Hej på er!

Nu är det så att bloggen har stått död väldigt länge och som jag nämnde i tidigare inlägg, så är det likadant på många andra sso-bloggar tyvärr. Jag har helt enkelt inte spelat på riktigt länge och lusten för att göra det har gått upp och ner under en ännu längre tid. Nu snackar vi inte om en vecka eller så, utan flera månader. Lusten finns helt enkelt inte där och då är det omöjligt att driva denna bloggen. Tack till alla er som har läst bloggen under tiden det varade, trots många pauser och perioder utan inlägg så har bloggen funnits sedan den 27e december 2013!

Då jag för länge sedan gick ur den sista klubben jag var med i och jag knappt umgås med några längre på sso så får jag se om jag får tillbaka lusten att spela eller om det har kommit till ett slut. Vad som nu har kommit till ett slut är denna bloggen, några läsare kikar in då och då men det är ju inte så roligt att följa en blogg som inte längre uppdaterar. Jag har full förståelse för det såklart men jag har inte lusten till att driva denna bloggen längre. Tack för mig.

Gillar

Kommentarer

Hej! Här har det varit dött på senaste, som på många andra sso-bloggar, tyvärr. Anledningen till det är för att jag helt enkelt inte har spelat alls sedan jag skrev senaste inlägget (exakt en månad sen), men jag loggade in för ett par dagar sen och jag kör lite då och då nu. Jag har levlat lite då och då men fortfarande har jag två hästar under levling, men då jag inte har köpt en häst på väldigt länge så slog jag till häromdagen! Först stod det mellan någon av de nya hästarna men det slutade med att en tredje ponny fick flytta hem till mig! Innan jag presenterar honom måste jag bara säga att de nya hästarnas färger var bland de finast gjorde färger jag någonsin sett i spelet, så himla bra gjorda! Skimmeln var den finaste av dem enligt mig, men tyvärr är det någonting med ansiktet som fick mig att tveka, den såg aningens blek ut, tyvärr. Om den färgen hade funnits med detaljer i ansiktet hade den nog blivit en stor favorit hos mig!

Nu till mitt senaste tillskott i hästfamiljen vid namn Skyflyer aka Fenix! När jag väl hade bestämt mig för att köpa en ponny velade jag länge mellan Fenix och den svarta ponnyn i GÅD, men till slut var det Fenix som fick flytta hem till mig. Jag tycker verkligen om fuxar och insåg att jag inte hade någon sådan i mitt stall, förutom Brightprince som har färgen men han är skäck.

Är verkligen nöjd med Fenix till utseende och namnet. Skyflyer är ett namn jag funderat över länge att döpa någon häst till och när jag hade bestämt mig för det var det dags för ett smeknamn. Jag gick in på en sida där det finns en hel lista med olika smeknamn och jag letade bland namn som började på F och S. Fenix var ett namn jag fastnade för och när jag googlade för att kolla exakt vad det var/betydde så var det en mytisk eldröd fågel vilket enligt mig var ett passande namn. Dels pga färgen och namnet Skyflyer, en fågel flyger ju i himlen, it's all about the details. ;)

Märks det att jag är trött? Kan inte skriva seriöst idag men så får det bli den här gången så hörs vi!


Gillar

Kommentarer

Jag skulle gärna vilja hämta hem en ny häst, men har fortfarande 2 under levling och har försökt lova mig själv att inte köpa en ny innan minst en av dom är klara. Men istället så köpte jag 3 stycken sälar för att stilla behovet att köpa en ny häst, haha. Och de var verkligen oemotståndliga så det blev en bra lösning!

Jag tyckte att alla var riktigt söta och tyvärr var dom begränsade och gick endast att köpa under en veckas tid. Jag hade lite svårt för att välja vilka jag ville köpa och nu i efterhand ångrar jag kanske lite att jag inte köpte fler. Men jag köpte åtminstone 3 som jag tänkte visa upp här!


Det är dock väldigt synd att man endast kan använda dem som "dekorationer", eftersom att de bara sitter i sadelväskan och ser söta ut. Jag hoppas att husdjursfunktionen utvecklas på något sätt, exempelvis att djuren kanske skulle kunna röra sig runt i stallet eller att det fanns en inhägnad att ha dem i. Det känns lite tråkigt att lägga dom i en flik i garderoben liksom. Det skulle även vara riktigt roligt om de skulle kunna sitta på axeln när man inte rider eller något liknande. Det skulle kunna utvecklas hur mycket som helst, men ett lyft behöver funktionen iallafall, tycker jag! :)

Gillar

Kommentarer