Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Idag är Joel borta, dom har haft deras första träningsmatch nu i eftermiddag, har dock ingen aning om hur den gick.
Jag och Gossi har varit hemma och slappat i soffan hela dagen, jag har fixat med vår nya avlastningsbänk, skruvat ihop den och ställt dit lite saker. Vi har en exakt lika dan i sovrummet fast en svart, och jag tycker dom bara är såååå snygga och stilrena, helt perfekt både i hall, sovrum, kök eller vardagsrum. Dom finns att köpa på Ikea för 499kr, hur värt?


Likes

Comments

Hej fina ni. Eftersom att jag köpte nya löparskor igår så åkte jag med sambon tidigt imorse till hockeyarenan då dom tränade vid 09. Det finns ett jätte bra spår bakom arenan med olika slingor från 2.5 upp till 15 kilometer och allt däremellan.

Gick sedan hem, hoppade i duschen, åt lunch och städade utan lite i väntan på att Joel skulle komma hem. I eftermiddag har vi varit på Ikea och handlat lite, men tänkte att vi visar det imorgon.

Likes

Comments

Hej babes! Hoppas ni får vara lediga i detta underbara väder. Idag har vi varit på stan, ätit en god lunch, fikat och gått i affärer. Jag köpte mig äntligen ett par nya löparskor, mina förra är två år gammal, all dämpning är borta och dom luktar en blandning mellan mögel och spya. Så ja, tiden var inne för att köpa nya :-)

Likes

Comments


Dessa bilder sammanfattar ganska bra vad jag gjort idag. Druckit tonvis med iskaffe framför datorn och serietittande, helt okej dag! Hade detta varit för bara några månader sedan så hade jag aldrig tillåtit mig själv till att bara ligga i soffan hela dagen, halvt påklädd och halvt sovande.
Men när kroppen skriker efter en sån dag så är det bara att gilla läget, och välkomna den med öppna armar.Senare ikväll tog vi en promenad ner till centrum och satt oss på café gränden. Om man bortser från att plånboken ekade tomt efter en kopp kaffe och en kaka, så var det faktiskt väldigt mysigt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@lillysaga