Det här lovet har gått så otroligt fort!! Jag har verkligen tagit vara på detta lov känner jag. Har spenderat påsken med min familj i stugan och när jag kom hem så tog min bästa kompis körkort så hon jag och en till kompis for till min stuga och var där från onsdagen till fredag, vi hade det så otroligt mysigt och bara umgicks, grillade och spelade en massa kort.
Nu är det tre veckor kvar tills jag fyller 18 och ska tatuera mig!! Nu ska jag försöka kämpa den sista tiden innan vi tar sommarlov!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår spenderades hela dagen med skoter körande. Vi åkte iväg en massa med skotrarna och tog med solstolar och fika, vi spenderade hela dagen med att bara njuta i solen! Senare på kvällen for jag och mamma hem från stugan eftersom att jag jobbade min första dag på mitt nya jobb idag, det hur bra som helst. Nu ska jag bara ligga och se serier tills jag ska sova haha.

Likes

Comments

Hej, har inte bloggat nu på länge. Detta beror endast på att jag inte haft någon ork. Jag har jätte jobbiga sömnproblem som under en period nu har blivit otroligt jobbiga så har bara inte att någon energi att gör något alls, har bara försökt att samla den energi jag har haft för att klara av skolan.. Men nu är det äntligen påsklov och är just nu i stugan, på morgonen skulle jag och mamma ta en liten promenad som slutade med en promenad på en mil hehe. Efter det stoppade jag på en film och bara var inne ett tag. Lite senare på dagen åkte vi iväg på en skoter tur som var hur kul som helst! Sedan efter middagen så träffade jag min kompis som är i Sverige och hälsar på, eftersom att hon bor i England träffas vi inte jätte ofta så det var mysigt! Just nu ligger jag i sängen framför brasan och ska ta och sova.

Likes

Comments

Igår jobbade jag i garderoben på en rockkonsert. Det gick sådär, det var bara jag och en till som hade jobbat i garderob förut så blev lite jobbigt då de andra var nya. Kan vara kul ibland att jobba på dessa evenemang men just det här var otroligt jobbigt! Det var jätte mycket folk och de flesta var ordentligt alkoholpåverkade! Jag fick hämta vakten två gånger då folk kom och hade tappat bort sina lappar för att få tillbaka jackorna och eftersom vi inte kan leta fram jackan utan dom blir dom otroligt aggressiva. Det blev väldigt obehagligt mot slutet för att det var så mycket folk och dom försökte komma in i garderoben och tryckte bort bordet vi hade så man inte kunde komma in, i slutet var det flera vakter både i garderoben och utanför för att det skulle fungera. Men vid 01,30 fick vi äntligen sluta och kan ju säga att jag somnade direkt jag kom hem! just nu sitter jag och försöker skriva ett tal till svenska lektionen imorgon..
Hoppas ni hade en bättre lördag än mig och får en bra vecka!

Likes

Comments

Idag är det fredag och denna skolvecka har gått otroligt fort då min klass har varit ledig tisdag, onsdag och torsdag. Våra lärare har varit med 3:orna i Göteborg på en bageri och konditori tävling. Vi fick i läxa att vi skulle baka något och bjuda familjen. Detta skulle fotas och familjen skulle skriva en kort recension. Jag spenderade torsdagen med att baka en kladdkaka med vitchoklad och triple chocolate chip cookies och bjöd familjen och mormor och morfar.

Hoppas ni har haft en bra vecka och får en bra helg!


Likes

Comments

Idag har jag spenderat min lediga dag med Matilda på frisörsalongen, hon har färgat lite slingor i mitt hår och klippt det. Blev jätte nöjd med klippningen men hade velat ha ljusare färg, ska tillbaka innan sommaren och göra det ännu lite ljusare. Det var iallafall jätte kul att prata med henne lite för har inte träffat henne på ett tag.
Efter det for vi och åt mat och sedan åkte jag hem och sov i 30 minuter innan jag for iväg och tränade. Har precis kommit hem och duschat och ska bara se på en serie och sen försöka sova.

Likes

Comments

Fyller snart 18 år och det första jag vill göra är att tatuera mig! Vill ha flera tatueringar och får beslutsångest över vilken jag ska börja med och vart den ska vara hahah. Har ungefär två månader kvar att fundera så är ju inte direkt stressigt men vill bara göra alla på en gång haha!

Likes

Comments

Idag har vi haft bageri och Konditori lektion och har endast pysslat på med en doptårta!
Just nu försöker jag plugga till ett prov i naturkunskap som vi har imorgon, som vanligt börjar jag plugga dagen innan och fattar som vanligt inget så kommer inte bli så kul men prov imorgon..

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var det lördag och jag spenderade kvällen med att fira två kompisar som fyllde 18 och 20 år, det var en otroligt rolig kväll! Vi började med att vara i en lokal där vi fikade och spelade en massa roliga spel och lyssnade på bra musik. Efter det gick vi hem till Isabella och fortsatte med festligheterna där. Det blev inte en jätte sen kväll min storebror och hans kompisar hämtade mig vid 1 och skjutsade hem mig. Idag har jag bara spenderat hela dagen i sängen och tittat på The good wife, en jätte bra serie! Hoppas alla haft en lika bra helg som jag:)

Likes

Comments