...Och inte vilken födelsedag som helst, är nu förklarad vuxen i samhällets ögon. 18 bast! Inte dåligt va? En gnutta av mig tycker att det känns overkligt men resten av mig tycker att det känns rätt så ballt faktiskt. Dagen var helt underbar, inte som en del tror med limousin till skolan, tårta till frukost och stående ovationer när man gick in genom skolans dörrar. Bara ett stort antal grattis och grattiskramar samt trevligt sällskap från min själsfrände och fruga. Precis så som jag ville ha det!

Likes

Comments

Likes

Comments

"New year, new me", det är så ​den gamla vanliga nyårsklyschan brukar låta. "Detta år ska jag faktiskt gå ner 20 kilo, skaffa mig en kille eller bli riktigt biff." 

Inget fel på dessa löften enligt mig, man gör sina egna löften som sagt. Men varför inte börja med att älska sig själv som man är i första hand? Sure om du vill gå ner i vikt, men hata inte dig innan du gått ner alla dessa kilon. Det kommer bara resultera i att du mår dåligt till dess att du uppnått just de siffrorna. Eller som de andra löftena, se till att uppskatta dig själv först. Du är faktiskt rätt så jävla fantastisk!

Mitt nyårslöfte? Inte låta stressen ta över mitt liv. Ska boka en tid hos kuratorn på skolan för att kunna prata med någon och kunna "släppa på trycket så att säga", kanske skaffa mig ett gymkort för att kunna släppa ut trycket där istället. 

Likes

Comments

Har som nog alla andra varit under denna julhelg en otroligt lat människa. Mina dagar har helt enkelt bestått av att äta, sova, koll nytt på internet och sen släpat ut mig själv på stan för mellandagsrean.. ​Måste verkligen ta mig ur denna jul koma..

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna helg har väl minsta sagt varit händelserik för min del, min underbara gammelfarmor blev 90 år igår så hela lördagen gick åt till storfirande av henne. Men innan dess kom mina kusiner upp på fredagen för att tillsammans med oss köra hela vägen till Steinkjer i Norge på lördag morgon.

Hela 130 pers var vi på "festen" och majoriteten av dem var mina släktingar, aldrig i hela mitt liv har jag träffat sådana underbara människor på en och samma gång, de fick en att förstå lite vart man fått sina personlighetsdrag ifrån. Innan kvällen var slut hade vi lovat minst 10 pers att komma och besöka dem, hur ska man hinna???

I hela 10 timmar höll firandet på och den piggaste människan under kvällen var födelsedagsbarnet själv, som jag beundrar den kvinnan!

Gunnvor och Harry som är hennes syskon samt Anny (gammelfarmor min)

Några bilder för att bevisa allt folk... Ändå var några på annat håll under fotograferingen...

Hon var den ivrigaste handen i luften när kvällens underhållning "trollkarlen" bad om en frivillig

Den fina soluppgången jag vaknade upp till (allt skulle dokumenteras)

Bil selfie med en lätt ofrivillig mor

Besökte familjegraven på mormors sida där gammelmormor Helga, gammelmorfar Harry, gammelmorbror Svein och Harald ligger.

De underbara kusinerna minus den yngste i flocken (Albin)

Och sist men inte minst den näst yngste pöjken Emil med modern Veronica. (Namnet är träffande på den kaxiga lilla plutten.)

Likes

Comments