Med en knapp vecka kvar tills praktiken börjar så klickade jag hem lite nödvändigheter ifrån vårdväskan.se - Kalasbra!

I övrigt så är det full rulle med plugg inför tentan på fredag. Vädret igår var perfekt! Indira & jag satte oss tillsammans i solen & fick en hel del gjort. Idag är det värre. Kanske blir det höst på riktigt nu?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att sammanfatta i ord är nog lönlöst.
Denna kvällen har bjudit på så mycket känslor, jag vet inte riktigt hur jag ska hantera sånt här - ÄN. Det är mycket nu.

Saknad, oro, ångest, ilska, rädsla, ledsamhet & motivation.

Efter denna kvällen är jag i alla fall övertygad om att min utbildning är helt rätt. Jag brinner verkligen för detta. Det är kommer vara tufft som F** ibland, men det kommer också att vara värt det i längden. Jag vill göra skillnad!

Det som hände ikväll - det är en lärdom, en liten hållplats på min långa väg i branschen, det är också smärta & ren jävla kärlek. Jag är nyfiken på fortsättningen.

- L

Likes

Comments

Så länge har jag tänkt att jag ska ta tag i detta. Att skriva, igen. Oftast kommer tankarna när jag känner så mycket att jag nästan exploderar & visst, kanske har det varit bra att jag låtit bli många gånger... Men nu är det dags.

Idag känner jag faktiskt sådär mycket. Idag känner jag också att jag faktiskt ska ta tag i bloggen, som länge funnits, trots avsaknaden på inlägg. Detta är främst för min egen del. Det kommer att skrivas både högt & lågt, långt & kort samt präglas av både skratt & gråt. Välkommen till min berg-& dalbana.

Likes

Comments