Header

Test av ny bar. Denna var helt sjukt god. Choklad med typ krisp och cocos på. 5/5 tacos 🌮🌮🌮🌮🌮

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 353 Readers

Likes

Comments

En roadtrip genom Värmland med en älskad vän idag. Först Hagfors med stopp vid hennes gamla ridskola (jag dog inte i stallet, är jätteallergisk mot hästar men detta gick bra) sen parkerade vi inne i "city" 😂 Gick runt o kollade lite, inte mycket att se men väldigt roligt ändå! Sen blev det lite sightseeing i lesjö där typ hela hennes släkt bor. Asså vägarna va så himla mysigt med massa vit snö och solen som lyste genom träden 😍
Kvällen började med en ångestattack och jag ville inte göra någonting. Sen kom bästaste över o vi såg på gladiatorerna och drack cider (jag drack cider, tre apor, får 5/5 tacos).
Nu ska jag sova! Natti natti 🎀

  • 411 Readers

Likes

Comments

Sitter i bilen på väg hem från Karlstad. Varit där med mamma, lillebror och hans flickvän. Vi åt på kebabhouse och jag beställde en grekisk sallad. Ätstörningen fick välja idag. Jag har ätit det förut och det kändes bara bra att ta det då.
Efter maten blev det bowling och ja, man är ju inte lika duktig som förr 😂 Asså allt va så mycket lättare när man va liten 🙈Nu ska jag fortsätta äta lite godis och SOVA när jag kommer hem. Sååå trött!

  • 422 Readers

Likes

Comments

Asså dessa är sååå goda! 🙏🏻 Min nya favvis! Fröknäcke med avokado & citronpeppar! Varit rädd för avokado men det är ju inte alls farligt (möjligtvis beroendeframkallande) 😉

  • 433 Readers

Likes

Comments

Jag kommer på mig själv, oftast på möten med min samtalskontakt, att jag bara svävar iväg. Det är som att min själv försvinner och kvar blir ett skal. Jag kan inte tänka och reflektera över frågor hon ställer. Jag hör frågan klart och tydligt men jag kan inte svara för att jag redan har glömt bort vad hon sa. Ibland är det också som att någon syr ihop min mun och jag kan inte uttala ord. Samma sak händer när jag tex åker bil med mamma, hon kan sitta och prata o fråga saker men så fort meningen är slut så har jag glömt allt.
Jag har också tappat förmågan att tänka tillbaka till olika situationer. Svårt att minnas hur någonting har gått. Jag sluddrar också väldigt mycket då jag har svårt att få fram vad jag vill säga.
Det är som att min hjärna är avstängd och jag går runt som ett tomt skal.
Jag försöker anstränga mig för att komma ihåg va personen sa men det är som att jag stängt av. Har så svårt att visa känslor nu. Går runt som ett lik. Känner mig som det.

  • 446 Readers

Likes

Comments

Dagen har spenderats i Kristinehamn med en mycket fin vän. Vi åkte dit för att boka tatueringstid, så nästa vecka kör vi 👊🏻 Sen hann vi också med några affärer och fick med oss lite smått o gott hem. Åt en lunch på McDonalds (😱) OCH köpte godis som vi åt på vägen hem!
Sitter nu i soffan med ska strax flytta mig till sängen för jag är såååå trött! Natti natti 🎀

Cheeseburgare & milkshake är drömmigt gott! 🍔

  • 445 Readers

Likes

Comments

Dagen började med möte med min samtalskontakt. 8.30 skulle jag va där så tog bilen, skjutsade Selma till mormor & morfar och sedan iväg till sjukhuset. Det var ett riktigt bra möte, vilket jag inte brukar tycka. Fick ur mig det jag behövde. Pratade lite om inläggningen och runt det.
Sen åkte jag och handlade lite inför middagen nu ikväll som jag skulle bjuda mamma och hennes kille på. Blev lax med potatis, morötter & rödbetor i ugn. Till det en vanlig sallad, fetaost och en yoghurtsås med citron och ingefära. Det var riktigt gott.
Efter handlingen åkte jag hem en stund men blev så rastlös och kände hur ångesten var nära att greppa ett stadigt tag om mig. Tog med mig Selma och satte mig i bilen med musiken på högsta volym. Bara körde runt runt, parkerade vid munkeberg och tog en promenad i ett försök i att distrahera mig. Handlade sedan lite saker som jag glömt inför middagen.
Hann vara hemma en stund innan jag gav mig ut igen för att hämta upp en vän vid bussen och sen blev det ytterligare lite handling (inte för mig denna gång ;))
Nu sitter jag och kollar på idrottsgalan och hejar på Världen bästa simmare.
Natti natti fina ni ❤️

  • 456 Readers

Likes

Comments

Lycka är att ha människor runt omkring sig som man tycker om. Ikväll var en bra kväll. Jag slapp ångesten för några timmar. Åh vad underbart det varit.

  • 469 Readers

Likes

Comments

En lista med meningar och ord från en sköterska när det blir som jobbigast.

* Andas. Andas. Andas.

•Beröm dig själv för de små sakerna 

* Sysselsätt dig, måla, musik, dansa, springa, lyssna på ljudbok
* Ring en kompis
* Be en kompis komma över, var inte själv
* Det går över. Du klarar det här

  • 475 Readers

Likes

Comments