1. SPONTANITET

Finns ingen anledning att hata förhållande eller äktenskap men ingen av oss var födde med en vigselring på vårt finger så vi borde göra det mesta av våran tid under tiden vi är bundna till oss själva. När du är singel betyder det att vi kan göra vad vi vill, var vi vill, med vem vi vill utan att behöva oroa oss om våran partner också hade velat vara med. Vill du på semester med en vän ? Vill du festa ? GÅ! Det finns ingen som kan tycka till, som sagt det är endast du ;)

2.RESA

Visst det finns ingen som säger att man inte kan åka med sin pojkvän/flickvän men det finns tid för det senare i livet. När du är singel är det kul att bara åka på en spontan resa kanske endast för en weekend i barcelona ? Men vad gör det du har dina vänner och ni kan hitta på exakt vad du vill utan några extra kostnader för samtal hem till sverige.

3. DU BEHÖVER INTE VARA OLYCKLIG.

Jag känner/vet många som stannar i ett olyckligt förhållande endast för bekvämligheten eller för det är rädda att bli "forever alone" men vad är bekvämlighet utan kärlek egentligen ? När du stannar i ett sånt förhållande ger dig inte dig bara stress och ledsna nätter utan du går även miste om människor som faktisk hade kunnat göra dig lycklig.

4. NON DEJTA

Att gå in i en förhållande direkt kan göra så du går miste om många chanser. Och att inte ge sig ut i dejting världens alls kommer göra så du har längre tid på dig att tänka på vad du verkligen är ute efter och vem du verkligen vill settle down with.

5. TESTA PÅ NGT NYTT.

Testa på nya saker ? du kanske vill flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land ? eller bara testa på allmänt nya saker för det du brukar göra har börjat bli tråkigt. Den bästa tiden att göra allt detta är som singel.

6. DU DU DU.

Vill du festa tills 05.00 på morgonen med dina tjejkompisar och sova tills ett på dagen ? singel livet tillåter det utan att oroa dig över någon annans behov.

7. ENJOY IT.

Att binda sig leder ofta till att man ska spendera resten av sitt liv med den personen. Medans du är singel och speciellt ifall du fortfarande bor med dina föräldrar varför inte passa på att skämma bort dig själv med ett par dyra skor, väska kanske till och med en semester någon gång då och då,


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

finally back.. kör hit och dit nu i två dagar och ikväll blir det malmö igen med jenina vi ska handla mat - ja ni läste rätt vi ska ändan till malmö för att göra det & jo vi har affärer i landskrona haha.

hämtade ut paket innan som jag klicka hem för några dagar sen, kommer förmodligen klicka hem mer snart, det är inte kläder denna gången har faktiskt inte köpt kläder på två månader jag börjar bli loca!

  • 1313 readers

Likes

Comments

Sitter i bilen och har precis kommit till Lomma eller inte precis men nästan. Har varit på massa intervjuer den senaste veckan och nu vart det en till ska snart röra mig vidare mot malmö för ännu en intervju skulle egentligen haft den klockan elva men klockan är endast nio och jag är redan färdig så ringde och fråga om jag kunde komma tidigare som tur var kunde jag det, så håll tummarna för mig babes!

  • 1313 readers

Likes

Comments

Hejsan bloggen! finns det ens någon kvar ? har ju slutat att blogga men tänkte ifall jag kanske skulle börja igen, gillar ju det här med att skriva så jag ger det nog en chans till sist gick inte så bra så hoppas denna gången går bättre ;)

vad har hänt sen sist ? jo skaffat pojkvän eller ska man säga pojkvänner pluggar fortfarande distans & söker jobb och längtar till sommaren och de med pojkvän & pojkvänner is not true! still single and fabulous ! Är jätte sömning har varit iväg i morse så ska vila en stund skriver mer sen!

  • 1319 readers

Likes

Comments

​God Jul fina läsare!


Idag är det julafton och det känns absolut inte som att de var ett år sen sist, så sjukt snabbt detta året har gått tycker ni inte ? sitter på golvet och håller på att göra mig klar för att sedan gå ner till farmor och äta god jul mat, kolla kalle anka som jag ​älskar.. haha!

hoppas ni alla får en under dag med era nära & kära!

Likes

Comments

Bästa julklappen som jag har fått:

jag kan nog inte säga något specifikt då jag alltid fått exakt allt av mina föräldrar som jag velat ha på julen, och i o med det var så längesen sist jag fick julklappar så minns jag faktiskt inte!

Sämsta julklappen:

det var när jag var runt 10-11 år minns att jag hade tjatat om en hund i flera år, så min farfar sa till mig att han hade något som jag verkligen önskat mig, jag såg ett stort paket & när jag öppna de var de en sån där leksakshund som gör volter och skäller.. jag var så ledsen för trodde verkligen jag skulle få en riktig hund haha!

När slutade jag tro på tomten: 

jag var nog runt 6 år och min farbror var utklädd till tomten och de såg jag ju direkt.

Hur mycket pengar lägger jag på julklappar:

vi köper faktiskt inte julklappar till varandra efter vi blivit 20 år, så kan ju faktiskt inte svara på den frågan haha.

Vad förväntar jag mig att få i julklapp i år:

I och med vi ej firar de på de sättet så ingenting :)

Dröm-julklappen?

Pengar till utbildning (de blir dyrt) ;) 

Årets julklapp enligt mig själv är:

hmm vad svårt de är ju olika till olika personer så den kan jag ej ge svar på.

Vad ser jag fram emot mest med julen:

Tomten är far till alla barnen, jag kollar på den filmen varje år & maten såklart, jag älskar jul mat!

Vad jag inte ser fram emot julen:

kalle anka.. jag verkligen hatar de efter så många års tittande!

Likes

Comments

Hej darlings!

blev sent inlägg idag, sov hos jen igår och vi kollade på en riktigt bra film som jag tänkte rekommendera till er, genre är thriller och drama. den handlar om fem kompisar som har ett loft tillsammans och en morgon när dom kommer dit hittar dom en död kvinna i sängen, men de är endast dom fem som har tillgång att komma in dit, riktigt spännande film!


har precis gjort klart det mesta i svenskan har bara en jätte liten uppgift kvar som jag ska göra på söndag för då ska jag ändå vara fastande så kommer bara ligga hemma (ska göra gastroskopi undersökning på måndagen ush.. någon som gjort de ?) har fått massor med mejl om rea oh jag går bananas så nu ska jag ögonshoppa lite ska försöka att inte klicka hem något..

Likes

Comments

  • 2297 readers

Likes

Comments

sitter hos min frisör och tänkte passa på att göra ett litet inlägg om hennes salong, hon har massvis med erbjudande nu till julen, schampoo & balsam för 149:- , hårspray 29:- , plattång som kostat 800:- för endast 300:- just nu och massa annat! jag passade själv på att köpa ett schampoo o balsam sett till håret och även en jätte fin lykta som jag ska ge till min farmor & såklart plattången för den e grymt bra!

Likes

Comments