har jag försökt att spendera på bästa sett, samt har jag och är fortfarande sjuk. Men förhoppningvis så kommer jag bli frisk snart.Var uppe i Stockholm förra veckan och strosade runt i alla möjliga inredningsbutiker, troligtvis den bästa terapin som finns. Ville köpa allt, men min lägenhet är inte den största så det får vänta tills jag hittar något större😌
Igår sprang jag runt i lägenhet och satte upp de sista tavlorna och hyllorna och oj vad mycket mer hemtrevligare det blev! Just nu känns mitt hem verkligen som mitt hem. Och det är så skönt!
Hoppas ni får en bra måndag!

L.P

Likes

Comments

Under mina två dagars ledighet har jag inte gjort så mycket faktiskt. Igår var jag hemma hos Sanna och Emily där Sofie också var över på en kaffe. Därefter satt jag med mina böcker till jobbet och pluggade. Sen tog jag och Emelie en kvällspromenad med hennes hund på 2 timmar. Och idag tog vi en morgonpromenad och utforskade lite bra ställen man kan vara ute och gå på under sommaren. Zeta gillade iallafall att det hade snöat under natten/morgonen. Haha vi busade en del med snön och kastade snöbollar som han sprang efter. Lättlurade hund 😂
Nu ligger jag i soffan och bara tar det lugnt, vilket är så skönt! Har ännu inte blivit frisk men jag hoppas bara att förkylningen ger sig snart!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN är jobbhelgen över! hehe det är verkligen inte kul att jobba när man är sjuk! Fick bita ihop för att utbildningen va tvungen att bli klar och sedan de två dagar som öppnings ansvarig själv var nödvändiga.
Men nu har jag två dagars ledighet framför mig och det är en riktigt skönt känsla! Och riktigt välbehövt.
Hoppas att eran helg har varit bättre än min! 😌

L.P

Likes

Comments

Känner mig äntligen lite piggare i kroppen! Åh hoppas bara att det fortsätter åt rätt håll nu 🙏🏼
Ska strax ställa mig och laga lite mat och lyssna på hög musik 👌🏼 medans alla andra är på The Weeknd.... hehe inte alls lite avundsjuk...

L.P

Likes

Comments

Godmorgon fredag! Jag dör för min Triwa klocka som jag har velat ha så himla länge! Nu är godingen min dessutom 😁 så himla simpel och fin, fick den i present av mami lagom efter att min axcent klocka gick sönder..

Blev en tidig morgon på jobbet för min del. Gjorde klart utbildningen och sen åkte jag hem, nu sitter jag och försöker få i mig lite te och Treo i hopp om att den här skiten ska gå över snart..
Det lär blir en heldag med serier och soffhäng. Jag blir dock så lätt uttråkad efter någon timma bara.. haha får försöka hålla mig sysselsatt med lite inredningstidningar också.. Det ligger tidningar precis överallt här hemma, så jag har en del att gå igenom😅

L.P

Likes

Comments

Min dag igår var så konstig! Först när jag vaknade mådde jag piss och efter några timmar var jag super pigg sen bara kom allt tillbaka som en smäll. Låg deckad hemma hos Emily med två filtar och en hel del koppar te i handen och jag var nog den tråkigaste människan att umgås med. Haha men man har ju vänner till allt.
Idag är jag fortfarande krasslig... så himla typiskt!

Sitter nu också med lite te och lyssnar på Stiftelsen och skriksjunger men det är okej, hehe..

L.P

Likes

Comments

Alltid lika härligt när man vaknar upp tok förkyld på en ledig dag... får hoppas bara att förkylningen och huvudvärken lägger sig till helgen! För då ska jag vara öppnings ansvarig på jobbet så det blir lite svårt att ligga hemma sjuk.
Så idag blir det en vilodag på soffan med en massa serier och te. Vilket kan vara det bästa ändå.

L.P

Likes

Comments

Instagram@linaapettersson