Header

Lägenheten har börjat kännas liten och tråkig, de senaste månaderna har jag inte riktigt trivts hemma och jag har inte riktigt vetat vad jag ska göra om heller.. efter många om och men så vågade jag mig på att byta ut gardinerna och kuddarna i vardagsrummet, till mörkblå sammet. And I like it! Det blev en sån fin brytning mot de vita och guldiga detaljerna, och nu kan jag även köpa de mörkblåa vaserna som jag länge har kollat på! Det mörka och murriga har aldrig varit mig grej, så att våga sig på att köpa in lite mörka detaljer var ett stort steg för mig, men så värt det!
Sen ska jag så småningom byta ut mattan och min lilla säng, den dagen längtar jag efter.

Den platsen som jag är mest nöjd över är trots allt köket! Har målat om lite handtag och lister till grått, och det enda som saknas nu är två vita krukor så är köket on fire! 🔝

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är balkongen vårfin, möblerna är nymålade och lite grönt har fått flyttat in.
Är nämligen sjukskriven så lite fix hemma var precis det jag behövde. Har varken haft tid eller ork till att plocka och fixa här hemma, men nu när jag har varit hemma i några dagar så kändes det riktigt bra att få pyssla lite. Hela omvärlden och alla ens tankar var som borta. Så skönt att bara få sätta sig och göra något man tycker om och glömma allt kaos.

L.P

Likes

Comments


Gårdagen var minsann bra, jag och Robin tog en roadtrip till Norrköping, åkte omvägar och hamnade på olika ställen innan vi plockade upp Sara för lite middag. Tror att jag beställde den godaste burgaren!
The knockout😉
Tokälskar Getå vägen till Norrköping, speciellt under sommarkvällar. Så fina hus vid vägkanten och super mysigt med vattnet precis bredvid vägen.
Så otroligt mysigt och vackert det är i Norrköping! Blev nog förälskad i staden.

L.P

Likes

Comments

Hallå!
Humöret är uppe på topp! Och jag har haft ledig helg plus att jag är ledig idag, så himla skönt med tanke på att det är 16grader ute och strålande sol. Har spenderat hela min dag ute på balkongen, målat om min spegel och solat. Nu väntar jag på Sofie och Robin som kommer över när som helst. Lite skvaller på balkongen med en kopp kaffe är ju livet. Imorgon blir det dock en tidigt morgon då jobbet kallar på mig 05.30....... vilket betyder att man får gå hem tidigt 😌

Och mina nya solglasögon! Hur fina är de inte?! är löjligt kär i dom, hehe..
Likes

Comments


Hallå hej!
Sitter just nu på balkongen och njuter av min islatte och solen! Snart blir det årets första grillning och längtan till sommaren är stor.
Hade en riktigt bra kväll igår med Sofie och Sanna, vi spelade med andra ord och bara hade en sån trevlig tjejkväll!
Min utbildning på jobbet börjar dra igång på riktigt nu och det är lite nervöst men så himla kul att få utvecklas och jobba sig uppåt.
Livet är på topp och jag kan inte vara gladare för det jag har och känner just nu. En härlig känsla!

L.P

Likes

Comments

Oj oj vad tiden flyger iväg! Det har varit en hel del med jobbet de senaste veckorna och mina lediga dagar har jag försökt att spendera på bästa sett, samt har jag och är fortfarande sjuk. Men förhoppningvis så kommer jag bli frisk snart.Var uppe i Stockholm förra veckan och strosade runt i alla möjliga inredningsbutiker, troligtvis den bästa terapin som finns. Ville köpa allt, men min lägenhet är inte den största så det får vänta tills jag hittar något större😌
Igår sprang jag runt i lägenhet och satte upp de sista tavlorna och hyllorna och oj vad mycket mer hemtrevligare det blev! Just nu känns mitt hem verkligen som mitt hem. Och det är så skönt!
Hoppas ni får en bra måndag!

L.P

Likes

Comments

Under mina två dagars ledighet har jag inte gjort så mycket faktiskt. Igår var jag hemma hos Sanna och Emily där Sofie också var över på en kaffe. Därefter satt jag med mina böcker till jobbet och pluggade. Sen tog jag och Emelie en kvällspromenad med hennes hund på 2 timmar. Och idag tog vi en morgonpromenad och utforskade lite bra ställen man kan vara ute och gå på under sommaren. Zeta gillade iallafall att det hade snöat under natten/morgonen. Haha vi busade en del med snön och kastade snöbollar som han sprang efter. Lättlurade hund 😂
Nu ligger jag i soffan och bara tar det lugnt, vilket är så skönt! Har ännu inte blivit frisk men jag hoppas bara att förkylningen ger sig snart!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN är jobbhelgen över! hehe det är verkligen inte kul att jobba när man är sjuk! Fick bita ihop för att utbildningen va tvungen att bli klar och sedan de två dagar som öppnings ansvarig själv var nödvändiga.
Men nu har jag två dagars ledighet framför mig och det är en riktigt skönt känsla! Och riktigt välbehövt.
Hoppas att eran helg har varit bättre än min! 😌

L.P

Likes

Comments

Instagram@linaapettersson