Header

Det här är Hercules, min och Victors lilla bebis <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag hade skrivit ett långt inlägg om bilderna som konstigt nog försvann -.- Men bilderna är från när jag och Victor var i Stockholm/Kolmården. De sista bilderna är från förra helgen när vi satt hemma hos mig och sen drog ut på gästis!

Likes

Comments

Vet inte vad som har hänt här men kanske ska börja ladda upp lite bilder igen i alla fall.

Likes

Comments

Förra helgen/veckan firade vi min 22-årsdag också hade jag lite inflyttningsfest på fredagen. Fredagen blev väldigt lyckad enligt mig själv. Så glad att så många kunde komma!<3 Sedan fick jag så mycket fint vilket jag inte alls räknat med! På söndagen kom släkten och fikade lite. Fick mycket roligt och fint då också!


Nu jobbar jag några dagar också får jag lite ledigt i helgen. Imorgon blir det dock lite AW med jobbet så det ser jag fram emot!

Likes

Comments

​Igår var det alla<3dag ochjag var ledig, så skönt! Förmiddagen fick bli tid för städning och på eftermiddagen kom mamma och pappa och fikade lite. De hade med sig massa choklad till mig vilket var myyycket uppskattat, de vet vad jag vill ha haha<3 På eftremiddagen hade jag träningen med barnen sen åkte jag hem till syrran med choklad och rosor. Farmor kom förbi en runda med en liten söt blomma<3 På kvällen kom Victor hit. Vi bäddade i soffan ute i tvrummet och hämtade pizza! The lazy way is the best way heheh

Likes

Comments

Denna helgen var jävligt go! Var ledig fredag till söndag så jag fick en riktig paus från jobbet. På fredagen var jag i stallet på förmiddagen, sen gjorde jag matlådor och på kvällen kom Matilda och drack vin med moi. Lördagen såg likadan ut fast vi drog ut på Harrys senare på kvällen. Söndagen spenderade jag i soffan framför serier. Var inte bakis alls bara väldigt trött, man behöver en slappardag ibland. På kvällen bjöd mamma och pappa på söndagsmiddag<3

Idag har jag jobbat hela dagen. Fyndade lite ramar på Åhléns och sen bjöd farmor på kvällsmat!

Likes

Comments

Den här dagen har gått alldeles för fort. Den började med att mamma kom hit på morgonen och drack kaffe, sen åkte vi till Mio och kollade in rean. Jag fick med mig tre kuddfodral till soffan hem. Sen har jag städat hela lägenheten och tvättat all smutstvätt. På eftermiddagen mötte jag upp mamma i stallet också red vi en runda och tog in hästarna för natten. Nu sitter jag i soffan och funderar på vad det ska bli till kvällsmat..

Likes

Comments

Började veckan med ett besök på Ikea. Victor följde med vilket var jättekul! Brukar inte lyckas få med honom på sånt annars, och verkligen inte till ikea. Men det var mysigt! Jag fick med mig en byrå till hallen, en bokhylla i vittsjöserien och en upphängningsanordning till köket. Men det var knappt att jag fick med mig hem hahah, jag hade min lilla bil och det var precis att vi lyckades få in allt. Jag var tvungen att sitta i baksätet med all skit medan Victor körde.

Annars har jag bara jobbat och varvat det med stallet. Ikväll hade jag stängningspass så efter det gick jag förbi pizzerian och tog med mig en kebab hem. Så jag har spenderat kvällen med kebab, vin och hyllbyggande. Ändå ganska go fredagskväll.

Var och solade i måndags vilket var väääldigt behövande för en blekfis som moi! Är fortfarande blek såklart men någon ton mörkare blek heh.. men det va fan det värsta solariet! För det första var det en jävla bastu redan innan solariet sattes på. Och när jag la mig i solariet var det full storm och sen var den där jävla "ansiktsduschen" på också! Ush jag hatar(!!) ansiktsduschen. Så hemskt när man ska ligga och slappna av också rätt som det är får man vatten i ansiktet, nej fyfan. Och eftersom jag inte brukar sola på det här solarier så vågade jag mig inte på alla knappar så det slutade med att jag låg där i en stormbastu i 12 minuter. Musiken var inte på heller så jag låg där och lyssnade på fläktarna. Jag tror dock inte att jag hade hört något om musiken hade varit på för fläktarna var verkligen på högsta effekt haha

Likes

Comments