Självkänsla & självförtroende är två olika saker, don't get it twisted. Självkänsla, ordet säger sig själv - hur man känner för sig själv. Sättet man ser sig själv på som person och även sitt inre värde som människa. Att ha självkänsla innebär att du bryr dig inte om vad andra tycker om dig för du är bra precis som du är oavsett vad folk säger, du är värdefull du betyder något. En bra självkänsla gör så du kan bortse ifrån vad andra tycker eller säger om dig - håller med andra ord bort dåliga vibbar. Självförtroende är när man tror på sig själv och att man klarar av saker tex får vi bekräftelse på något som tex vårt utseende (att vi ser bra ut) så växer självförtroendet det är mer ytligt.


1. Detta kommer låta så lame men har gett detta rådet till många av mina vänner som varit deprimerade och det har faktiskt hjälpt. Varje morgon när du går upp - kolla dig själv i spegeln och säg till dig själv hur jävla awesome du är. Det kanske känns skumt i början men jag lovar de hjälper!


2. Tänk på jobbiga situationer / stunder du klarat dig igenom så kommer du påminna dig själv om hur stark du faktiskt är som klarat av att gå igenom de på helt egen hand - har jag klarat det kan jag klara vad som helst! Den enda som kan hjälpa dig att få bättre självkänsla är ju faktiskt du själv.


3. Musik! Musik påverkar oss mer än vad vi tror, det är något positivt man blir lättare i humöret av det. Lyssna på låtar som ger dig "power" feeling och med det menar jag tex gjort slut med ditt ex ? Det finns massor med breakup songs som ger en " i don't give a fuck" feeling/attityden direkt samma finns det låtar som får en att känna sig som en kung som bara svävar fram.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

music right now

Likes

Comments

Första steget:

Jag fick börja med att skriva på ett papper och så berättade hon lite om sig själv och om hur behandlingen kommer gå till. Jag hade kollat runt på deras hemsida för att se hennes före och efter bilder och jag tyckte alla hennes bilder såg bra ut så valde henne, dock av spontanitet. Iallfall sedan la jag mig ner och hon började mäta mina bryn med linjal efter hon gjort rätt mått så fick jag kolla mig i speglen för att godkänna formen. Jag lät henne välja form och tjocklek då jag tänkte att hon kan detta bättre än mig.

Andra steget:

Efter man har diskuterat och kommit fram till ett beslut så lägger hon bedövningssalva som sitter i ca 10-15 minuter. Efter det använder hon sig av någon maskin som känns som en trimmer ungefär haha och därefter börjar hon skära små snitt som är ögonbryns liknande i huden, det låter jätte hemskt jag vet men det känns bokstavligen INGENTING. Jag hade dock förväntat mig en klassisk tatueringsmaskin men så går det inte till. Tyckte att detta gick ganska snabbt gemfört med vad jag hade förväntat mig.

Sista steget:

MEN sen kommer vi till det jag tyckte gjorde riktigt ont, som kändes som en brännande känsla jag vet inte ifall det var för att jag hade bihåleinflammation som jag var så känslig då jag har ganska hög smärtgräns egentligen. Det var när hon smörjde på färgen som sedan ska sitta på och sjunka in iu huden i ca 10 minuters tid. Men det var så värt det!


Likes

Comments

Hej guys!

Ny vecka, nya möjligheter. Är egentligen skit trött och vill bara sova tills imorgon men känner att jag måste blogga och min syster ska komma till mig och stanna här till halv elva ikväll, hur ska jag överleva denna trötthet ? Började på mitt nya jobb idag, det började ganska lugnt vi satt mest och gick igenom saker jag lära mig och möblerade om. Jag stor trivs redan, kanske lite för tidigt att säga men människorna på detta företaget är så lätta att kommunicera med och jag tror att vi kommer komma jätte bra överens.


Anyway helgen var ganska lugn i fredags var jag och alena i helsingborg hela kvällen/natten vi fikade med random människor, händer oss jätte ofta att vi sitter på mezo och ett gäng kommer och sätter sig vid oss, tur vi är pratglada haha. Lördagen var vi i malmö med grabbarna på victors kom inte hem förens fyra på natten och söndagen var vi ute hela dagen för det var fint väder man får ju passa på man vet aldrig när det försvinner igen.

Likes

Comments

Hej babes, sitter på haket med min favorit tjaj och har precis ätit pasta. Kommer göra ett inlägg i dagarna där jag berättar hur hela processen gick till och lägger upp för och efter bilder.

  • 119 readers

Likes

Comments

1. Dator, ett måste nu när jag bloggar. Visst ibland bloggar jag ifrån mobilen med men det är inte samma sak. Lägger även till mobilen i denna punkten, känner mig totalt lost utan min telefon även om jag inte gör något speciellt vid den känner bara att utan min telefon så har jag ingen social kontakt med omvärlden helt sjukt att man blivit så besatt av den haha!

2. Massor med kuddar i sängen. Jag har fyra kuddar & två täcken helt för mig själv, jag förstår inte folk som kan sova med en kudde och ett täcke, jag tycker det är så mysigt med så mycket i min säng! Och kan även tillägga att dela täcke med någon ger mig stress I don't wanna feel your body next to mine alltså ett big no!

3. Läppstift/läppglans jag kan inte minnas sist jag gick ut utan att ha något på läpparna. Jag har lagt läppstift sen jag började sminka mig och varit stuck ever since. Känner mig ganska naken och inte komplett ifall jag ej lägger något haha.

4. Nu kommer dem flesta av er tänka "what a fuck?" Men detta borde varit på punkt nummer ett. Jag klarar inte mig utan min hårfön och nej det är inte för att torka mitt hår när det är blött haha.. Varje kväll innan jag ska sova måste jag ha igång fönen för att bli trött och kunna sova - jag somnar utav ljudet det gör mig avslappnad. Går min fön tex i sönder så kan jag ligga och vela i flera timmar innan jag lyckas somna hahaha.. Har ni någon konstig vana ?

  • 124 readers

Likes

Comments

Är i malmö just nu och ska tatuera mina ögonbryn, har inte haft tankarna på att göra det utan såg en deal på letsdeal och spontant köpte den. Men det ska bli hur skönt som helst att slippa fylla i ögonbrynen. Brukar endast fylla i längst fram då mitt hår inte växer där i don't get why.. Detta är ett tidsinställt inlägg då denna behandlingen kommer ta ca 2-3 timmar. Jag tänkte att jag skulle göra ett inlägg efter behandlingen där jag skriver hur det gick till före och under tiden, gjorde de ont ? blev jag nöjd ? ja ni förstår. Har hittat en bild på ett ungefär hur jag vill ha de, men väntar med att visa er tills it's done! Här nedan är bilder från deras hemsida:

Här är deras hemsida: http://www.benzthaimassage.com/

Likes

Comments