Jag har länge varigt intresserad i att träna allt från fotboll gym och diverse där emellan, men under tonåren var det mycket fokus på att vara smal och träna för den "snygga" kroppen inför alla dessa kommande somrar. så att periodvis träna intensivt är alltså inte okänt hos mig. Det var alltid några månader innan sommaren som paniken kom traskandes till en och tankarna om dröm kroppen dök upp om vart annat. jag köpte gymkort för ett halvår nya tränings kläder och undervek allt som innhöll kcal i stor mängd. Bytte helt enkelt livsstil i huvudet och byggde upp en så kallad önskan om vad jag ville ha. sommaren kom naturligt vis med stormsteg och kroppen var såklart inte på plats. några kg hade man kanske gått ner men hungrig irriterad och inte ett dugg mer välmående. vilket innebar ennu en sommar i få stranddagar och en väldigt låg självkänsla. man tappade hoppet och insåg att det inte hände ett jävla skit och sen löpte åren på och samma visa våren där på.

ja, dom flesta känner säkert igen sig i detta ältande, fram och tillbaka utan några stora resultat. För ungefär 7 månader sedan bestämde jag mig på riktigt, inga mera intensiv träningar och bantningsmetoder. utan från den dagen så började jag träna regelbundet. det började med några gånger i veckan och ökade successivt så nu ett antal månader senare tränar jag 5-6 ggr/ veckan och älskar det. jag har insätt att träning ger mig så mycket mer än en snygg kropp inför en sommar, den ger mig glädje styrka och välmående precis som jag omedvetet alltid önskat. Så med detta sagt vill jag bara påminna alla där ute att träna för att ni mår bra utav det och att ni känner att det medför så mycket mer än en snygg kropp. dessutom träna för er egen skull och inte någon annans.

kram på er alla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Äntligen var fredagen här, jag har vart ledig idag och träffat Johanna ett par timmar. Nu ligger jag i soffan och har lite ångest inför 7 kommande arbetsdagar haha men men jag har bara mig själv att skylla. Snart blir det hamburgare och en film med pojkvännen, underbart.

Likes

Comments

Underbara produkter till håret! Gå och köp dom nu!

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er!
Idag är det onsdag och halva veckan är snart passerad, härligt. Blev en grön morgon smoothie och en liten promenad, nu ska jag upp och laga mat inför kvällspasset idag. Puss

Likes

Comments

BLACK

BLACK

BLACK

BLACK

BLACK

IT`S SO BLACK , AND I LIKE IT!

Likes

Comments

En fin julklapp från syster min. diggar den.

Likes

Comments

En grå och trist dag i januari så drömmer vi oss bort till varmare ställen. hittade en gammal  bild ifrån i somras och längtar genast dit. en sommar 2015 utan massa jobb och måsten har jag lovat mig själv. jag vill uppleva allt och känna att jag fått göra allt jag  velat göra.  so please be nice this year! 

  • 172 readers

Likes

Comments

jag älskar verkligen Malenes smyckeskollektion ​just nu. favoriten är det tunna enkla armbandet,dessa hittar ni på nelly.com, är dock en aning dyra till priset för min smak men att ge bort i present eller att unna sig själv någon gång kanske!

Likes

Comments

hej!

ennu en helg har passerat och vi går snart in i vecka 3 ,galet. jag började denna morgon med att gå upp tidigt för jobb mellan 7-13, så nu är jag inte den piggaste tjejen på denna jord. söndagar är ångestfyllda dagar enligt mig haha sånna där dagar som det bara känns som att man går och väntar på att någonting ska hända innan en ny jobbvecka sätter igång. bara två veckor kvar sen åker jag till Trysil för lite skidåkning, som jag längtar. hoppas ni alla haft en bra helg och är laddade inför en ny vecka.

pusspuss

Sunday, 

and you rock the world girl.


Likes

Comments