Hej kommer lämna nattstad och byta till Forme.se men jag kommer att ha kvar min blogg här på nattstad. Titta gärna in på min nya !

linajohansson.forme.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alla hjärtans dag firas med Charlotte, Ben&jerry och god mat tar mer bilder sen. Detta är iallafall ett pyssel jag gjorde igår. Tar inte alls lång tid att göra så ja bara kul !Likes

Comments

Idag har jag sov sov morgon men jag och Anna tog bussen vid 8 in till stan och nu sitter vi på Condeco och äter frukost. Det kan jag verkligen rekommendera, så sjukt mysigt och gott är det !

Likes

Comments

Du ljuger inte bara för dig själv utan också för dina vänner som du har känt så länge. Det du påstår vara sant är inte sant. Det värsta är att du någonsin trott att det skulle kunna vara sant och att dina vänner inte skulle få reda på hur det egentligen ligger till. Du har hittat på lögn på lögn och snart kommer alla få reda på att du har ljugit om det så länge och då kommer du inte ha många vänner kvar. Att ha vänner betyder inte att man ska gå runt och berätta saker som inte är sanna för dom. Om du hade sagt som det var/är så hade dom inte dömt dig. Men inte nog med det, dom vänner du har varit nära behandlar du som luft. Varför? Förstår inte hur det har blivit så här men jag har slutat bry mig om dig nu iallafall för du tog för mycket tid i mitt liv. Kommer använda den tiden till andra människor som förtjänar den.

Likes

Comments

Idag blev det fika på branschkunskapen som alla andra tisdagar. Idag ska min kusin Sandra sova över, mysigt va det. Köpte en griffeltavla idag också nu eftersom jag håller på att ändra om mitt rum.

Likes

Comments

I fredags åkte Josefina med mig hem, vi kollade på film och lite så.
Igår åkte jag om min familj hem till Sanna och träffade familje Karlsson och Jungh. Sen sov jag över här och nu kollar jag och Sanna på into the blue.

Likes

Comments

Det jag gjorde igår hos Märit va att hon hjälpte mig att tona mitt hår! Det blev så bra och är riktigt nöjd !


Jag vet att bilden inte är den bästa.

Likes

CommentsLåter kanske lite konstigt men jag tänker inte skriva om vad jag har gjort idag nu. 

Men om ni kikar in här imon så kommer ni få veta vad jag har gjort, vill hålla på spänningen lite. 

Ha de bra så länge!

Likes

Comments

Hos Julia blev det några fula inspelningar, en av dom ligger ute på youtube. (Sök på wrecking ball Julia och lina på youtube så kommer den upp.) ta den inte seriös. Efter det satte vi oss framför TV och kollade på Johan glans och åt frukt. Det va en toppen kväll ! Hoppas ni hade det lika kul


Likes

Comments

Igår sov Jag, Anna, Alicia och Olivia över. På kvällen lagade vi tacos, pratade och hade jätte mysigt. Just Nu sitter jag och kollar på Awkward, riktigt bra och rolig serie!

Senare i kväll ska jag träffa Julia, det va ett tag sen så får se vad vi hittar på.

Ha en bra lördag!

Likes

Comments