Hej alla har tråkigt kan ni säja några bra äffärer eller webbshopar som man kan shoppa finna saker. Behöbver hjälp med det just nu. OM ni hade kan ni kommentera namnet då så blir jag tacksam. Jag har så tråkigt och pallar inte heller jobba i skolan nu. 

Bildresultat för tråkigt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla! Asså jag kommer att få spel snart. tror nästan att jag e dum i huvudet eller något. Jag vaknar 1 eller 2 på natten och inte kan sova jag kollar bara ut eller kollar på mobilen sen somnar jag igen sen vaknar jag 4 igen. Vet inte vad som har hänt har vaknat 4 gånger idag nästan. Jag har svårt för andas också hela tiden . Men när jag säger det till min mamma så säger hon att läkaren sa att du måste prata med någon det blir så när man stressar. Men jag har hela tiden men försöker att unvika det och att inte säga till mina föräldrar. För jag vet att dom inte kommer tro något. Men jag ska försöka prata med dom eller gå till läkaren själv.

Bildresultat för hello my friend

Likes

Comments

Hej alla! kan ni tipsa mig om vad jag ska blogga om har inga ider. OM ni vill veta om min vardag så är det inte så roligt. Men jag hade lite ider om att till exempel fota min outfits till skolan maten eller vad det rär ert val just nu. LY

Likes

Comments

hej alla hoppas ni har haft en bra lördag igår. själv hade jag inte så mycket att göra. Men det var bra ändån. 

Likes

Comments

Idag är jag så trött så pallar ingenting så kommer somna när som helst. Hur har eran dag varit? Jag har inte gjort något bara läxor hemsysslor. De är livet. Hoppas ni mår bra ni kan skriva till mig på min sociala medier.

Snapchat: linaahmad4

Instagram: @_020823

min blogg.

Ask.fm: Lina_ahmad23


Likes

Comments

Hej alla! idag är det fredag. Äntligen. Man blir så trött sista dagen på veckan i skolan. Det har varit en tuff vecka men jag klarade mig. Vad ska ni göra i helgen? Själv vet jag inte har inte planerat något än iallafall. Sitter i skolan och har det tråkigt passade på att lägga upp ett blogginlägg nu för det gick inte igår och imorse. Så här såg det ut. Vet inte iallafall.

Likes

Comments

De ända man gör att lyssna på denna låten som är så bra ni måste lyssna på den om du har haft en kille som har spelat med dig då passar denna låten just dig. Den låten peppar än.

Likes

Comments

Godmorgon mina hjärtan! vad ska ni göra idag ? Själv inget än skolan som vanligt men kan ni ge mig tips på vinter jackor och skor har lagt några bilder på några favoriter hos mig. DEn rosa jackan från JRF är jätte fin tänker på att köpa den.

Likes

Comments

Hej mina hjärtan jag ber så mycket om ursäkt för har inte har uppdaterat på länge jag har varit upptagen mycket med skolan och plugg men det har hänt en del saker i mitt liv men nu har jag blivit bättre och nu tänker jag påbörja igen Älskar er så oerhört mycket ni är värda allt men kommer gott göra er hoppas ni förstår har saknat er väldgt mycket.<3<3<3<3<3<<33<3<3<3<3<3<3<3

Likes

Comments