Header

Under mina två dagars ledighet har jag inte gjort så mycket faktiskt. Igår var jag hemma hos Sanna och Emily där Sofie också var över på en kaffe. Därefter satt jag med mina böcker till jobbet och pluggade. Sen tog jag och Emelie en kvällspromenad med hennes hund på 2 timmar. Och idag tog vi en morgonpromenad och utforskade lite bra ställen man kan vara ute och gå på under sommaren. Zeta gillade iallafall att det hade snöat under natten/morgonen. Haha vi busade en del med snön och kastade snöbollar som han sprang efter. Lättlurade hund 😂
Nu ligger jag i soffan och bara tar det lugnt, vilket är så skönt! Har ännu inte blivit frisk men jag hoppas bara att förkylningen ger sig snart!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN är jobbhelgen över! hehe det är verkligen inte kul att jobba när man är sjuk! Fick bita ihop för att utbildningen va tvungen att bli klar och sedan de två dagar som öppnings ansvarig själv var nödvändiga.
Men nu har jag två dagars ledighet framför mig och det är en riktigt skönt känsla! Och riktigt välbehövt.
Hoppas att eran helg har varit bättre än min! 😌

L.P

Likes

Comments

Känner mig äntligen lite piggare i kroppen! Åh hoppas bara att det fortsätter åt rätt håll nu 🙏🏼
Ska strax ställa mig och laga lite mat och lyssna på hög musik 👌🏼 medans alla andra är på The Weeknd.... hehe inte alls lite avundsjuk...

L.P

Likes

Comments

Godmorgon fredag! Jag dör för min Triwa klocka som jag har velat ha så himla länge! Nu är godingen min dessutom 😁 så himla simpel och fin, fick den i present av mami lagom efter att min axcent klocka gick sönder..

Blev en tidig morgon på jobbet för min del. Gjorde klart utbildningen och sen åkte jag hem, nu sitter jag och försöker få i mig lite te och Treo i hopp om att den här skiten ska gå över snart..
Det lär blir en heldag med serier och soffhäng. Jag blir dock så lätt uttråkad efter någon timma bara.. haha får försöka hålla mig sysselsatt med lite inredningstidningar också.. Det ligger tidningar precis överallt här hemma, så jag har en del att gå igenom😅

L.P

Likes

Comments

Min dag igår var så konstig! Först när jag vaknade mådde jag piss och efter några timmar var jag super pigg sen bara kom allt tillbaka som en smäll. Låg deckad hemma hos Emily med två filtar och en hel del koppar te i handen och jag var nog den tråkigaste människan att umgås med. Haha men man har ju vänner till allt.
Idag är jag fortfarande krasslig... så himla typiskt!

Sitter nu också med lite te och lyssnar på Stiftelsen och skriksjunger men det är okej, hehe..

L.P

Likes

Comments

Alltid lika härligt när man vaknar upp tok förkyld på en ledig dag... får hoppas bara att förkylningen och huvudvärken lägger sig till helgen! För då ska jag vara öppnings ansvarig på jobbet så det blir lite svårt att ligga hemma sjuk.
Så idag blir det en vilodag på soffan med en massa serier och te. Vilket kan vara det bästa ändå.

L.P

Likes

Comments

Hur underbart är det inte med lite sol?!
Längtar så mycket till våren nu! Att bara kunna sitta ute med gott sällskap och bara njuta.
Strax kommer Marika hit på en kaffe eller två i solen. Därefter blir det jobb hela kvällen.
Och igår blev det en tripp till frisören för ännu kortare hår, men jag på något vis stortrivs i kort klippt! Lite underligt eftersom jag aldrig har gjort det förut, och har nästan alltid haft långt hår. Men ibland får man våga och testa sig fram!
Hoppas ni får en fin dag!

L.P

Jag må säga att Orofluidos hårinpackning är guld för ens hår! Som även får pryda handfatet bredvid favorit doften från Victor Vassier!

Likes

Comments

Alltså lediga söndagar må vara det bästa som finns. Har haft en riktigt slapp dag som var väldigt välbehövd. Sanna och Marika gick just härifrån, och Sofie åkte för någon timma sen. Det blev som sagt kaffe och skvaller, vilket alltid är lika mysigt. Men nu ligger jag i soffan med Stella och en tidning i knät och bara njuter, för imorgon börjar en ny jobbvecka. Och jag har så himla mycket plugg att ta igen för jag har bara skjutit upp det den senaste veckan pga flytt och annat i livet som har låtit mer lockande haha, men det ska jag ta tag i imorgon 🙄
Stressen som uppstår när man ligger efter i planeringen haha... typiskt mig att ta allt i sista sekund ✌🏼

L.P

Likes

Comments

Instagram@linaapettersson