UKENS..

tanke – På torsdag pissregnet det, og rett før flyet tar av slår det meg at: "kan fly få vannplaning?". Jeg er jo så redd for å fly, så jeg fikk jo enda mer panikk, men jeg konkluderte egentlig med at de ikke kan det? Jeg vet ikke da, må kanskje googles.

opptur – å møte igjen mine bffs at home, familien min og kjæresten min selvfølgelig! Har fått se så mange i løpet av forrige uke, jeg er så fornøyd med det.

nedtur – Å FLY. På vei opp til Trondheim fikk jeg helt sinnsykt vondt i hodet, og rett før vi landet kjentes det ut som om det ene øret mitt sprakk? I tillegg rista jo flyet noe voldsomt, så jeg var en lykkelig jente da flyet landa trygt på bakken.

De har fått opp julelysa i Steinkjer! Så koselig // squaden på maccern<33

gleder meg til – denne uka skjer det litt av hvert, jeg skal ut å spise med noen venninner og forhåpentligvis kommer familien på et lite besøk. Og så gleder jeg meg til å bli ferdig med prosjektet i ergonomi, woo!

kultur – På fredag så jeg Thor:Ragnarok på kino, og den likte jeg veldig godt! Jeg elsker jo marvel-filmene, så det var egentlig ingen overraskelse. Kjæresten og jeg begynte også på sesong fire av Sherlock, som også er amazing.

craving – NY MOBIL.

what the heck – HVEM godkjente coveret til "wolves" av Selena Gomez og Marshmello? Altsåå.. Det ser ut som en av de t-skjortene man får kjøpt i bodene på "_____-dagene" (fyll inn med valgfritt tettsted/bynavn). Grusomt.

er det noen som synes dette coveret er pent?? // En pappeske på Værnes med navnet mitt på..?

Hei og god mandag! En kort oppsummering på hva som foregikk oppe i hodet mitt forrige uke, haha. Jeg startet denne uka på skolebenken, med veiledning i typografi-prosjektet. Dette prosjektet avsluttes neste mandag, og i dag leverte vi inn rapporten fra ergonomi-prosjektet. Mange prosjekt på en gang, eller, "mange" og "mange". To stk er vel ikke særlig mye, ikke i forhold til hvordan de tre neste årene blir, haha. Det føles så bra for hver oppgave som blir sendt inn, og etter mandag neste uke kan jeg "endelig" fokusere på eksamen. I kveld skal jeg møte noen kompiser fra klassen for god mat og chatz, perfekto start på uka<3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Heihei! Akkurat nå er jeg hos kjæresten min i Steinkjer, jeg kom frem hit rundt ni-tida i går. Han møtte meg på Værnes da jeg landet, etter en av de verste flyturene jeg har hatt. På slutten av flyturen var jeg såå redd, flyet rista noe sykt og ørene mine føltes ut som om de skulle sprenge. Jeg synes det er ganske ålreit å fly når vi har vært oppe en stund, men å ta av og det å lande er grusomt. Heldigvis er flyturene alltid verdt da, spesielt når man skal møte sin kjæære. Tenk at det er en og en halv måned siden sist vi så hverandre.. Altfor lenge, herregud. Sånn er det å være i et avstandsforhold når vi begge studerer da, vi rekker jo ikke å besøke hverandre så ofte vi vil.

I dag har vi vært en tur nede i sentrum, kikket litt rundt og spist på restaurant. Her er været ganske dårlig, det regner og blåser for det meste. Angrer litt på at jeg tok med meg tøysko, for å si det sånn. Å kle på meg altfor lite i forhold til været er utrolig typisk meg, men denne gangen har jeg pakket ganske godt (bortsett fra skoene). +10 voksenpoeng til meg, hehe. -10 bloggpoeng for at jeg glemte minnekortet til kameraet da vi dro ut i dag da.

I kveld skal vi på kino og se "Thor: Ragnarok", og jeg gleder meg masse! Marvel-filmene er jo mine faveees, har gledet meg til denne kjempelenge. I tillegg er jo kinodate noe av det beste, så det passer bra å gjøre første kvelden vi har sammen. Håper dere får en like bra fredagskveld som meg, god helg!

Likes

Comments

Heihei! Akkurat nå sitter jeg på Oslo Lufthavn og venter på å boarde. Jeg har allerede vært her i et par timer, men jeg er veldig glad i å ha god tid. Elsker å ha god tid og slappe av, å stresse på flyplassen er det verste. I dag har jeg brukt dagen på å besøke mommo sammen med mamma, Ingvild (big sis) og Thorbjørn (lil bro). Vi fikk selvfølgelig servert masse godt, i ordentlig bestemor-stil. Hos mommo foreslo Ingvild at hun kunne kjøre meg til Gardermoen, bli med inn på flyplassen og spandere middag på meg, og jeg takker ikke nei takk til mat og selskap, så vi har nettopp spist masse mat på Friday's.

Sikkert det styggeste bildet av noe som var veldig godt, men vi ble plassert rett under et gult lys :(( og friesa var litt brente. Godt var det uansett. Nå boarder flyet snart, så jeg bør pakke bort macen. Neste gang dere hører fra meg er jeg i Steinkjer! Wii.

Likes

Comments

Hola from home! Akkurat nå sitter jeg på gulvet foran peisen på kjøkkenet, og koser meg i varmen. Ah, tenk om jeg hadde hatt peis hjemme på Gjøvik, for en luksus. Nå som jeg er hjemme må jeg selvfølgelig catche up på lokalavisa, lese om alt det spennende som har skjedd i lokalsamfunnet i den siste tiden.

Etter en søvnløs natt, delvis fordi en viss bedrift fikk varelevering klokka to på natta, dro jeg meg opp på skolen kvart på ni. I dag var siste dagen med veiledning i det ene prosjektet, vi skal levere prosjektet med en rapport på ti sider neste tirsdag. Vi fikk heldigvis skrevet mesteparten av rapporten i dag, og er så glad for at vi ligger så godt an. Gleder meg til å bli ferdig, og fokusere på eksamen.

lille brus er seff med på tur

Etter skolen kjørte Thea og jeg hjemover sammen, det ble en aldri så liten roadtrip. En veldig liten roadtrip da. Artig uansett, og mye koseligere enn buss og tog. Synes alltid det er like rart å komme hjem igjen, for jeg er jo aldri her lenger. Får ikke med meg hva som skjer, hvilken bygninger som rives og hvor det plutselig har kommet på plass noe nytt.

Nå ble det mye susing frem og tilbake, men ja, hadde mye forskjellig i tankene akkurat nå. Snart skal jeg møte Mina og Maren, herrejesus, har ikke sett dem siden jeg flyttet til Gjøvik. Det har gått altfor lang tid for min del, så nå gleder jeg meg masse! Jeg skal vel snart dra, så jeg bør ordne meg. Dere får ha en fin onsdagskveld!

Likes

Comments

Med jula kommer det en haug med koselige tilstelninger hvor man har anledning til å pynte seg litt ekstra; juleselskaper, julebord, juleball, julaften og selvfølgelig nyttårsaften. Jeg skaffer meg ikke forskjellig kjole til hvert selskap (cant afford on dat stipend), men jeg har veldig lyst til å skaffe meg en fin kjole eller to til jul. Jeg var innom noen nettbutikker for å se om jeg fant noe fint, og wooww det har kommet mye fint i butikkene! Spesielt likte jeg mange kjoler hos Nelly, men jeg tror det er kjolen fra Indiska som blir med meg hjem.

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

Som dere ser, er typ alle fra Nelly borsett fra én. De tre øverste er mine faves helt klart, den pudderrosa er jo heelt nydelig. Kjole nr 4 er en kjole jeg ikke hadde kledd i det hele tatt, men jeg synes faktisk den var ganske kul. Ganske spenstig er den ihvertfall, men jeg pleier å holde meg safe med kjoler som 1 og 2.

Akkurat nå er jeg på vei hjemover sammen med Thea. Hun skal til Eidsvoll, og jeg hjem til Sørum. Jeg blir hjemme med familien en dag, og jeg håper jeg rekker å møte både venner og familie. I morgen flyr jeg opp til Trondheim og drar videre til Steinkjer. Wii dette blir en bra helg!

Likes

Comments

God dag! I dag våknet jeg opp til et hvitt landskap, og det gjorde umiddelbart denne tirsdagen til en ganske okei dag. Det skal ikke bli noe problem å få julestemning hvis det fortsetter slik ut november. Allikevel var jeg ganske nervøs da jeg gikk opp til skolen, både fordi det var en god sjanse for at det skjulte seg blank is under snøen, men aller mest fordi jeg skulle få tilbakemelding på essayet mitt i fotografihistorie. Grunnen til at jeg maser så fælt om dette essayet er fordi jeg oppriktig trodde jeg var nær stryk med det jeg sendte inn, men det viste seg at det gikk veldig bra! Ah, så glad for at det er over og at jeg fikk en karakter jeg er fornøyd med. Jeg var ganske redd for overgangen fra videregående til universitet, at oppgavene her skulle være mye vanskeligere og at jeg ikke skulle klare å skrive godt nok. Oppgavene må definitivt arbeides mer med enn på videregående, men jeg er glad for at jeg ikke er helt ute på jordet når alt kommer til alt.

Ah, nydelig med snø ute. Og selvfølgelig "Gjøviks kælleste MC-butikk", som liker å bråke litt med motorsyklene sine:) I tillegg er det en bedrift her ute som får varelevering typ klokka 01-02 på natta, flere ganger i uka? Tror dere jeg sliter med å sove eller? Elsker å våkne opp midt på natta til lyden av en lastebil som laster ut varer<3

Akkurat nå står julemusikken på for fullt, og middagen er i ovnen. I dag blir det søtpotetfries (besteee jeg vet ass) og hvitløksbaguett (også best) av alle ting.. Jeg skjønner ikke helt komboen, men jeg orket rett og slett ikke kjøpe inn noe ordentlig middag i dag. Da blir det litt sånn.. Blanding av det man har, haha. Jeg tørr også å påstå at jeg har den beste julelista, så den kan dere sjekke ut her. God blanding av barnslige og fine sanger, litt jul i blåfjell og noen av de klassiske julesangene. Nå skal jeg kose meg med middag og julemusikk. Håper dere har en fortreffelig tirsdag!

Likes

Comments

UKENS..

tanke denne uken begynte jeg å tenke på at jeg aldri får se mine egne øyne in action? Skjønner dere hva jeg mener? Jeg vet ikke hvordan øynene mine ser ut med mindre jeg ser rett i speilet. Ikke resten av ansiktet heller, egentlig. Jeg lurer liksom på hvordan jeg ser ut fra andres perspektiv, for jeg har jo tross alt kun sett meg selv i speilet og på bilder.

en annen tanke er at jeg har begynt å savne det blonde håret mitt bittelitt.

gledings jeg gleder meg til å dra hjem på onsdag og dra opp til Steinkjer på torsdag! Skal besøke kjæresten min der oppe, gleder masse selvfølgelig.

opptur klassetur til oslo var selvfølgelig gøy, jam var amazing og jeg er såå glad for at jeg er ferdig med essayet. Aldri mer essay i fotografihistorie, takk gud for dett (bortsett fra eksamen://).

nedtur jeg vet egentlig ikke om jeg har hatt noen særlige nedturer? Det var litt kjipt å innse etter at jeg hadde levert essayet, at det egentlig ikke ga noen særlig mening, lol? Innså at konklusjonen var idiot og hele pakka, men jaja. Var heller ikke såå kult å tryne på isen heller, men det var litt komisk og.

cravings denne uken har jeg cravet yoghurtnøtter noe helt syykt, og tilfredsstilte behovet hele to ganger. Det er jo dyrt, så det er egentlig en sykt dyr craving. Får bli lenge til neste gang.

what the heck jeg har lagt merke til at sånne pariserluer er blitt populært, av en eller annen grunn? Skjønner ikke det, hahha. Jeg er ingen fan av hatter/luer, så når hatter blir trend så blir jeg heelt.. satt ut ass. Nå er jeg ingen moteekspert heller da, sikkert derfor jeg ikke henger helt med. Hvis jeg hadde hatt litt greie på fashion så hadde jeg sikkert digga hatter.

sånne "putt-ansiktet-inni-her"-greier er helt min greie

God mandagskveld! Dette ble et sent innlegg, og en kort recap av forrige uke. Dette er første gangen jeg har "uken som har gått"-innlegg, og jeg synes egentlig det er ganske artig. Skal bli flinkere til å notere mer fra denne uken. Denne dagen har egentlig gått ganske i ett, jeg satt på skolen fra elleve til fire, og møtte Thea for litt "bandøving" etter det. Vi ble værende i øvingslokalet helt frem til 19 faktisk, men jeg har dessverre blitt syk, så sangstemmen min var ikke helt på plass. Håper virkelig jeg blir frisk til jeg reiser opp til Steinkjer, sykt kjedelig å være syk når jeg skal treffe kjæresten. Det ordner seg vel hvis jeg er litt forsiktig de neste dagene, kler på meg godt og holder meg varm. Jeg skal legge meg nå, er helt utslitt etter denne mandagen. Natta! ✨

Likes

Comments

Instagram@sunniva.larsen