En vecka i värmen kändes välbehövligt efter en sommar med enormt mycket jobb. Jag känner
Mig utvilad och laddad inför höst med jobb och plugg. Hösten är nog min favorit, som en omstart.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haft en otroligt härlig midsommar tillsammans med vänner ovh familj. Nu ska jag avnjuta det sista av denna långhelg på bästa sätt.

Likes

Comments

Semestermode?! Nja va är det, just nu befinner jag mig i en hektisk jobb period, skolan är över och mina två jobb rullar på och kommer göra ett tag framöver. Men jag är glad, älskar att jobba och det känns så skönt att kunna släppa allt som rör skolan ett tag.
Dagen idag bestod av jobb 11-16 och efter det blev det en sväng på stan som avslutades med thai framför tv:n.

Likes

Comments

Jag har länge varigt intresserad i att träna allt från fotboll gym och diverse där emellan, men under tonåren var det mycket fokus på att vara smal och träna för den "snygga" kroppen inför alla dessa kommande somrar. så att periodvis träna intensivt är alltså inte okänt hos mig. Det var alltid några månader innan sommaren som paniken kom traskandes till en och tankarna om dröm kroppen dök upp om vart annat. jag köpte gymkort för ett halvår nya tränings kläder och undervek allt som innhöll kcal i stor mängd. Bytte helt enkelt livsstil i huvudet och byggde upp en så kallad önskan om vad jag ville ha. sommaren kom naturligt vis med stormsteg och kroppen var såklart inte på plats. några kg hade man kanske gått ner men hungrig irriterad och inte ett dugg mer välmående. vilket innebar ennu en sommar i få stranddagar och en väldigt låg självkänsla. man tappade hoppet och insåg att det inte hände ett jävla skit och sen löpte åren på och samma visa våren där på.

ja, dom flesta känner säkert igen sig i detta ältande, fram och tillbaka utan några stora resultat. För ungefär 7 månader sedan bestämde jag mig på riktigt, inga mera intensiv träningar och bantningsmetoder. utan från den dagen så började jag träna regelbundet. det började med några gånger i veckan och ökade successivt så nu ett antal månader senare tränar jag 5-6 ggr/ veckan och älskar det. jag har insätt att träning ger mig så mycket mer än en snygg kropp inför en sommar, den ger mig glädje styrka och välmående precis som jag omedvetet alltid önskat. Så med detta sagt vill jag bara påminna alla där ute att träna för att ni mår bra utav det och att ni känner att det medför så mycket mer än en snygg kropp. dessutom träna för er egen skull och inte någon annans.

kram på er alla!

Likes

Comments

black&white black&white black&white black&withe black&whit

Likes

Comments

Hej!
Sitter och kollar igenom gamla bilder och kan inte göra något annat än att sakna mitt blonda långa hår! Usch hår är för jobbigt man ångrar sig alltid.
Har vart en lugn dag idag med mycket tv-tittande men sånna dagar behöver man ibland för att ta igen sig. Hoppas ni alla har haft en bra dag! Godnatt

Likes

CommentsHej!
Trettondagsafton igår vilket innebär ledig dag i dag, härligt med en dag ledigt såhär som gör att hela veckan får ett bryt och förhoppningsvis går lite snabbare än vanligt. Denna tråkigt gråa dagen blir nog att spendera inne till mesta dels. Ska nog ut på en liten promenad senare om det inte är allt för kallt haha. Nu blir det en bok och lite mackor.

Likes

CommentsHej!
Kom precis hem från jobbet, blev ett övertidspass idag vilket alltid är bra att ha när lönen kommer. känns som att jag jobbar väldigt mycket nu för tiden.. hinner knappt med vardagen trotts att man varigt ledig både över jul och nyår haha dagarna går för fort helt klart. längtar till vår sol och lite värme! någon som skulle kunna komma hit med det kanske ? vore himla snällt. äsch nog med slöa dystra dagar, ska hämta mig en kall go celsius och ta på mig löpartightsen och gå ut på en promenad med Economista poddar i öronen , och lära mig något vettigt även denna lördag.

hoppas ni får en härlig helg! kärlek


en enormt suddig en, men med positiva tankar varje dag kommer man långt. så varför inte börja alla dagar på bästa sätt.

Likes

CommentsSkorna hittar ni på Nelly.com

Likes

Comments