Header

Tyvärr får jag detta året avstå från att åka till Stockholm International Horseshow. Bland annat på grund av min fot som fortfarande är ganska öm, men som hästtjej hoppar jag inte över evenemanget för det, utan sitter klistrad framför TV:n!

Likes

Comments

Bilder från min och Luckys första hoppträning tillsammans!

Vilken stjärna hon är min lilla älskling! Skrittade ut barbacka igår i mörkret och även fast det kommer bilar och konstiga saker finns det ingen tillstymmelse till att hon skulle få för sig att göra något. Det är knappt jag kan tro att hon vara är 6 år, någonting måste ha blivit fel... Nej, men hon beter sig verkligen som en riktig veteran på 20 år ibland!

Det bästa igår var däremot inte att hon var så lugn, det börjar bli vardagsmat nu förutom när hon är het, vilket hon nästan aldrig är när jag skrittar ut. Utan det bästa var faktiskt att hon lyssnade så fint. Öronen pekade rätt framåt hela turen, förutom när jag bad henne om något. Ofta när jag till exempel ber henne om att göra halt, oavsett från vilken gångart det är kan hon börja tjafsa lite med huvudet. Oftast är det inte så mycket, men det stör ändå själva ridningen, vilket självklart kan vara lite jobbigt. Men igår var hon uppriktigt sagt en helt annan ponny, jag vet inte om det var jag som red bättre än vanligt, eller hon som var på bra humör, men hon gjorde allt jag bad om utan att protestera, vilket var en klar framgång!

Hoppas ni får en superbra dag! Ska ni göra någon speciellt under dagen? Berätta!

  • Lucky
  • 202 readers

Likes

Comments

Ett riktigt bra slut på dagen med Horse & Country och hoppning på TV:n!

Likes

Comments

Godmorgon!

Tisdag idag och för min del tidig morgon, och en hel del saker planerade under dagen. Skola från 08.20 till 15.00 och sedan måste jag direkt hem för att äta något och efter det ta mig ut till stallet. Förhoppningsvis ska jag, precis som i lördags skritta lite barbacka om foten känns okej, men allt beror ju lite på den!

Efter stallet är jag tvungen att skynda mig hem då mamma ska iväg på kvällen och jag måste plugga en hel del! Just nu är det framför allt SO och engelska, men även lite NO då vi har ett två timmar långt prov som väntar nästa vecka...

Vad ska ni göra idag? Berätta!

Likes

Comments

Många tänker kanske att det ska bli skönt för mig att förhoppningsvis bli av med mina problem med foten nu efter operationen, men för mig är det något helt annat. Jag har haft dessa problemen i cirka tre år nu och det senaste året har det påverkat mig mer än någonsin tidigare. Jag har bland annat varken kunnat träna som jag vill eller anstränga mig ordentligt på idrotten vilket har varit riktigt jobbigt. Framför allt eftersom att jag har sådana enorma krav på mig själv som jag inte har kunnat uppfylla som jag vill.

Nu när operationen är gjord kan jag säga att jag har helt andra känslor än innan då det skulle bli skönt att få det gjort. Så här i efterhand kan jag säga att det är riktigt jobbigt, jag kan inte rida, måste åka skolskjuts till skolan, har ont mest hela tiden även fast det blir bättre och hela jag är allmänt nere och deppig. Inte för att jag mår dåligt utan snarare för att jag är så himla uttråkad och inte kan göra annat än att ligga i soffan och tar det lugnt. Och visst, jag kan också tycka det är skönt att bara ta det lugnt någon dag ibland, men efter snart två veckor har det blivit för mycket! Ni som känner mig vet säkert att jag är en väldigt sprallig tjej som helst av allt vill vara ute och röra på mig mest hela tiden vilket är omöjligt just nu...

Hoppas verkligen att min fot blir bättre snart så att jag kan börja göra det jag vill och brukar igen, det är helt klart min högsta önskan just nu!

Ett sjukt rörigt inlägg, men kände att jag var tvungen att skriva av mig lite!

Saknar att få rida ordentligt... :(

Likes

Comments

Sitter atm med musik i lurarna och skoluppgifter i engelska framför ögonen. Ganska jobbigt om jag ska vara helt ärlig, men det är saker som måste göras och då är det bara skönt att ha det klart! Jobbar just nu med det engelska språket och vad ska jag säga? English is the new word!

Likes

Comments

Ny vecka och nya mål betyder även nytt schema för de kommande sju dagarna!

Måndag: Skola från 09.00 till 15.00. Därefter plugg och efterlängtad vila!

Tisdag: Skola från 08.20 till 15.00, efter det stallet och förhoppningsvis lite kort ridning om foten är på bra humör :)

Onsdag: Skola från 09.00 till 15.00, därefter troligtvis plugg då vi har seminarie på torsdag.

Torsdag: Skola från 09.00 till 15.00 och efter det hem och ta det lugnt om jag inte kan ta mig ut till stallet.

Fredag: Skola från 09.30 till 14.30 och därefter stallet eller hem för att bara ta det lugnt och välkomna helgen!

Lördag: Kanske stallet och lite lätt ridning som foten accepterar, förutom det får vi se vad dagen bjuder på helt enkelt!

ndag: Samma planer som föregående dag. Kanske stallet och lite lätt ridning, annars får vi se vad dagen bjuder på :)

Hon är bra charmig lilla Tully!♡

Likes

Comments

Nu vecka, nya tag! Måndag idag och för min del ingenting speciellt planerat. Skola från 09.00 till 15.00, men förutom det tror jag faktiskt inte jag har något som ska göras förutom plugg. NO, SO och engelska ska prioriteras högt inför kommande prov och redovisningar.

Förutom det får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda! Missar tyvärr ridprofilen på grund av min fot, men ska dem bli bra så ska den, då får jag väl helt enkelt acceptera vila...

Hoppas ni får en jättebra dag!

Tog några spontana bilder Tully med kameran för några veckor sedan, hon är bra söt, eller vad tycker ni? ;)

Likes

Comments

Dagens outfit: Marinblåa mjukisbyxor från Cubus och en riktigt varm och mysig tröja.

Dagens mående: Överdrivet trött, skulle nog kunna somna redan nu.

Dagens längtan: Helt klart julafton, bästa dagen på året!

Dagens måste: Plugga, plugga, plugga! Har nämligen en massa redovisningar och seminarier denna veckan, som jag helst av allt vill vara 100% förberedd inför.

Dagens frisyr: Utsläppt rufsigt hår, som jag inte har brytt mig om att fixa än så länge.

Dagens jobbiga: Sista helgdagen = skola imorgon, usch orkar verkligen inte med skolan just nu!

Glöm inte att rösta i röstrutan jag lägger in undre detta inlägget. Alla kan rösta även om ni inte har någon blogg!

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni har haft en bra start på dagen! Min dag började med uppstigning vid 8 då hästarna hos de tjejerna jag sov över hos skulle morgonfodras. Därefter skulle en del av stallsysslorna fixas och hästarna som är nya i deras stall skulle släppas ihop. Ska jag vara helt ärlig gick det ganska lugnt till att släppa ihop dem, men som alltid fick de några små ryck i början.

Efter ihopsläppet var det nästa stall som gällde där vi mest mockade och hängde lite. Så förutom att jag sitter hemma nu har i princip hela dagen spenderats i stallet. Tyvärr bjuder eftermiddagen och kvällen på ganska mycket plugg då veckan är full av redovisningar och seminarier, men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen!

Minns ni förresten att jag skrev ett inlägg om att ett av mina tidsinställda inlägg hade försvunnit? När jag nu kollade ordentligt finns detta inlägget faktiskt kvar, men det publicerades klockan 00.00 i torsdags, även fast jag skrev det igår... Helknäppt, men nu vet jag vart det finns i alla fall, ni som inte har läst det hittar det Här!

Likes

Comments