Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har hänt mycket sen senast., som vanligt. Delar med mig i bilder så jag slipper skriva om allt.

Imorgon blir det shopping med mamma. Har skaffat lägenhet så det är mycket som ska inhandlas!!

Likes

Comments

Läget? Jobbar och sliter, eller sliter vet jag inte. Senaste dagarna har det varit väldigt behagligt tempo på jobbet. Men det är mycket som ska hinnas med utöver jobbet. I tisdags tog jag ett extra jobbpass, sen direkt till stallet, hem och sen direkt till träningen med lekgruppen. Det har jag inte berättat om Föresten!! Jag och Sara är numera tränare för lekgruppen i brottning haha! Skitkul är det men det tar på tålamodet. Barnen är mellan 6-8 år så det är inte på så stort allvar men att få dom att lyssna är jäkligt svårt.. Men vi har bara haft två träningar än så länge så vi håller ju fortfarande på att lära känna barnen. Jag tycker ändå de är helt underbara och jag är så glad att jag tog på mig det här ansvaret. Jag får ju också röra på mig lite dessutom! Och det behövs!! Har ju ingen annan träning för tillfället och deras träningar är precis lagom jobbiga för min 21åriga kropp hahah!!

I fredags shoppade jag och syrran lite i Växjö. Hittade en del basic saker som blåjeans, underkläder osv!

Likes

Comments

Tjenixen!
Har haft en go ledig dag idag, jag har hunnit med att handla, laga fisksoppa, plugga och rida! Ändå utnyttjat dagen bra känner jag. Imorgon är jag också ledig sen jobbar jag hela helgen men det känns överkomligt.

Förra veckan var rolig men mer kaosartad.. Det var ju minst sagt ett helvete att jobba under Värnamodagarna. Lördagen jobbade jag dessutom 10-18 på EH och 22-03:30 i baren på stan. Sov till klockan 14 på söndagen hahah, välförtjänt tycker jag.

Annars då? Inte mycket. Jag lunchade med Matilda härom dagen, sushi love. Letar lägenhet men hittar inte så värst mycket. Jag får ta tag i det snart och börja ringa runt till folk.

Likes

Comments

Mycket blandade bilder här nedan. Det har varit personalfest,shopping i Jkp, jobb, ridning, fest, övernattning i stugan osv! Mycket bra dagar helt enkelt!

Likes

Comments

Nu var min "minisemester" slut och imorgon är det tillbaks till jobbet.. Men jag har haft 6 underbara dagar med galet bra väder. Under fredagen tvingade Elin ut mig på en pw runt Osudden, värsta jag gjort i mitt liv!! Nej men det var väääldigt varmt och väldigt jobbigt eftersom jag inte tränat på evigheter! Lördag,söndag var jag och Jennifer och badade vid Osudden och näsudden precis som resten av stan. Det gick ju i princip inte att leva utan att bada imellanåt.

I måndags var hela pappas sida av släkten i stugan så dagen och kvällen spenderades där. Pappa och min farbror köpte båt för några månader sen så vi var ute mycket med den + åkte ring!

Igår åkte jag och Victor till Göteborg! Vi började med universeum. Riktigt roligt faktiskt! Sen gick vi in på Liseberg som inte va jättelyckat. Fullt med folk och galet långa köer till allt!! Köade en timme till Balder och 1.5 till Helix. Det va allt vi pallade åka hahah.. Sen spelade vi resten av tiden typ

Idag kom kusin Frida och hennes sambo hem så jag och resten av högen har spenderat mestadels av dagen hos farmor! Supermys!

Likes

Comments

Min julklapp till Victor-Rihanna live på tele 2 arena! Och fan va bra hon va! Vi hade tur och blev insläppta i "golden circle" och stod precis framför scenen!!

Likes

Comments

Lite bilder från midsommar.. Väldigt lyckat och vädret visade sin bästa sida för en gångs skull!!

Likes

Comments

Idag är jag en mycket stolt syster.

världens finaste Elin<3

Likes

Comments