Hej allesammans, idag har jag jobbat och sen fikat med min far. Sedan blev det handla. Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt, ganska skönt. Fredag och helg.

Jag köpte mig sushi idag, jag i vanliga fall tycker inte om kall lax, men va så sugen och prova sushi så åt det nyss, och tycke det var gott. :P

Jag ska även förklara också att det va en tävling att få komma till Örebro slott och få träffa laxton och få uppleva det jag aldrig fått uppleva innan, sjukt spännande och intressant, att få höra och se det övernaturliga som händer runt om en, och få kontakt med andra sidan, med vissa kommunikations verktyg, både att kunna prata med dem, och även verktyg som reagerar när någon är i närheten. Sjukt häftig upplevelse, jag tycker ni ska kolla in deras videos på youtube. Ni som tycker det övernaturliga är intressant kan jag verkligen rekommendera att prenumerera och kolla deras youtubekanal.

Videon nedan där vi får prova deras nya koncept, är vi de första som fick göra, jättehäftigt.
sugen på att åka på sådant igen, men där det är mer aktivitet.

Vår video där jag och vinnaren fick prova deras nya koncept. klicka här!

Glöm även inte och kolla, gilla och prenumerera på min kanal. klicka här!

Hoppas ni alla har det bra.

Kram på er!

Likes

Comments

Ne men hej, jag har bloggat här förur, och ska komma igång igen tänkte jag. Igår var jag på Dansstudion i Karlstad och provade på Hiphop. Det var sjukt kul, funderar på och börja till nästa Termin. Sen ska jag kolla närmare om bowlingen om man kanske ska sätta igång med det igen.

Jag har en youtubekanal också, men har inte kommit igång igen än, men kommer inom kort, och kommer försöka uppdatera en video i veckan.

Ska även försöka uppdatera här på bloggen också, så ofta jag kan och har orken, har hänt ganska mycket. Så behöver lite tid.

Ni får ha det så bra tills jag uppdaterar inlägg nästa gång, glöm inte kolla in min youtube kanal, kolla mina videos, gilla om ni gillar någon video, eller prenumerera på min kanal och klicka på klockan bredvid, så kommer ni få reda på när jag uppdaterar videos. Skicka en kommentar om vad ni vill se i kommande videos. För att hitta min kanal så kan ni klicka antingen på ikonen längre ner i menyn, eller så går ni in på youtube och söker på Lina Angelwings, så kommer ni till min kanal.

Ha det så bra så länge. :)

Likes

Comments