Jaha nu är det nytt år! Nya möjligheter och nya misstag att upp nå med min bästa vän!

2014 har gått så himla snabbt, mycket skratt och tårar men framförallt skratt. Jag vet inte om jag skulle ha klarat av 2014 utan min bästa vän! Hon och jag har bråkat så mycket med varandra men alltid hittat tillbaka, vi har delat mycket skratt men nästan lika många tårar!


Men nu ska vi göra 2015 till ett ännu bättre år! Jag ska i alla fall försöka att få ut en person ur mina tankar men än så länge så går det inte så bra!


Men gott nytt år alla!! 🎆🎉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag tror att alla vet hur det känns att vara kär i en person som man inte kan få, en person som man verkligen vill vara med men den personen känner inte detsamma eller så har den personen redan en som den är tillsammans med!! Man vet verkligen inte vad man ska göra om man ser den personen med någon annan eller när den personen pratar om den personen, det gör så himla ont i hjärtat när det händer. Det känns som om den personen inte ens vet att man existerar.

Vad man än gör så kan man inte sluta tänka på den personen och det ända man tänker på är vad den personen gör just nu, sen så drömmer man sej bort ett tag till en plats där man är tillsammans med den personen. Det värsta känslan som finns är när man ser den personen på stan och man vet inte om man ska gå fram och hälsa eller vad man ska göra. 

Det värsta känslan är när man inte vågar säga till den personen hur man egentligen känner för den personen för att man är rädd för vad den personen kommer att svara eller hur den personen kommer reagera. 

Det jag vill få ut av det här är att man måste våga säga hur man känner och inte vara så feg för om man inte vågar säga till den personen som man gillar hur man känner så får den personen aldrig veta hur du känner och tänk om den personen gillar dej oxå!! 

Everyone deserves to smile!! 😘❤


Likes

Comments

Jag vet inte vart jag ska börja!! Det finns inga ord som förklarar min kärlek till er killar!! Det var exakt ett år sen som jag såg er på youtube och den första meningen fick mej att le och jag blev jätte glad. Ni har kommit så långt på ett år, jag är grymt stolt öve er!! 😍❤

Felix Sandman: Du är så underbar och du får mej att skratta varje gång. Ditt leende smittar av sej. Min kärlek till dej är jätte stor!! Älskar dej jätte mycket Felix!! Jag hoppas verkligen att ni kommer komma ännu längre i eran karriär. Puss på dej!!

Oscar Enestad: Jag vet inte vart jag ska börja, första gången jag såg dej i kangaroos  så föll jag direkt, det var som kärlek vid första ögonkastet fast bara för mej dock. Du har alltid varit underbar i mina ögon och jag älskar dej jätte mycket!! Puss på dej min sötaste!! 

Omar Rudberg: Du är så himla söt och underbar. Du är den som vi alla älskar jätte mycket och utan dej skulle The Fooo inte vara hel. Vi alla Foooers älskar dej jätte mycket!! Puss på dej!!

Oscar (Og) Molander: Det finns ingen som dej, du är så himla söt. Du har alltid stot upp för oss foooers och det är vi tacksamma för. Du är våran ängel utan vingar, våran hjälte utan mantel. Hoppas du vet att du är älskad av många!! 

Bara så ni vet så är ni så himla underbara, söta!! Jag vill tacka er för att ni alltid finns där för oss Foooers. Vi är som en stor familj som älskar er jätte mycket!! Ha en fortsatt bra turné killar!! Jag hoppas verkligen att jag får träffa er snart, skulle vara en dröm som blev sann!! 

Jag älskar er grymt mycket!! Puss på er killar 😘❤Likes

Comments

The Fooos första album är ute på spotify och går att köpa nu!! Jag är grymt stolt över dem!! Dem är verkligen duktiga och underbara!! Tycker att ni ska lyssna på deras nya album och jag hoppas att ni älskar den lika mycket som jag gör. För er alla som ska på deras konsert på lördag hoppas jag att ni kommer ha as kul. Jag skulle gärna vilja gå jag med men hade inte pengar när biljetterna släpptes. 

Ni får sjunga med i alla låtar och visa hur stolta ni är över våra killar!!  

Ni som ska träffa dem innan konserten, snälla hälsa ifrån mej!! ❤

Foooer 4life!! ❤

 

We are a Fooofamily!! ❤

Likes

Comments

Hej på er!!

Ville bara berätta att YOHIOs nya album är ute på iTunes, Spotify och Cdon!! Kan bara säga att det är en as bra album, det finns många bra låtar man kan inte välja en favorit!! Har lyssnat om på alla låter mer än två gånger nu!! Tycker att alla YOHIO fans ska lyssna och köpa albumet om ni inte redan har gjort det!! 

Det var bara det jag ville skriva!! 😘❤

Likes

Comments

Hej på er!! Kollar på mello och hoppas på att State Of Drama ska till final med Oscar Zia, sitter och är helt spänd. Sjukt bra låtar var det idag tycker jag. Nu måste alla fortsätta rösta State Of Drama tycker jag!! 

En veckas lov nu då. Väldigt skönt!! Ska träffa mina underbara vänner på lördag, längtar väldigt mycket!! Men nu ska jag fortäta kolla på mello!! 

Likes

Comments

Jag springer och ropar på hjälp men ingen kan höra mej. Jag ser inte någon, allt är svart. Jag hör någon skrika mitt namn men jag kan inte se vem det var, det ända jag kan höra att det är en man och han låter arg. Jag hör ett skott, jag vill springa snabbare men det känns som om jag inte kommer framåt. Jag ser att alla träd rör sej men jag står på samma ställe. Mannen kommer närmre och närmre. Jag försökte ropa hjälp igen men det kommer inga ord. Jag hör något och jag vänder mej om, mannen var precis bakom mej. Jag försökte skrika igen men mannen tog sin hand för min mun. Helt plötsligt var vi inne i ett hus, jag kände igen mej men jag kommer inte ihåg vart vi var. Mannen trök upp mej mot väggen med ena handen runt min hals och med den andra så höll han i ett bälte. Jag försökte se mannens ansikte men jag får inte tag på hans luva, han slog bort min hand när jag försökte. Han sa samma mening hela tiden " Allt det här är ditt egna fel, jag vill inte göra det här men du ger mej inget val!" Jag försökte fråga honom vad jag hade gjort men han höll sin hand hårdare runt min hals. Jag försökte bryta mej lås men han var för stark för mej. Jag känner att något rinner ner från min kind, det var en spegel framför stolen där jag satt fast bunden och jag såg att det var blod som rann efter han hade slagit mej med bältet i ansiktet bara för att jag försökte skrika. När jag kolla närmre i spegeln såg jag den dära flickan igen men den här gången hade hon en kniv igenom sin mage. Hon grät och det fanns inget jag kunde säga som kunde få henne att sluta gråta, jag började gråta jag med. Mannen skrek att jag skulle hålla tyst och sluta gråta men jag blev så rädd att jag började gråta ännu mer. Han blev så sur att han kom fram till mej och slog till mej igen. Tillslut blev han så arg att han tog fram sin pistol och skött ett skott, jag såg att det rann blod, jag kollade in i spegeln och jag såg att det var mej det blödde om. Mannen hade skjutit mej, sen så säg jag att det var samma man som satte kniven i den lilla flickan. Han sa "Förlåt men du gav mej inget val!!" Det rann en tår ner ifrån hans kind. Allt blev så kallt och sen blev allt svart!!

Likes

Comments

 Hej på er!! Torsdag och andra dagen på Fiskmagasinet, idag på fiskmagasinet har varit lugnt. Det skulle vara kul att få vara i deras bar någon kväll men jag är får ung för att vara bakom baren än så länge men jag ska försöka mitt bästa att kunna bli en bra bartänder. 

I morgon blir det väldigt roligt. Ska på filmkväll som sagt med mina underbara vänner och så slutar jag vin lunch i morgon. Mina vänner betyder väldigt mycket för mej, jag skulle inte vara den tjej som jag är idag om det inte vore för dem. 

Men nu ska jag gå och lägga mej, ska upp tidigt i morgon för att gå på två lektioner. 

Likes

Comments


Hej på er alla!! Idag var en seg dag som vanligt!! Imorgon är det onsdag och jag har praktik. I går var det förintelsedagen och inget intressant om man ska säga det så!! Var bara trött och ledsen typ hela dagen, då blir ju dagen inte kul alls men nu är det bättre, tack vare mina underbara vänner. Jag längtar till fredag, filmkväll med dem mest underbaraste människor som finns.

Nu ska jag snart sova, är jätte trött!!

 

I like you, I really do but I'm scared!! 

Likes

Comments

Jag vaknade upp på en vanlig dag och skulle fixa iordning mej till skolan. Jag gick till spegeln och skulle fixa mitt hår, men jag såg någon i min spegel, en liten flicka som jag kände igen men jag kom inte på vem det var. Jag gick närmre spegel och jag såg att det var jag när jag var 4 år. Lilla jag försöka säga något men jag hörde inte vad hon försökte säga. Jag såg något blänka bakom henne, jag skrek att hon skulle vände sej om men hon reagerade inte. Det var en man bakom henne, jag kunde inte se ansiktet men jag såg en tår rinna ner från hans kind innan han hög kniven i ryggen på henne. Flickan skriker och spegeln går sönder, jag flyger bakåt. Flickans skrik ekar i mitt rum, jag hörde att mannen sa förlåt, innan han hög flickan i ryggen. Någon springer in i mitt rum och ser mej ligga på golvet. Jag var medvetslös och jag hade en spegelskärva på min panna. Jag hör någon ropa mitt namn, flera gånger. Jag känner igen rösten men jag kunde inte se vem det var. Rösten sa "Det är inte din tid än, du måste vakna nu" och det började åska där jag var. Jag fick en blixt i mej och jag vaknade med ett ryk. 

Likes

Comments